- 9 Ocak 2018
- 686
- 1.864
- 113
- Konu Sahibi kumandapili
-
Sevdiğini hep söyler. Kaçak göçek bir durum yok, sarılırız el ele de gezeriz. :) Adı koyul-a-mamış bir sevgililik sanırım.1 sene gibi bir zamanda o kadar şey paylaşırken sevdiğini söylememesi ve sevgilim diye tanıştırmaması garip illa konu açması gerekirdi. Sonuçta aranızda böyle bir konuşma yoksa el ele gezmede yoktur sarılmada yani bir erkek aşık olduğu kişiye sarılmak yakın olmak ister ama iyi anlaşıyor olabilir ancak o gözle bakmıyordur. 1 sene uzun bir süre. Ben olsam ilgilenen biri var deyip tepkisini ölçerdim
kesinliklee zaten sevgilisiniz.
bana göre sevgililik öpüştükten sonra olur ksksks. ama o bana göre. bi yandan işin şakası tabii :)
ama abinizle bile konuşmuş. daha ne olsun?
arkadaşlarınızın gazına gelmeyin. yukarda biri daha yazmış; her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sizde böylesiniz demekki
Haklısınız. Akıllı kadınlara bayılıyorum, iyi ki varsınız.Illa bi ad kondurmak zorunda misiniz aranizda ki bağa? Bence güzel giden ilişkiyi bozma arkadaşlık sevgilik neyse bence mutlu musunuz ona bakın
Sarilip el ele geziyorsunuz ama adi konulmamis iliski diyorsun hala?Sevdiğini hep söyler. Kaçak göçek bir durum yok, sarılırız el ele de gezeriz. :) Adı koyul-a-mamış bir sevgililik sanırım.
Sorabiliyor musun hesap?Öyle olduğunu düşünmüyorum...
Sevdiğini hep söyler. Kaçak göçek bir durum yok.. , sarılırız el ele de gezeriz. :) Adı koyul-a-mamış bir sevgililik sanırım.
Sevdiğini hep söyler. Kaçak göçek bir durum yok, sarılırız el ele de gezeriz. :) Adı koyul-a-mamış bir sevgililik sanırım.
Yaa o sizin tatlılığınız teşekkür ederim.Ne kadar tatlı anlatıyorsunuz :) karşılıklı şimdi biz sevgili miyiz? denmez tabi. Ama sevdiğini söylemeler, abiyle konuşmalar, normal olması gereken sevgili gibi ilgiler,sarılmalar gezmeler e tamam siz sevgilisiniz
Ben de eşimle tanıştığımda, buluşmalar görüşmeler, sevdiğini söylemeler,aylar sonra el elle tutuştuk tamam bu ok.Ama bizde de yoktu hayatım,aşkım,sevgilim kelimeleri. Artık ilişkimizin 8. ayında “aşkım” çıkıverdi benim ağzımdan. İtiraf ediyorum bilinçli bir çıkıştıÇünkü artık söylemek istiyordum. Utandım yine de. Aşkım? diye sordu bana bakarak,ne söyledin sen manasında. Ya alışkanlık kızlara filan da söylüyorum diye saçma bi açıklama geldi benden...O günden sonra gelsin bitanemler,sevgilimler gitsin aşkımlar,tatlımlar hepsi oldu. Gelecek planlama mevzusuna gelince onlar çok sonra oldu. Aynen sizin gibi aynı evde yaşasak şöyle olur gibi hayal bile denmeyecek espriler filanla. Arkadaşlarıyla,kardeşiyle,annesiyle tanışmıştım. Konuşmasak da anlıyordum ciddi bir ilişkimiz olduğunu.
El ele tutuşup sarılırız da demişmişsiniz bir yorumunuzda. Sorunuz saçma olmuş kusura bakmayın. Sevgili olmayan iki insan el ele gezer mi
e resmen sevgilisiniz?
