• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

İyilik tatlım senden ne haber?
Nasıl geçti tatilin hazırlıklar ne alemde?

iyi geçti hemen geçti canım ya :) hazırlıklar tamam gibi, nikahtan bir hafta evvel izin alıcam kalanlarıda ozaman yaparım, arkadaşlar hamama götürücekler bakalım zorla :)))

Annem her zaman olduğu gibi yine sabahın köründe kaldırdı, zaten tatil nasıl bitti anlayamadım bile :1:
Baştan alalım biz bu tatili ya :1:

Kuzucummm günaydın bebeğimm :54:

hmmmm anladım canım yine seni annnen kaldırmış beni kimse kaldırmadı kendim kalktım işe geldi bende nasıl bitti hiçbişey anlamadım alalım kuzucum yaaaa işin kötüsü ben kalktım herkes yatıyo boşver dön yat dicektim ama olmaz işte

guatır canım biraz zorlu bir ameliyat gibi annem kalp hastası çünkü ALLAH ın izniyle bir hayırlısı ile atlatalım bu hastalığı
başka biseyde gözum yok

geçmiş olsun canımmm allahın izniyle atlatırsınız inşalllah bunu aslında zor ameliyat çünkü kalp hastası oldugu için

iyi geçti hemen geçti canım ya :) hazırlıklar tamam gibi, nikahtan bir hafta evvel izin alıcam kalanlarıda ozaman yaparım, arkadaşlar hamama götürücekler bakalım zorla :)))

Ay ayy kıyamam git tabi hamama :21:
Eşyaları vs ne zaman halledeceksiniz kuzu

hmmmm anladım canım yine seni annnen kaldırmış beni kimse kaldırmadı kendim kalktım işe geldi bende nasıl bitti hiçbişey anlamadım alalım kuzucum yaaaa işin kötüsü ben kalktım herkes yatıyo boşver dön yat dicektim ama olmaz işte

çok çok geçmiş olsun :(

evet canım bide annem haftaya cuma ameliyat olacak onunda stresi sıkıntı

Ya kızlar içinizde lazer epilasyona giden varmı :26:
Ben gideceğim koltuk altı ve genital bölge için.
Evlenmeden önce bitsin istiyorum ama korkuyorum ya bi bilgisi olan varmı bu konu hakkında?

Ay ayy kıyamam git tabi hamama :21:
Eşyaları vs ne zaman halledeceksiniz kuzu

canım balayından sonra o gidicek sonra eş durumundan gelmeye çalışıcak,o arada eşyalara girişicez nasipse zaten çamaşır makinesi buzdolabı,süpürge ütü falan alındı, halılar perdeler nikahtan sonra :))

guatır canım biraz zorlu bir ameliyat gibi annem kalp hastası çünkü ALLAH ın izniyle bir hayırlısı ile atlatalım bu hastalığı
başka biseyde gözum yok

Kıyamam ya, allahın izni le iyileşecek tatlım hiç merak etme sen.
Kuzenim 19 yaşında olmuştu guatır ameliyatını hamdolsun hemencik iyileşti

Ya kızlar içinizde lazer epilasyona giden varmı :26:
Ben gideceğim koltuk altı ve genital bölge için.
Evlenmeden önce bitsin istiyorum ama korkuyorum ya bi bilgisi olan varmı bu konu hakkında?

ben gidiyorum canım ama iyi bir yere git benim 5.seans çok memnun kalmadım açıkcası,tamam azalma oldu ama istediğim boyutta değil, 3 seansım kaldı bitsin düzgün bir yere gidicem

canım balayından sonra o gidicek sonra eş durumundan gelmeye çalışıcak,o arada eşyalara girişicez nasipse zaten çamaşır makinesi buzdolabı,süpürge ütü falan alındı, halılar perdeler nikahtan sonra :))

Anladım tatlım, Yalovada Polis lojmanı varmı

Kıyamam ya, allahın izni le iyileşecek tatlım hiç merak etme sen.
Kuzenim 19 yaşında olmuştu guatır ameliyatını hamdolsun hemencik iyileşti

inşallah canım bende oldum canım 18 yaşında filan ALLAH ın izniyle annemde atlatacak sonra düğünümüzü yapacaz inşallah:nazar:

Back