Herkese merhaba, sizlerle istişare etmeye geldim. :)
23 yaşındayım, bu sene lisansı bitirdim. Size danışmak istediğim konu da şu; ne olduğumuzu anlayamadığım bir ilişki... Asla ve asla bu beyin kendisine biz şimdi neyiz diye soramam, o yüzden size dilim döndüğünce anlatıp, soracağım haha

Bu beyimizle aynı ilçede yaşıyoruz. Kendisi kuzenimin (abimin) çok yakın arkadaşı. Ben lise yıllarındayken o üniversiteydi, ve benim için adeta bir ünlü gibi, posterleri odaya asılası biriydi. Bazen bize gelirlerdi, heyecandan odamdan çıkamazdım. Geçen sene haziranda bir şey sebep oldu ve bana mesaj attı, sosyal medya üzerinden. Adını görünce kalbim duracak gibi oldu, sanki lise yıllarına geri döndüm size o duyguyu anlatamam.

Sürekli konuştuk, gece gündüz demeden. Ara sıra denk geldik, ve o yaz abimin düğünü vardı yani çok sık karşılaştık, mahcup bakışlar, sürekli bir heyecan hali... Yaz böylece geçti ama konuşmaya devam ettik, ortak ilgi alanlarımız, hayata karşı tutumuz çok benzerdi birbirine. Zaten benim için çocukluk rüyası gibi bir şey olduğundan ne dese o kadar hoşuma gidiyordu ki.
Tatil bitti, ikimiz de farklı şehirlere gidecektik, gitmeden görüşme teklifi etti. Bir hafta boyunca her gece buluştuk, dağ deniz dere tepe gezdik, saatlerce konuştuk. Rüya gibiydi. Tabi bitti rüya, ikimiz de ayrıldık ilçeden. Ne güzeldi dedim, keşke aynı yerde yaşasaydık belki bir şeyler olurdu diye düşünerekten kendimi dizginledim. Hiç kendimi ona yakıştıramıyorum çünkü, ilişki ihtimalini düşünmüyorum bile.
Ama kızlar bir o vakitten bu vakte kadar iletişimi hiç ama hiç koparmadık... Bir yılı geçti bu süre. Sene içinde sürekli görüştük, tatillerimizi denk getirmeye çalıştık, harika şeyler yaşadık. Ben arayıp sormasam bile her gün mesaj atar ya da arar, birbirimizden hep haberdarızdır.
Çok ölçülü, sakin biri; sürekli hediyeler, mektuplar karşılıklı, seni seviyorumlar... Hatta ufaktan gelecek planları.
Sorun ne diyebilirsiniz; bu bey bana hiç sevgilim demedi. Tabi ben de. Yani böyle bir konuyu hiç konuşmadık. Birbirimizin özgürlüğünü kısıtlamamak adına mı ya da her neyse, adı yok yani ilişkimizin. Benim için hiç dert değildi kaldı ki bunu düşünmemiştim bile, fakat geçenlerde bir kız arkadaş grubuna düştüm biraz bu konuları konuştuk; yok seni oyalıyordurdan tutun da, evlenmeyecek bu senle gönül eğlendiriyora kadar... Sanki ben magazin dalı güllü dallı motorlar gibi koca arıyorum da.

Özetle; sizce benim evhamlanmamı gerektirecek bir durum var mı? Böyle bir şey sormam zaten de tutup sevgilim benim desem mi acaba? Ya da hiçbir şeyi bozmasam mı? Harika fikirlerinizi bekliyorum, uzun oldu okuyan herkese çok teşekkür ederim. Mutlu kalın.