• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz normal miyiz?

öncelikle sorununuzu çözmek için bi yardım al...
artık insanlar yenebiliyolar bunu....
sonra bak bakalım bi değişiklik olmazsa o zaman düşün ayrılmayı fln...

Bence siz daha cok duygusal oldugunuz icin herseyi askla hislerle yasamak istiyorsunuz (balik burcusunuz herhalde)
Esinizde cinsellige cok önem verdigi arzulamayi cinselligi öyle görmedigi icin hircin agresif biri oldugu icin (boga burcu)
hep bu sorunu yasiyacaksiniz yoksa baska konularda kesinlikle ona ilginiz fazlasiyla var buna eminim oda ilginizden cok hoslaniyor..
Boga burcu cok sahiplenen biri oldugu icin kolay kolay birakmaz tabi burclariniysa eger

Nedense bu iki burc aklima geldi :1:

Ne yazık ki evlilikler tv lerde resimlerde gördüğümüz gibi değil. Evlenince gerçek dank diye çarpıyor yüzüne. Eşin ailesi senin ailen hepsini idare etmek durumundasın.
Pastacım sen terapiste eşinin ailesiyle olan sıkıntılarda dolayımı gidiyorsun yoksa eşinlemi problem var ?.
Birde faydası oldumu öncesi ve sonrası kıyaslama yaptığında ?

Mutlu olmak için beklentiyi çok aşağı seviyelere indirmek lazım ve saygıyı ne olursa olsun kaybetmeyin yoksa çıkılmaz bir hale girer.
Bazen sağır bazen kör olup 3 maymunu oynacayağız.

aynen öyle. aynısını psikologda söyledi. kavga her evde var dedi. biz bile kavga ediyoruz. öncelikle insnaız dedi. eşimle ilgili sorunlarım için gidiyorum cnm. ikimizde gidiyoruz. ben çok faydasını gördm. ama eşimde düzelme %30 civarında buna şükür ama bilmiyorum. bugün çok iyi şeyler yazma modunda değilim. kötü şeyler var aklımda..
bizde saygı kalmadı bunu biliyorum. birde eşimin ailesine bile saygısı yok anne babasına bana yne onlardan daha çok var ama ben kaldıramıyorum söylediklerini yaptıklarını. karakterime uymuyor..

pastaa banamı onerdin :) :16: buarada pasta benım esımde cok agresıf
yanı eger o haksız ıse hatalı ıse bıle yuzune vurdugun ıcın sınırlenebılır o derece sınırlı ve agresıf
ama ben kendımı korumayı ogrendım
takmıyorum soyledıklerını bı haftadır dıkkatımı ceken benım hatalı oldugum seylerde bıle bana kusmemesı :24:
ben gnelde cok altan alırım alırım derken umursamam adamın gercek dusuncelerının o oldugunu bılsem o evde bır dakıka durmam dıgal olarak uyzulmuyorumda
uzulmedıgım ıcın aglamıyorumda(benı kırmak ıcın bıseyler soylemez ama hatalı olan taraf bıle olsa kusebılme potansıyelıne sahıp bır balık erkegı)
aglamadıgım ıcın kınlenmıyorum ve onun karısılıgını ona gostermeye calısmıyorum
bu defakı evlılıgımde aklımın dahada basımda oldugunu dusunuyorum :16:

gofretto son yazdıgın kısma tamamen katılıyorum son gunlerde cok yenı evlı konusu okudum ve hepsındede bayanların ne kadar kaprisli oldugunu gordum desem hata etmıs olmam

canım yanlışlıkla snei ekledim mesaj düzenleme kısmındanda yapamadım hata verdi kaldı öle. sana önermedim canm konu sahibi ark.a önerdim.
ben alamıyorum hiç almadım psk gitmeden önce ama oda hayatta almaz. çok inadız ikimizde. psk sonrasında almaya başladım ama kendime ihanet ediyormuşum gbi hissediyorum ara ara. aman konuşmiim ben boşver :((

aduketcım ılla kı doktora gıtmen gerekmıyor bununla ılgılı.bende evlılıgımın ılk senesınde yasadım.hasta olmadıgımı bunun benım cabalarımla asılacagına ınandım ve basardım.ınan sımdı esımden saha ısteklıyım cogu zaman.bı yerde bı yazı okumustum.esınız ıcın bırkac dakıka katlanmaya degmez mı dıye.ılkını atlatırsan gerısı zamanla gelıyor

aynen öyle. aynısını psikologda söyledi. kavga her evde var dedi. biz bile kavga ediyoruz. öncelikle insnaız dedi. eşimle ilgili sorunlarım için gidiyorum cnm. ikimizde gidiyoruz. ben çok faydasını gördm. ama eşimde düzelme %30 civarında buna şükür ama bilmiyorum. bugün çok iyi şeyler yazma modunda değilim. kötü şeyler var aklımda..
bizde saygı kalmadı bunu biliyorum. birde eşimin ailesine bile saygısı yok anne babasına bana yne onlardan daha çok var ama ben kaldıramıyorum söylediklerini yaptıklarını. karakterime uymuyor..

