• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz normal miyiz?

Evet bir defa olsun işin sonunu oraya getirmeden sarılsın. Tam olarak istediğim şey bu.

Sevgili Aduket bende bunu anlayamadım.
Sonu oraya gitse ne olur ki? Sekste aşkın büyük bir parçası değil mi ?:44:
.Lütfen bu zihniyeti değiştirmeye çalış gerçekten senin için çok iyi olur ...

sen yanlış yere odaklanmışsın
sadece normal sarılsın duyguyla şefkatle diyorsun
ama cinsellikte duyguyla şefkatle başlar
iki insan birbirini seviyorsa aşıksa
cinsellik başlı başına bir duygu seline romatizme dönüşür
karı koca sadece birbirine ihtiyaçları için birlikte olmazki
yani en azından sizin gibi yeni evli bir çift
hani zamanla duygular biraz soğur ilk zamanlardaki gibi çok fazla yoğun olmayabilir ama
sizin için bu durum söz konusu değil bence
sen adam her sarıldığında bana cinsellik için sarıma dersen
onu daha çok itersin seni seviyor ve istiyorki sarılıyor sonu ne ile bitirse bitsin
bu bu kadar kafana takıpta en güzel zamanlarınızı zehir etmeyin bence

Ama şimdi... tabiri caizse kedi köpek gibiyiz. Bıktım yoruldum sıkıldım artık sabah akşam kavga etmekten... en büyük kavgamız da benim birlikte olamayışımdan kaynaklanıyor. Ben ona diyorum ki bana bir kere olsun sevgiyle sarıl, beni arzuladığın için olmasın bana yanaşman. Bir kere olsun öptüğünde zıvanadan çıkma, bir kere olsun şefkatle öp öyle sarıl... Ben bunu ne zaman istesem ardından büyük bir kavga patlak veriyor, neymiş ben o işi yapmamak için bu bahaneyi üretiyormuşum artık. Diyorum ki bak bu kız sana defalarca birşey anlatıyo, hep aynı şeyi söylüyo, bir kere olsun kavga etmek yerine ben ne istiyorum düşündün mü? Bunu güzelce izah ediyorum, beni anla diyorum artık anla... ama anlamıyor anlatamıyorum. o işi bir yapalım da ondan sonra gör sarılıyor muyum sarılmıyor muyum diyor. ama tabi ki böyle bişey olmuyor. az çok işini gördüğü zaman sadece bana öyle görünmek için sarılıyor, ama istediğim gibi değil bunu hissediyorum... Yanıma her sokulmasında hep aynı şeyi dile getiriyorum, "artık bana normal sarıl"... Ve her seferinde bunu söylediğime bin pişman ediyor....

Sanırım ne demek istediğini anlıyorum. :34:
Evli bir arkadaşım ile ilişkiler üzerine sohbet ederken, sevgililiğin kıymetini bil evlenince sana sarılması çoğunlukla 'ilişki talebi' için olacaktır.
O günlerdeki o masumluğu çok arıyorum demişti. Çünkü bir öpüşme veya bir dokunuşun sonu ilişkiye temel hazırlamak için demişti evlilik süresince...
Sen de o durumu yaşıyorsun diyebilirim. Öyle normal ki...
Çünkü seneler boyu kadın erkek ilişkilerini bu masum çevçevede tanıdığımız için biz kadınlar evlenince de o masum duyguyu yaşamak istiyoruz hele ki cinselliği evlilik ile birlikte tanımışsak...
Erkekler mi, zaten çoğu sağlıklı erkekte şevkat denen şey sadece cinsellik sonrası olan bir durum gibi beyinlerinde tanımlandığından, bunu çok gereksiz bir mevzu olarak görmeye başlıyorlar.
Geçtiğimiz yıl bir konu vardı, 'eşimle artık öpüşmüyoruz' diye... Pek çok kadının ortak sorunuymuş ki topik patlama yaşamıştı...
Artık sevgili gibi masum öpücük ve dokunmaların olmamasından ve sevgi belirtisinin eşleri açısından 'cinsel ilişki' olarak tanımlanmasından...
Aslında enine boyuna düşününce ne kadınlar haksız ne erkekler...
Düşünce yapımızdan dolayı böyleyiz.
''Eşiyle sarıldığında cinsel ilişki kurmak isteyen erkek sadece 'o özel durum' için mi seviyordur eşini'' tarzı düşünceye takılmamalısınız. Size karşı çekim hissetmesi, sizden etkilenmesi zaten bunun göstergesi değil midir?
Dahası, bu olaydan sonra davranışlarındaki sıcaklığa bakmalısınız. Buna göre değerlendirin eşinizi, ondan önce ve sonraki hallerine bakın.
Benim gözlemlediğim şu, sevmeyen erkek ilişki kurduğu kadını sadece şehvet için istiyorsa istediğini elde ettikten sonra yanında o kadını tutmak istemiyor, uzaklaştırıyor. Seven erkek ise her türlü yanında oluyor, ilgileniyor.:34:
Bu arada, sen bu kadar çok şeyi nereden biliyorsun bakayım diyenler olacaktır, iyi bir gözlemci olduğumu düşünüyorum hepsi bu. :17:

