• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

buna bayıldım güzel teknik biz ilk başlarda yan yana bile oturamıyorduk babaların yanında ama artık alıştık dün onun piknikteydik onun ailesi ile akşam gayet rahattık hatta kübracım resimlerimizi begenmiş facede :)

öyle oluyo işte ilk zamanlarda tatlım ne güzelll benimkide sürekli gel bize diyo ailemle beraber gezeriz falan ya ben senle gezmek istiyorum diye zaten dışarda bıri görür diye rahat degiliz ki evettt begendim napim çokkkkk tatlısınızzz maşallllahhh :nazar:

öyle oluyo işte ilk zamanlarda tatlım ne güzelll benimkide sürekli gel bize diyo ailemle beraber gezeriz falan ya ben senle gezmek istiyorum diye zaten dışarda bıri görür diye rahat degiliz ki evettt begendim napim çokkkkk tatlısınızzz maşallllahhh :nazar:

tşk ederim canım benim

inşalllllahhh kuzucum aynen öyle anne baba varken ısıtlanıyo herşey sende az degilmişsin heeee :1: bende olsam öyle yapardım gerçi :1: bazen bize geliyo kardeşimde benim odamda oluyo arkası dönük öpüp kaçıyorum odadan :1:

boşşşver tatlım sümüklü sümüklü gidersin dügüne :1: :1:

Aşkitolarımızda o kadar tatlı olmasınlar biz ne yapalım dimi tatlım :1:

durduk yere tepemi attırdılar ya sabah sabah, seçimde görev kitlemişler bana, istemiyorum dedim gene kitlemişler, hyr tartışmamı çıkarayım ya, nikahla mı uğraşayım bununla mı

sen istemedigin sürece nasıl böyle bişey yapabiliyolar ki canm

buna bayıldım güzel teknik biz ilk başlarda yan yana bile oturamıyorduk babaların yanında ama artık alıştık dün onun piknikteydik onun ailesi ile akşam gayet rahattık hatta kübracım resimlerimizi begenmiş facede :)

Nişanlımda şaşırdı odaya girer girmez öptüm pufidik yanaklarını birşey göstermeyecekmiydin aşkım yalanmıydı diyor :52:
Nasıl geçti pikniğiniz kuzu :21:

durduk yere tepemi attırdılar ya sabah sabah, seçimde görev kitlemişler bana, istemiyorum dedim gene kitlemişler, hyr tartışmamı çıkarayım ya, nikahla mı uğraşayım bununla mı

Ay inanamıyorum ne düşüncesizler ya.
Nikah ne zamandı kuzum sıkma canını git konuş nikahım var biliyorsunuz de

Back