• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

iptal etsinler tabi canım olurmu öle şey kızdırmasınlar bizi gelir döveriz ordakileri

bu duayaaaa kocamannnn biiiii aaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnnn tatlım :16:

:16::16::16::16:
Biran önce aşkımla evlenmek istiyorum.
Rüyamda kendimi hamile olarak gördüm ne kadar tatlı kokoş bi hamile olmuştum ve harika bi duyguydu :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuşmasına fırsat vermedim öpmekten kuzucum :1:
Bi korkak görsen biri gelecek diye ödü patladı ama öpücükler karşısında daha fazla karşılıksız kalamadı ahahah :27::27::27:

hahahahhahahahha koptummm bebişim yaaa sen ne fenasın kız naptın enişteye :1: benimkide gelsede öpsem ahhhh ahhhh özledim keratayı :1:

hahahahhahahahha koptummm bebişim yaaa sen ne fenasın kız naptın enişteye :1: benimkide gelsede öpsem ahhhh ahhhh özledim keratayı :1:

Evet sanırım biraz fenayım o konularda teyzemlerde öyle diyor :17::17:
Ama elimde değil kocaman seviyorum mavişimi :16:

:16::16::16::16:
Biran önce aşkımla evlenmek istiyorum.
Rüyamda kendimi hamile olarak gördüm ne kadar tatlı kokoş bi hamile olmuştum ve harika bi duyguydu :16:

bende bende hayatımın anlamıyla artık aynı eve girip çıkmak istyorum kuzum
bende dün akşam gördüm elimde bebek vardı üst almalıyızz diyorum gidiyoruz hani tulumlar varya ondan alıyoruz pembiş pembiş çok tatlı olmuştu hele o küçücük ayakları varya :16: :16:

bende bende hayatımın anlamıyla artık aynı eve girip çıkmak istyorum kuzum
bende dün akşam gördüm elimde bebek vardı üst almalıyızz diyorum gidiyoruz hani tulumlar varya ondan alıyoruz pembiş pembiş çok tatlı olmuştu hele o küçücük ayakları varya :16: :16:

Hahaha hepimiz aynı tarz rüyalar görmüşüz valla :27:

iptal etsinler tabi canım olurmu öle şey kızdırmasınlar bizi gelir döveriz ordakileri

sopalarla elimizde :1:

aynen öyle kuzumm :1:

Evet sanırım biraz fenayım o konularda teyzemlerde öyle diyor :17::17:
Ama elimde değil kocaman seviyorum mavişimi :16:

bende çok fenayım aslında ama kimseye çaktırmıyorum kuzum olsunn öyle olmak daha güzelll maşallah size

Aynen kuzucum ancak çok sinirlenirsem çirkefe bağlayabilirim yoksa çok sakinimdir :1:

malesef ki bende öyleyim tatlımm

aynen öyle kuzucumm çünkü aynı şeyleri düşünüp öyle dalıyoruz uykuyaa :16:

Evet tatlım rüyalarımızın yansıması aslında bilinçaltımızda olan şeylerdir.
Bu arada bebişlerimin isimleri bile hazır teyzesi :16:
Allahın izni ile ..

Evet tatlım rüyalarımızın yansıması aslında bilinçaltımızda olan şeylerdir.
Bu arada bebişlerimin isimleri bile hazır teyzesi :16:
Allahın izni ile ..

:nazar::nazar::nazar::nazar: ALLAH ım o günleride gösterir inşallah benimkilerde hazır kızımız oluraa Pera yada iki isim Pera Su
oglumuz olursa Toprak olacak :emir_bebek:

Back