• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

iyiyim kuzum uykusuzluktan hariç çok uykum var zor kalktım sabah saollll canım cümlemize hayırlı cumalar :16:

Ya evet tatlım dün nişanlım 00.30 a kadar bizdeydi bende 1 gibi falan yattım normalde erken yatarım dengem bozuldu valla kalkamadım bu sabah.
Yarında nişanlımın arkadaşının düğünü var şehir dışına gidiyoruz :16:

Ya evet tatlım dün nişanlım 00.30 a kadar bizdeydi bende 1 gibi falan yattım normalde erken yatarım dengem bozuldu valla kalkamadım bu sabah.
Yarında nişanlımın arkadaşının düğünü var şehir dışına gidiyoruz :16:

bende hep erken yatarım kuzum akşam mahalle kavgası vardı da bende büyük bi zevkle izledim dermişim :1: ben uyucam baktım birileri bagırışıyo ama hiç susmadan ondan uyuyamadım yani anlıcan kuzucum vayyyyy ne güzellll nişanlınla gidiyosun dimiahhh ahhhh bende görebilcek miyim bu günleri yaaa
:1:

iyiyim canım benim sen nasılsın :))

allllaha şükür iyiyim kuzum uykusuzuk dışında :1:

bende hep erken yatarım kuzum akşam mahalle kavgası vardı da bende büyük bi zevkle izledim dermişim :1: ben uyucam baktım birileri bagırışıyo ama hiç susmadan ondan uyuyamadım yani anlıcan kuzucum vayyyyy ne güzellll nişanlınla gidiyosun dimiahhh ahhhh bende görebilcek miyim bu günleri yaaa

Görürsün sende en kısa zamanda inşallah kuzucum ya.
Valla annem babam varken rahat sevemiyorum öpemiyorum.
Dünde öyle tatlı geldik ki gözüme sana birşey göstereceğim dedim odama götürdüm o pufidik yanaklarını doyasıya öptüm ohh olsun :27:

ah o uyku olayı başa bela zaten :)

Dünde öyle tatlı geldik ki gözüme sana birşey göstereceğim dedim odama götürdüm o pufidik yanaklarını doyasıya öptüm ohh olsun :27:

inşalllllahhh kuzucum aynen öyle anne baba varken ısıtlanıyo herşey sende az degilmişsin heeee :1: bende olsam öyle yapardım gerçi :1: bazen bize geliyo kardeşimde benim odamda oluyo arkası dönük öpüp kaçıyorum odadan :1:

Yarında düğün var ne yapacağım bilmiyorum :25:

boşşşver tatlım sümüklü sümüklü gidersin dügüne :1: :1:

buna bayıldım güzel teknik biz ilk başlarda yan yana bile oturamıyorduk babaların yanında ama artık alıştık dün onun piknikteydik onun ailesi ile akşam gayet rahattık hatta kübracım resimlerimizi begenmiş facede :)

iyi yapmışsın canım benim eniştede sevinmiştir :1: :1:

Back