Tam dediğiniz gibi oldu, içime bir kurt düştü işte. Düşündükçe de bir yere varamadım, aslında biliyorum tabiki saçma olduğunu. Etiketlerin gereksizliğini, her şeyin belirli bir kalıba sokulamayacağını...Bence siz bu durumu başkalarına açana dek gayet de mutluymuşsunuz. Başkalarının oyalıyor mu seni vs gibisinden tepkileri içinize kurt düşürmüş gereksiz yere. Aslında burdakilerin de ne dediklerinin çok bir önemi yok, buna ben de dahilim. Bu adamı tanıyan, onunla bunları paylaşan yalnızca sizsiniz. Onunla şu an mutluysanız, bir eksiklik bir boşluk hissetmiyorsanız aşkım demedi, sevgilim demiyor gibi şeylere hiiiç takılmayın. Burda bir sürü üye ağlıyor her gün birdenbire çat diye aldatıldım pat diye terkedildim diye. Onlardan kim bilir kaç tanesi bu adamlarla beraberken aşkımlar, canımlar havalarda uçuşmuştu. Sevgi bunlarla ölçülmez. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Boşverin boş konuşanları o vakit. Ne yaşadığınızı hislerinizi siz biliyorsunuz. Herkes bir yıl içinde nişan söz yapmak zorunda değil. Tadını çıkarın sevip sevilmek çok güzel.Bacılar keşke diğer yorumları okusaydınız... Saçma bulduğum diğer insanların bazı şeyler diyerek kafamı karıştırması, yorması. Yoksa bildiğim şeyleri tekrardan konuşup anlatıp sizi meşgul etmek değil niyetim.
Boyfriend ni eşime çok benzettim.Herkese merhaba, sizlerle istişare etmeye geldim. :)
23 yaşındayım, bu sene lisansı bitirdim. Size danışmak istediğim konu da şu; ne olduğumuzu anlayamadığım bir ilişki... Asla ve asla bu beyin kendisine biz şimdi neyiz diye soramam, o yüzden size dilim döndüğünce anlatıp, soracağım haha
Bu beyimizle aynı ilçede yaşıyoruz. Kendisi kuzenimin (abimin) çok yakın arkadaşı. Ben lise yıllarındayken o üniversiteydi, ve benim için adeta bir ünlü gibi, posterleri odaya asılası biriydi. Bazen bize gelirlerdi, heyecandan odamdan çıkamazdım. Geçen sene haziranda bir şey sebep oldu ve bana mesaj attı, sosyal medya üzerinden. Adını görünce kalbim duracak gibi oldu, sanki lise yıllarına geri döndüm size o duyguyu anlatamam.Sürekli konuştuk, gece gündüz demeden. Ara sıra denk geldik, ve o yaz abimin düğünü vardı yani çok sık karşılaştık, mahcup bakışlar, sürekli bir heyecan hali... Yaz böylece geçti ama konuşmaya devam ettik, ortak ilgi alanlarımız, hayata karşı tutumuz çok benzerdi birbirine. Zaten benim için çocukluk rüyası gibi bir şey olduğundan ne dese o kadar hoşuma gidiyordu ki.
Tatil bitti, ikimiz de farklı şehirlere gidecektik, gitmeden görüşme teklifi etti. Bir hafta boyunca her gece buluştuk, dağ deniz dere tepe gezdik, saatlerce konuştuk. Rüya gibiydi. Tabi bitti rüya, ikimiz de ayrıldık ilçeden. Ne güzeldi dedim, keşke aynı yerde yaşasaydık belki bir şeyler olurdu diye düşünerekten kendimi dizginledim. Hiç kendimi ona yakıştıramıyorum çünkü, ilişki ihtimalini düşünmüyorum bile.
Ama kızlar bir o vakitten bu vakte kadar iletişimi hiç ama hiç koparmadık... Bir yılı geçti bu süre. Sene içinde sürekli görüştük, tatillerimizi denk getirmeye çalıştık, harika şeyler yaşadık. Ben arayıp sormasam bile her gün mesaj atar ya da arar, birbirimizden hep haberdarızdır.
Çok ölçülü, sakin biri; sürekli hediyeler, mektuplar karşılıklı, seni seviyorumlar... Hatta ufaktan gelecek planları.
Sorun ne diyebilirsiniz; bu bey bana hiç sevgilim demedi. Tabi ben de. Yani böyle bir konuyu hiç konuşmadık. Birbirimizin özgürlüğünü kısıtlamamak adına mı ya da her neyse, adı yok yani ilişkimizin. Benim için hiç dert değildi kaldı ki bunu düşünmemiştim bile, fakat geçenlerde bir kız arkadaş grubuna düştüm biraz bu konuları konuştuk; yok seni oyalıyordurdan tutun da, evlenmeyecek bu senle gönül eğlendiriyora kadar... Sanki ben magazin dalı güllü dallı motorlar gibi koca arıyorum da.
Özetle; sizce benim evhamlanmamı gerektirecek bir durum var mı? Böyle bir şey sormam zaten de tutup sevgilim benim desem mi acaba? Ya da hiçbir şeyi bozmasam mı? Harika fikirlerinizi bekliyorum, uzun oldu okuyan herkese çok teşekkür ederim. Mutlu kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?