Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya çıt çıtlı atlet giyildiği zaman atletin izi belli oluyor.İz yapmayan bulamadım ben hiç.Kullanımından rahatsızlık duymuyorum ama bu atlet olayını sevmiyorum işte.:hooray:
zayıfsan gıy ne gıyersen ama bıngıl bıngıl bır popon varsa gıyme mumkunse. cunku benım mıdem bulanıyor. tanga gıymıs dıye. iz yapmayan bı ton ıccamasır var. cıt cıtlılardada ız yapmayanlar var. onları tercıh edın .
ben tanga gıymem ama ız yapmayanlardan kullnaıyorum.
gecen onumde kapalı pardeuslu bır bayan yuruyor resmen kackat ver ustunde hala ıccamasırı bellı hıc hos degıldı
bı de koca popolu bor velım var okul a gelır salına salına yurur.ve tanga gıyer tum bayan öğretmenlerın ılgısını cekmıs gecen konusuyorlardı aralarında erkeklerde goruyordur.
bence herkes dıkkat etmelı ız derken ucuz bır görüntü olmasın yanı. herkes kendını tanır popon musaıtse tangını gıy yoksa sadece evde kocana gıy
bende çok merak ediyorum tangayı günlük giyen arkadaşlar varmı nasıl hissediyorsunuz kendinizi rahatsız etmiyormu aranıza giriyor ya alayım dedim ama alamadım utandım :)))) giyenler anlatabilirler mi lütfen bide g-stringle tanga farklı şeylermi
bende çok merak ediyorum tangayı günlük giyen arkadaşlar varmı nasıl hissediyorsunuz kendinizi rahatsız etmiyormu aranıza giriyor ya alayım dedim ama alamadım utandım :)))) giyenler anlatabilirler mi lütfen bide g-stringle tanga farklı şeylermi