Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok merak ediyorum tangayı günlük giyen arkadaşlar varmı nasıl hissediyorsunuz kendinizi rahatsız etmiyormu aranıza giriyor ya alayım dedim ama alamadım utandım :)))) giyenler anlatabilirler mi lütfen bide g-stringle tanga farklı şeylermi
İlk ve tek mesajını bu başlık altında yapmış olman ilginç!
Bir bayan olarak bunu bilmiyor olman daha da ilginç!
Bayan mı dedim pardon ben de bir tuhafım ha
tanga rahat bence de severim ben, kullanırım da.
bunun soru olarak sorulması bile ilginç, isteyen giyer, yok teşhircilikmiş de yok belli oluyormuş da. kk'da bir grup kadın var hemen yargılayıp, hüküm verip, infaz eden. hiç sevmiyorum o topluluğu. bu fikirlerde onlara ait sanırım..
bende tanga giyerim,,Normal çamaşır çok rahatsız ediyor artık.
bi kere rahmetli annanem çamaşırlarımı katlıyordu. Tangamı evirdi çevirdi.. Bi daha çevirdii..Bu ne yaa bi türlü katlanmıyooo mındırık şey demiştii nur içinde yat cnm bnm..
ben de tangayı daha rahat buluyorum..
bence kesinlikle bu konuyu bir erkek acti ve yazdiginiz cevaplari okuyor ve ucuyooor...harikasiniz,sana ne kadinlar niye tanga giyer?git anana bacina sor,olmadi evlen esine sor,siz de hemen uyup40,45 sayfalik cevap yazin.biz kadinlar cook safiz.cok.gormuyormusunuz topik actiginda mesaj sayisi 20 e bile ulasmamis birisi nasil hemen boyle bir konu acti.
bırak kendini tatmin etsin zavallı ..
nie uye olmasın canım biz uye olurken eteğimizi kaldırıp kontrol mu ettiler :)Oha erkekler üye olabiliyo mu ya buraya ?