Sanırım ne demek istediğini anlıyorum. :34:
Evli bir arkadaşım ile ilişkiler üzerine sohbet ederken, sevgililiğin kıymetini bil evlenince sana sarılması çoğunlukla 'ilişki talebi' için olacaktır.
O günlerdeki o masumluğu çok arıyorum demişti. Çünkü bir öpüşme veya bir dokunuşun sonu ilişkiye temel hazırlamak için demişti evlilik süresince...
Sen de o durumu yaşıyorsun diyebilirim. Öyle normal ki...
Çünkü seneler boyu kadın erkek ilişkilerini bu masum çevçevede tanıdığımız için biz kadınlar evlenince de o masum duyguyu yaşamak istiyoruz hele ki cinselliği evlilik ile birlikte tanımışsak...
Erkekler mi, zaten çoğu sağlıklı erkekte şevkat denen şey sadece cinsellik sonrası olan bir durum gibi beyinlerinde tanımlandığından, bunu çok gereksiz bir mevzu olarak görmeye başlıyorlar.
Geçtiğimiz yıl bir konu vardı, 'eşimle artık öpüşmüyoruz' diye... Pek çok kadının ortak sorunuymuş ki topik patlama yaşamıştı...
Artık sevgili gibi masum öpücük ve dokunmaların olmamasından ve sevgi belirtisinin eşleri açısından 'cinsel ilişki' olarak tanımlanmasından...
Aslında enine boyuna düşününce ne kadınlar haksız ne erkekler...
Düşünce yapımızdan dolayı böyleyiz.
''Eşiyle sarıldığında cinsel ilişki kurmak isteyen erkek sadece 'o özel durum' için mi seviyordur eşini'' tarzı düşünceye takılmamalısınız. Size karşı çekim hissetmesi, sizden etkilenmesi zaten bunun göstergesi değil midir?
Dahası, bu olaydan sonra davranışlarındaki sıcaklığa bakmalısınız. Buna göre değerlendirin eşinizi, ondan önce ve sonraki hallerine bakın.
Benim gözlemlediğim şu, sevmeyen erkek ilişki kurduğu kadını sadece şehvet için istiyorsa istediğini elde ettikten sonra yanında o kadını tutmak istemiyor, uzaklaştırıyor. Seven erkek ise her türlü yanında oluyor, ilgileniyor.:34:
Bu arada, sen bu kadar çok şeyi nereden biliyorsun bakayım diyenler olacaktır, iyi bir gözlemci olduğumu düşünüyorum hepsi bu. :17:

Evli bir kadın olarak o zaman bu kısmı ben sana onaylayabilirim Hayyalcim :))
Eşinizin ilşkiden önceki tavırlarına değil sonraki hallerine odaklanın, ilişkiden sonra k.ç nı dönüp yatıyor mu yoksa size sarılıyor mu? Bu çok önemli...
İlişkiden önce bir çok erkek hayvani içgüdüleri ile o işe başlar bundan emin olabilirsiniz :17:

Evli bir kadın olarak o zaman bu kısmı ben sana onaylayabilirim Hayyalcim :))
Eşinizin ilşkiden önceki tavırlarına değil sonraki hallerine odaklanın, ilişkiden sonra k.ç nı dönüp yatıyor mu yoksa size sarılıyor mu? Bu çok önemli...
İlişkiden önce bir çok erkek hayvani içgüdüleri ile o işe başlar bundan emin olabilirsiniz :17:

Doğru tespitler yapabildiğime ve onaylamanıza memnun oldum sayın kedigil :29:

Haklısın canım, evde sorun olunca nerde olursan ol aklından çıkmıyor ve herşeyine yansıyor haliyle. Benimde 1 yıl oldu ilk zamanlara göre biraz daha alıştım. Tabi pamukların arasında sarmalandığımız baba evinden çıkıp evlilik hayatının sorunları ve sorumluluklarıyla uğraşmayı beceremiyor insan ilk etapta. Birde evliliğin bonusu olan ailesinin tavırları davranışları onlara alışmak var. :)

Senin daha uzun zaman oldu sanırım bazı şeyler oturmuştur artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun Pastacım.

