Banlanmadan konudan cikayim ve sunu ekleyeyim benim bahsettigim İLKOKUL ortaokul ve lisede durum cok daha farkli ergenlik cagina gelmis cinsel durtuleri yogun,ahlaki bakimdan zayif cocuklarla zeki,akilli uyumlu cocuklari zaten eminim ki ogretmenleri oturtmuyordur buna ben de sonuna kadar katiliyorum ve destekliyorum.
Fakat ilkokulda cocuklar ya bilissel olarak geridir,ya cok konusur hiperaktiftir,ahlaki bakimdan ortaokul ve lisede yasanan seyler cok fazla yasanmiyor..Cocuklar nispeten daha masumlar( Az once yazdigim ve rehberlik servisine gonderdigim ogrenci stisnalardan)
Bir de ilkokulda asiri sikayet oldugu icin en ufak bir kotu sozu bile hemen soyluyorlar (ogrenci bana lan dedi diyor mesele
) bu sebeple sinifta hicbir sekilde kufur kotu soz soylenmiyor,durum boyleyken karma oturtmakta bir sakinca yok kimse icin.
Diger kademeler icin konusmuyorum Bir ogretmen oldugum halde ortaokul,lise veya anaokulu ogretmenlerinin yontemleri hakkinda yorum yapmiyorum soyledigim ilkokul icin gecerli.Eminim bir cok sinif ogretmeni de karma oturturuyordur zaten.Umarim anlasilmistir.