- Konu Sahibi yalnizgul
baslı basına etkıleyıcı dıosun yanı bakılmıcak gıbı deıl kı baktıttırıo sen ıstemesende
baktırıyoda herkes aynı gozle bakmıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baslı basına etkıleyıcı dıosun yanı bakılmıcak gıbı deıl kı baktıttırıo sen ıstemesende
ben kapalı bi bayanım internetten tanıştığım diğer bir kapalı bayan bu zamanda müstehcenlık arttı erkeğimize güzel bakımlı görünmeliyiz ben kulllanıyorum jartiyer bile kullanıyomuş allahım ne günlere kaldık ama ne yapalım eeşlerimize güzel çekici gözukmek adına
Ben tanga giymem rahat olamam çünkü..
Birde tanga giyince heleki kumaş pantalon giyiyorsanız kötü gözüküyoryaNe o bıngıl bıngıl...:1shok:
Her adımda popo iki kere zıplıyor... jeyyar(Çok mu açık sözlü oldum ne:icecream:)
Ayrıca Amerikalılar aya çıkmış:icecream:.Bizde çıkıcaz inşallah.Giyicez tangalarımızı çıkcaz:roflol:
Saygılar
kot pantalonda bellı olmuo da kumasta cok bellı oluo kılot ızı aslnda tanga gıydıgmız zamanda anlasılıo ama en ıı sı gstrıngler onlar hıc bellı olmuo
ben de ilk 2006 da giydim sibel canın siyah tangasına nispeten daha doğrusu kocamın ona bakmaması için.ondan önce sadece adını duymuştum tanganın.
o zaman gıydın bır dahada cıkaramadın herhalde