Amin canım teşekkür ederim. ben tek kalıyordum ailemde de sarılıp sarmalanmadım hep dik durdum. karşılarında fikir uyuşmazlığımız vardı. 3 yıl arkadaşım ile ve ayrıca yalnız yaşadım. bu yüzden evlilik ilk başta bana çok ağır geldi.. eşimde çok titiz. ama bizim ailede herkes çalışıyordu ev işi yemek hergün yapılan şeyler değildi. şimdi yavaş yavaş aşıyoruz. yada aşamıyoruz aşmaya çalışıyoruz. neyseki bonus görümcem sadece. onada 2 laf çaktımmı oturtur ağlatırımda kıyamıyorum iştee.

İyi ya da kötü eleştiri yapan herkese can-ı gönülden teşekkür ederim...

Çok duygusal düşünüyormuşum biraz kendime geldim diyebilirim. Tabi ki ben de mükemmel bir eş değilim, mutlaka eksik yanlarım var. Vajinusmus topiğini biliyorum okudum, yapabildiklerimi uyguluyorum zaten. Bu arada bir arkadaşımız sormuş ben yay burcuyum eşim de ikizler. Yazdıklarınızı okudukça özeleştirimi de yapıyorum. Benden kaynaklanan hataların da farkındayım. Eşimle boğuşmayı bırakıp önce kendimi düzeltmeye başlayacağım. Umarım biz de biran önce düzeliriz...

canım bende yay burcuyum eşimde ikizler. bu kadar tesadf olur yani. biz eşimle çok zıtız. ben şımarmayı seven biriyim oda fazla şımarmamayı ciddiyeti. ben konuşmayı severim çocuk gibi o asaleti. ben hayatı kafama göre yaşarım anlık içimden geldiği gibi, o bir sonraki adımını planlar. çok zoruz biz ÇOOKKK..

erkekler için cinsellik bir ihtiyaç sarılma öpüşmenin sonu mutlaka o noktaya gelmeli.bizim gibi duygusal değiller ince düşünmüyorlar.senmi anlıyorum ama sen bu konuyu çok kafanda büyütme canım yoksa bu işin içinden hiç çıkılmaz.odunlar işte ötesi yok:19:

Çoğu mesajdan gördüğüm kadarı ile artık kadınlar bile bu konuda şartlanmış evet onlar erkek cinsellik isterler , kadın da onlar ne zaman isterse yapmalıdır, red etmemelidir ???
Arkadaşlar nasıl birşeydir bu.
Konu sahibini çok iyi anlıyorum.
Besbelli kendini cinsel bir obje gibi kullandırmak istemiyor ve bu çok normal.
Bizler bacak arasında oılan bir vajinadan ibaret değliz
Erkekler için nasıl cinsel doyum ön planda ise, çoğu kadın da duygusal yönden açken bu işe giremeyebilir
Nasıl oluyor da bu konuda erkeğe bu kadar hak verilmiş hayretle okudum doğrusu...

Artık neredeyse erkek kadını cinsel olarak istiyor diye suçlamaya başlayacağız.
Burada eşim beni cinsel olarak istemiyor diye konularda açılıyor onları ne yapacağız peki.
Böyle olsa daha mı iyi.
Ayrıca hiçbir mesajda cinsellik erkek içindir ve kadın her zaman hazır olmalıdır demedi hiç kimse.
Ama ortada gerçekler var, konu sahibine çıkıp ,beklentilerin çok normal,
eşin cinsellik beklemeden aylarca sadece sana sarılmalı, şefkat göstermeli, dersek yanlış olur.
Erkeğin eşinden ve evliliğinden bunu beklemesi gayet normal.
Kadını zorluyorsa, bu konuda eziyet ediyorsa tabi ki haksız olur, ama kadının da bu durumu önsemsemeyip,
bana sarılsın, cinsellik sonra da olur, olmasa da olur demeye hakkı yok bence.
Bence konu sahibi sevinmeli, eşi ona karşı istekli, duygusal olarak tatmin olma durumu benim açımdan,
cinsellik sonrasıda yaşanabilir. Eğer eşim cinsel olarak birlikte olup, sonra işimi bitirdim der gibi, sevgisini
göstermeden kalkıp gitse yataktan, işte o zaman ben de bu ne derim.
cinsellik sonrası da insan duygusal olarak tatmin olabilir,
kim ne derse desin, cinsellik eşleri çoğu kez %100 bağlayan ve yakınlaştıran,
aynı şekilde uzaklaştıran bir olay.
Malesef gerçekler var, konu sahibi de eşinin gözlerinden bakarsa olaylara çözüm olabilir,
yoksa sadece duygusal duygusal yaşayalım derse, yanlış yapar bence.