canım yanlışlıkla snei ekledim mesaj düzenleme kısmındanda yapamadım hata verdi kaldı öle. sana önermedim canm konu sahibi ark.a önerdim.
ben alamıyorum hiç almadım psk gitmeden önce ama oda hayatta almaz. çok inadız ikimizde. psk sonrasında almaya başladım ama kendime ihanet ediyormuşum gbi hissediyorum ara ara. aman konuşmiim ben boşver :((

ney almadın canım? senın bugun hıc keyfın yok

sevgili aduket..

boşanmayı düsünme..cıkmazdasın olabilir .. evliliğin ilk ayları en cok kavga edilen aylar derler. dısarda olmak ve aynı evin icinde olmak cok farklı derler.
bu yüzden evli ciftlerin hemen bosanma kelimesini dillendirmeleri hos değil bana göre.

evliliğin en önemli yapı taslarından biri cinsellik ve epey zaman gecmiş eşinin bu yüzden huysuz olması doğal.

sevdiğinden değil,aşkından ,şehvetinden sarılmak istemesi de normal bana göre. sonucta bu her iki tarafında ihtiyacı.

sigortan ve bazı durumlar el vermiyor diyorsun. bu topikte bircok arkadasımız var hatta vajinusmus topiği var. oraya katılmayı denesen. arkadaslarımızdan yardım alsan.

dilerim tüm sorunlarınız hallolur. gönlünü ferah tut. düsünerek kendini yıpratma.

canım alttan alamıyorum ben. evet hiç keyfim yok haklısın :(((( :14::14::14:

Bir süre sonra dayanma gücü tahammülü azalıyor insanın, sabır ve dua ilacı.
Ailevi konularda eklenince daha çıkılmaz hal alıyor.

Allah eşin terapiste gitmeyi kabul etmiş canım.

Bir süre sonra dayanma gücü tahammülü azalıyor insanın, sabır ve dua ilacı.
Ailevi konularda eklenince daha çıkılmaz hal alıyor.

Allah eşin terapiste gitmeyi kabul etmiş canım.

canım ben evlendiğimizden beri istiyordum aslında. çok seviyoruz birbirimizi ama kavga edrken çok deli ediyoruz. parçalıyoruz birbirimizi.. ben boşanıcam bu sefer kesin dedim, avukata gittim. eşimde gitmiyim diye bana son bi şans ver dedi. öyle gittik işte... ailevi konular çok önemli hayatın en önemli şeyi çünkü evde iş düşünmüyoruz ama işte ev düşünüyoruz sürekli. insanda huzursuz olacağı bi eve gitmek istemeyince daha bir çekilmez oluyor. ayaklar geri geri gidiyor. haliyle iştede huzursuz oluyorsun, arkadaşlık ilişkilerinde de.. olmuyor olmuyor.
Allah tez zamanda sınumuzu hayıretsin inşallah.

Aduket, çok yanlış yapıyorsunuz eşinizi ret ederek. Çok fazla duygual yaklaşıyorsunuz bu konuya.
Oysaki sizi arzulaması bile çok önemli bir nokta.
Fakat siz onu ittikçe, devamlı olarak duygusal yaklaşmasını dile getirirseniz her defasında biraz daha uzaklaştırırsınız kendinizden.
Sizi bu konuda anlaması mümkün değil. Zira kendinizi anlatmanın yoluda bu değil.
Cinsel olarak eşiniz ve siz mutlu olursanız devamıda geliyor. Sizin istediğiniz şekilde duygusal yaklaşımlarda gerçekleşecektir.
Biraz kendinizi rahat bırakın. Sınırlar çizmeyin birbirinize.
Bu sorunu çözerseniz büyük adım atmış olursunuz evliliğinizde.

Katılıyorum.:46::46: Ayrıca dikkatimi çekti,her konuda eşinizden şikayet ediyorsunuz ama siz onun için ne yaptınız ? Duygusal anlamda,romantiklik anlamında ? :44: Güzel bir yemek hazırlayın,sevdiği bir tatlıyı yapın ve işten gelir gelmez sarılın boynuna,öpün eşinizi. İnsan sarılınca nasıl iter sevdiğini benim aklım da bunu almıyor.:44: Eşinizin bazı tutumları yanlış olabilir ama siz de onu çok istemiyorsunuz gibi geldi bana.Yani ne ektiniz de ne biçmeyi bekliyorsunuz ? :6:

canım ben evlendiğimizden beri istiyordum aslında. çok seviyoruz birbirimizi ama kavga edrken çok deli ediyoruz. parçalıyoruz birbirimizi.. ben boşanıcam bu sefer kesin dedim, avukata gittim. eşimde gitmiyim diye bana son bi şans ver dedi. öyle gittik işte... ailevi konular çok önemli hayatın en önemli şeyi çünkü evde iş düşünmüyoruz ama işte ev düşünüyoruz sürekli. insanda huzursuz olacağı bi eve gitmek istemeyince daha bir çekilmez oluyor. ayaklar geri geri gidiyor. haliyle iştede huzursuz oluyorsun, arkadaşlık ilişkilerinde de.. olmuyor olmuyor.
Allah tez zamanda sınumuzu hayıretsin inşallah.

