Biz şimdi neyiz?

Ben ilişki içinde olabileceğimizi konduramıyordum bile. Çok uzak bir hayaldi yani. Aslında ben onun iyi niyetine kaniyim, size anlatırken eksik ya da yanlış olabilir tam bilemedim. :) Neden hayır gelmez sizce?

İsmimle, ismime iyelik eki getirerek, hayatım, balım vs sevgi sözcükleri ile..
Gelecekle ilgili planlarımızdan ufak ufak bahsediyoruz mesela. Nerede yaşayabileceğinden bahsederken beni de işin içine katıyor. Seyahat planları da keza öyle. Şuraya gideriz, kışın şöyle yaparız vs... Bir keresinde ikimizin yaşayacağı ev ne güzel olur demişti.

Reactions: KV_
yani ne bileyim tamam hadi sevgiliyiz diye konuşulmaz da bi seneyi geçmiş sizin bu soruyu soruyor olmanız garip. sevgiliyseniz sevgilisinizdir insan arkadşıyla sevgili gibi takılmaz sonuçta.
Evet sayın kaptan, ben eminim tabiki. Ama bunu konuşmadık işte, herhangi bir tören gibi kutlamadık, dile getirmedik. Birbirimizin hayatındayız, her şey güzel gidiyor ve heyecanlıyız. Etrafımdaki insanlar deli saçması bir şeyler söyleyince kafam çok karıştı. Yani illaki tamam sevgiliyiz, demek mi gerekiyor? Ben çok mu rahatım ya da?

Siz sevgilisiniz zaten

Sizin yorumlarınızı çok seviyor ve yerinde buluyorum sayın Gangsta. Neden acaba tutmadı?

Teşekkür ederim.

Sizinle yakinlasmasindan , evine misafir olup akrabasıyla tanışacak kadar yakın olduğu abinizin haberi var mı? Seneyi geçmis bir görüşme, birlikte geçirilmiş bol vakit ve arkadaşlara sadece adınızla takdim... Sizle adı konulması gereken bir ilişki yaşamak isteği olsa, en azından bu kadar zaman içinde samimi arkadaşı olan kuzen abinize durumu çitlatırdi diye düşünüyorum. Sinsi geldi bana.

Direkt biz neyiz diye sormayın,itici oluyor...

Ağzını arayın bence bir şekilde.

Abimle konuşmuşlar. Abim, benimle de konuştu. Ben çekiniyordum açıkçası, tepkisi gayet yerinde oldu. İkinizi de çok seviyorum, en iyisi olsun şeklinde. Hatta ben abime söylemeden, o haber etmişti. (Burayı konu çok karışmasın diye es geçmiştim.:) ) Arkadaş çevremiz ortak sayılır, yani şöyle aynı ilçedeyiz bir çok insan birbirini tanıyor, hep beraber vakit geçirdiğimiz de oldu. Benim tanımadığım kız arkadaşları vardı (çalışma arkadaşları), onlarla tanıştım hepsiye gıyaben bir tanışıklığımız vardı zaten.

E tamam daha nolsun o zaman :)))
Bu ayrıntıyı konuna eklemeni tavsiye ederim çünkü önemli.
Şimdi aferin dedim gözüm tuttu bak :)

Her hitap şekli kullanılmış da sadece "aşkım", "sevgilim" kullanılmamış galiba. Onun için de size şunu tavsiye edebilirim : Bir mektup ya da hediye hazırlayıp üzerine "aşkıma" diye not düşün. Öyle takdim edin. Ya da "hayatımın aşkına", "aşkların en güzeline" v.s

E tamam daha nolsun o zaman :)))
Bu ayrıntıyı konuna eklemeni tavsiye ederim çünkü önemli.
Şimdi aferin dedim gözüm tuttu bak :)

Değil mi, ben de buna dayanarak olumlu düşünmüştüm... :) Aklı başında insan sayısı çok az etrafımda, hep bir taktik, hep bir kovalamaca.. O yüzden bir acaba dedim. İyi ki akıllı kadınlar da var.

Ayy olur mu dersiniz. Hiç beceremem böyle laf cambazlıklarını da, ama çok güzel bir fikir. Gerçekleştireceğim bunu.

Yaklaşık 20 yıldır aynı adamlayım

Hiç sevgili olalım demedik

Birbirimize sevgilim de demedik

El ele de gezmedik

Çevrenin böyle sevgili mi olunur el ele bile tutuşmuyorlar dedikleri dönemde biz çok daha fazla şey paylaşıyorduk

Sevgililik bir kalıba girmez ki

Hesap soramıyorsun dimi ona?

Seni yanında tutuyo işte ne varsın ne YÖK

Böyle bir ilişkim olmustu adam çat diye nişanlandı

1 sene gibi bir zamanda o kadar şey paylaşırken sevdiğini söylememesi ve sevgilim diye tanıştırmaması garip illa konu açması gerekirdi. Sonuçta aranızda böyle bir konuşma yoksa el ele gezmede yoktur sarılmada yani bir erkek aşık olduğu kişiye sarılmak yakın olmak ister ama iyi anlaşıyor olabilir ancak o gözle bakmıyordur. 1 sene uzun bir süre. Ben olsam ilgilenen biri var deyip tepkisini ölçerdim

e zaten sevgilisiniz.

bana göre sevgililik öpüştükten sonra olur ksksks. ama o bana göre. bi yandan işin şakası tabii :)

ama abinizle bile konuşmuş. daha ne olsun?
arkadaşlarınızın gazına gelmeyin. yukarda biri daha yazmış; her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sizde böylesiniz demekki

Illa bi ad kondurmak zorunda misiniz aranizda ki bağa? Bence güzel giden ilişkiyi bozma arkadaşlık sevgilik neyse bence mutlu musunuz ona bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…