- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
günaydınlarrrrrrrrr
günaydın canım herkse günaydın :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarrrrrrrrr
günaydınlarrrrrrrrr
Günaydın canlarımmmm
Nasılsınız bakalım?
Hayırlı Cumalar
kuzucum naber nasılsın bakim =))) benim çok uykum var yaa zor kalktım
Günaydın canlarımmmm
Nasılsınız bakalım?
Hayırlı Cumalar
iyiyim kuzum uykusuzluktan hariç çok uykum var zor kalktım sabah saollll canım cümlemize hayırlı cumalar
hayırlı cumalar canım benim idare ederim sen nasılsın :))
Ya evet tatlım dün nişanlım 00.30 a kadar bizdeydi bende 1 gibi falan yattım normalde erken yatarım dengem bozuldu valla kalkamadım bu sabah.
Yarında nişanlımın arkadaşının düğünü var şehir dışına gidiyoruz
iyiyim canım benim sen nasılsın :))
İyiyim kuzucum son bi kaç gündür bi alerjim tutu hapşuruyorum grip gibiyim valla
bende hep erken yatarım kuzum akşam mahalle kavgası vardı da bende büyük bi zevkle izledim dermişim ben uyucam baktım birileri bagırışıyo ama hiç susmadan ondan uyuyamadım yani anlıcan kuzucum vayyyyy ne güzellll nişanlınla gidiyosun dimiahhh ahhhh bende görebilcek miyim bu günleri yaaa
allllaha şükür iyiyim kuzum uykusuzuk dışında
bende öyleyim kuzumm
İyiyim kuzucum son bi kaç gündür bi alerjim tutu hapşuruyorum grip gibiyim valla
bende hep erken yatarım kuzum akşam mahalle kavgası vardı da bende büyük bi zevkle izledim dermişim ben uyucam baktım birileri bagırışıyo ama hiç susmadan ondan uyuyamadım yani anlıcan kuzucum vayyyyy ne güzellll nişanlınla gidiyosun dimiahhh ahhhh bende görebilcek miyim bu günleri yaaa
allllaha şükür iyiyim kuzum uykusuzuk dışında
Görürsün sende en kısa zamanda inşallah kuzucum ya.
Valla annem babam varken rahat sevemiyorum öpemiyorum.
Dünde öyle tatlı geldik ki gözüme sana birşey göstereceğim dedim odama götürdüm o pufidik yanaklarını doyasıya öptüm ohh olsun
Yarında düğün var ne yapacağım bilmiyorum
ah o uyku olayı başa bela zaten :)
bende öyleyim kuzumm
Dünde öyle tatlı geldik ki gözüme sana birşey göstereceğim dedim odama götürdüm o pufidik yanaklarını doyasıya öptüm ohh olsun