Haklısın canım, evde sorun olunca nerde olursan ol aklından çıkmıyor ve herşeyine yansıyor haliyle. Benimde 1 yıl oldu ilk zamanlara göre biraz daha alıştım. Tabi pamukların arasında sarmalandığımız baba evinden çıkıp evlilik hayatının sorunları ve sorumluluklarıyla uğraşmayı beceremiyor insan ilk etapta. Birde evliliğin bonusu olan ailesinin tavırları davranışları onlara alışmak var. :)

Senin daha uzun zaman oldu sanırım bazı şeyler oturmuştur artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun Pastacım.

İyi ya da kötü eleştiri yapan herkese can-ı gönülden teşekkür ederim...

Çok duygusal düşünüyormuşum biraz kendime geldim diyebilirim. Tabi ki ben de mükemmel bir eş değilim, mutlaka eksik yanlarım var. Vajinusmus topiğini biliyorum okudum, yapabildiklerimi uyguluyorum zaten. Bu arada bir arkadaşımız sormuş ben yay burcuyum eşim de ikizler. Yazdıklarınızı okudukça özeleştirimi de yapıyorum. Benden kaynaklanan hataların da farkındayım. Eşimle boğuşmayı bırakıp önce kendimi düzeltmeye başlayacağım. Umarım biz de biran önce düzeliriz...

Katılıyorum.:46::46: Ayrıca dikkatimi çekti,her konuda eşinizden şikayet ediyorsunuz ama siz onun için ne yaptınız ? Duygusal anlamda,romantiklik anlamında ? :44: Güzel bir yemek hazırlayın,sevdiği bir tatlıyı yapın ve işten gelir gelmez sarılın boynuna,öpün eşinizi. İnsan sarılınca nasıl iter sevdiğini benim aklım da bunu almıyor.:44: Eşinizin bazı tutumları yanlış olabilir ama siz de onu çok istemiyorsunuz gibi geldi bana.Yani ne ektiniz de ne biçmeyi bekliyorsunuz ? :6:

:) Eşim işten gelir gelmez atlıyorum boynuna, sabah geç kaldığında bile öpmeden bırakmıyorum. Siz yanlış anlamışsınız durumu, ben eşimi sarılınca itmiyorum ki :) Aksine normal bi şekilde sarılamamaktan şikayetçiyim.

:) Eşim işten gelir gelmez atlıyorum boynuna, sabah geç kaldığında bile öpmeden bırakmıyorum. Siz yanlış anlamışsınız durumu, ben eşimi sarılınca itmiyorum ki :) Aksine normal bi şekilde sarılamamaktan şikayetçiyim.

İyi de bunun normali anormali mi olur ? :27::27: Ben de ona anlam veremedim.Ne mutlu ki eşiniz sizi istiyor.

normal derken
işin sonunun sekse varmamasını mı istiyorsunuz?
ben öyle anladım da

Bir şefkatle sarılmak vardır beklentisizdir, bir de o işe başlamak için ilk adım olarak atılan sarılmak vardır. Aradaki fark bu.

Çok matematiksel yaşıyorsunuz.Böyle hesap kitapla mutlu olunur mu ? Sarılın gitsin,sonu ne olursa olsun.Anlayamıyorum cidden.:26:

normal derken
işin sonunun sekse varmamasını mı istiyorsunuz?
ben öyle anladım da

Öyle sanırım.

Çok matematiksel yaşıyorsunuz.Böyle hesap kitapla mutlu olunur mu ? Sarılın gitsin,sonu ne olursa olsun.Anlayamıyorum cidden.:26:

Hesap kitap derken? Siz her gördüğünüz problemi matematik kitaplarından fırlamış sanıyorsanız ona bişey diyemem...

Bu konu öyle sarılın gitsinle olsaydı bu kadar rahatsız olup da konuyu buralara kadar taşımazdım.

Evet bir defa olsun işin sonunu oraya getirmeden sarılsın. Tam olarak istediğim şey bu.

aduket önceki sayfada da yazmıştım
ben senin anlatmak istediğini anladım
eşin seni mıncıklayıp duruyor
sen istemeyince üstüne geliyor trip atıyor
sonra böyle olunca sen daha da soğuyup istemiosun di mi?
halbuki biraz seni rahat bıraksa
sen normale dönersin
biraz romantizm istiyorsun
sadece dokunmak, öpüşmek istiyorsun sonu seks yapmaya varmadan
ama eşin böyle düşünmüyor
odun erkekler işte
bence sen hatalı değilsin
senin haklı olduğunu düşünüyorum
eşinle konuşup kendini değiştirmesini anlatmalısın

Back