o iş demesende seks desen, adı seks çünkü, bülent arınçın vajina korkusu gibi o iş ne demek?
normal değilsiniz normal hiç bi insan arabasını tırın altına sürmez, eski konuna istinaden yazıyorum eşine tecavüz etmez,tehdit etmez

Hesap kitap derken? Siz her gördüğünüz problemi matematik kitaplarından fırlamış sanıyorsanız ona bişey diyemem...

Bu konu öyle sarılın gitsinle olsaydı bu kadar rahatsız olup da konuyu buralara kadar taşımazdım.

Bir KK klasiği daha.:ssz::ssz:

Artık neredeyse erkek kadını cinsel olarak istiyor diye suçlamaya başlayacağız.
Burada eşim beni cinsel olarak istemiyor diye konularda açılıyor onları ne yapacağız peki.
Böyle olsa daha mı iyi.
Ayrıca hiçbir mesajda cinsellik erkek içindir ve kadın her zaman hazır olmalıdır demedi hiç kimse.
Ama ortada gerçekler var, konu sahibine çıkıp ,beklentilerin çok normal,
eşin cinsellik beklemeden aylarca sadece sana sarılmalı, şefkat göstermeli, dersek yanlış olur.
Erkeğin eşinden ve evliliğinden bunu beklemesi gayet normal.
Kadını zorluyorsa, bu konuda eziyet ediyorsa tabi ki haksız olur, ama kadının da bu durumu önsemsemeyip,
bana sarılsın, cinsellik sonra da olur, olmasa da olur demeye hakkı yok bence.
Bence konu sahibi sevinmeli, eşi ona karşı istekli, duygusal olarak tatmin olma durumu benim açımdan,
cinsellik sonrasıda yaşanabilir. Eğer eşim cinsel olarak birlikte olup, sonra işimi bitirdim der gibi, sevgisini
göstermeden kalkıp gitse yataktan, işte o zaman ben de bu ne derim.
cinsellik sonrası da insan duygusal olarak tatmin olabilir,
kim ne derse desin, cinsellik eşleri çoğu kez %100 bağlayan ve yakınlaştıran,
aynı şekilde uzaklaştıran bir olay.
Malesef gerçekler var, konu sahibi de eşinin gözlerinden bakarsa olaylara çözüm olabilir,
yoksa sadece duygusal duygusal yaşayalım derse, yanlış yapar bence.

Benim anlamadığım da bu,bir de bu yüzden fırça yedik iyi mi ? :ssz:

Çoğu mesajdan gördüğüm kadarı ile artık kadınlar bile bu konuda şartlanmış evet onlar erkek cinsellik isterler , kadın da onlar ne zaman isterse yapmalıdır, red etmemelidir ???
Arkadaşlar nasıl birşeydir bu.
Konu sahibini çok iyi anlıyorum.
Besbelli kendini cinsel bir obje gibi kullandırmak istemiyor ve bu çok normal.
Bizler bacak arasında oılan bir vajinadan ibaret değliz
Erkekler için nasıl cinsel doyum ön planda ise, çoğu kadın da duygusal yönden açken bu işe giremeyebilir
Nasıl oluyor da bu konuda erkeğe bu kadar hak verilmiş hayretle okudum doğrusu...

katılıyorum bende çok şaşırdım
bi önce ki konusunda söylemişti eşinin ilişki sırasında ki davranışları hiç hoş değil

o yüzden evlilikte cinsellik çok önemlidir eşini geri çevirme diyemiyorum
eşin davranışlarına çekidüzen vermesi lazım

karşısında karısı olduğunu unutuyor eşin
o yüzden böyle davranman bana göer normal

türkiyede kadınların nasıl yetiştiğini biliyoruz aman kendinizi muhafaza edin aman öyle yapmayın böyle yapmayın sonuç cinsellikle problemli sevdiği adamla bişileri paylaşamayan kadınlar bence cinsellik konusunda bu kadar mesafeli olmalıyın canınız istemediğinde tabii ki tercihinizi belirtin ama frijit gbide davranmayın ayrıca sizde alışınca gayet keyifli olacaktır :)

Back