- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Annem her zaman olduğu gibi yine sabahın köründe kaldırdı, zaten tatil nasıl bitti anlayamadım bile
Baştan alalım biz bu tatili ya
Kuzucummm günaydın bebeğimm
naber fıstığım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem her zaman olduğu gibi yine sabahın köründe kaldırdı, zaten tatil nasıl bitti anlayamadım bile
Kuzenimde avşaya gitmişti
Evet epey yorulacaksın düğün öncesi doping gibi olmuştur şimdi bu tatil
naber fıstığım :))
evet canım bide annem haftaya cuma ameliyat olacak onunda stresi sıkıntı
İyilik tatlım senden ne haber?
Nasıl geçti tatilin hazırlıklar ne alemde?
Aaa geçmiş olsun hayırdır neyi var?
guatır canım biraz zorlu bir ameliyat gibi annem kalp hastası çünkü ALLAH ın izniyle bir hayırlısı ile atlatalım bu hastalığı
başka biseyde gözum yok
geçmiş olsun canımmm hayırdır ne ameliyatı kötü bişey yoktur inşalllah
haftaya cuma olacak canım guatır olacak sonra biyopsi filan sonucları bekleyecez
anldımmm canımmm çok çok geçmiş olsun inşalllah güzel sonuçlarla gelirsin buraya =(
iyi geçti hemen geçti canım ya :) hazırlıklar tamam gibi, nikahtan bir hafta evvel izin alıcam kalanlarıda ozaman yaparım, arkadaşlar hamama götürücekler bakalım zorla :)))
hmmmm anladım canım yine seni annnen kaldırmış beni kimse kaldırmadı kendim kalktım işe geldi bende nasıl bitti hiçbişey anlamadım alalım kuzucum yaaaa işin kötüsü ben kalktım herkes yatıyo boşver dön yat dicektim ama olmaz işte
çok çok geçmiş olsun
Ay ayy kıyamam git tabi hamama
Eşyaları vs ne zaman halledeceksiniz kuzu
guatır canım biraz zorlu bir ameliyat gibi annem kalp hastası çünkü ALLAH ın izniyle bir hayırlısı ile atlatalım bu hastalığı
başka biseyde gözum yok
Ya kızlar içinizde lazer epilasyona giden varmı :26:
Ben gideceğim koltuk altı ve genital bölge için.
Evlenmeden önce bitsin istiyorum ama korkuyorum ya bi bilgisi olan varmı bu konu hakkında?
canım balayından sonra o gidicek sonra eş durumundan gelmeye çalışıcak,o arada eşyalara girişicez nasipse zaten çamaşır makinesi buzdolabı,süpürge ütü falan alındı, halılar perdeler nikahtan sonra :))
Kıyamam ya, allahın izni le iyileşecek tatlım hiç merak etme sen.
Kuzenim 19 yaşında olmuştu guatır ameliyatını hamdolsun hemencik iyileşti