• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Ya kızlar içinizde lazer epilasyona giden varmı :26:
Ben gideceğim koltuk altı ve genital bölge için.
Evlenmeden önce bitsin istiyorum ama korkuyorum ya bi bilgisi olan varmı bu konu hakkında?

gitmedim ama gidenler çok iyi diyor solaryuma gittiğim için ona gidemiyorum
ama inşallah düğünden sonra başlayacam ALLAH nasip ederse seneye yaza kadar bitmiş olacak

ben gidiyorum canım ama iyi bir yere git benim 5.seans çok memnun kalmadım açıkcası,tamam azalma oldu ama istediğim boyutta değil, 3 seansım kaldı bitsin düzgün bir yere gidicem

Kuzum nasıl peki çok acıyor mu?
Acısı ağda gibi mi?
Bide hangi bölgeler için gidiyorsun?

gitmedim ama gidenler çok iyi diyor solaryuma gittiğim için ona gidemiyorum
ama inşallah düğünden sonra başlayacam ALLAH nasip ederse seneye yaza kadar bitmiş olacak

Valla canım bende düğünden önce bitsin istiyorum ya.
Benim bacaklarımda hiç tüy çıkmaz geitall bölge ve koltuk altı için istiyorum ama korkuyorum ya :18:

Valla canım bende düğünden önce bitsin istiyorum ya.
Benim bacaklarımda hiç tüy çıkmaz geitall bölge ve koltuk altı için istiyorum ama korkuyorum ya :18:

hiç korkma gidenlere konuştum öyle can acıtacak bişey değilmiş en azından solaryum kadar korkutucu değildir:)

Kuzum nasıl peki çok acıyor mu?
Acısı ağda gibi mi?
Bide hangi bölgeler için gidiyorsun?

canım bikini bölgesi, koltuk altı bide alt bacaklar, acısı oluyor ama ağda kadar değil canım ya zaten genede çekmek lazım en azında bitiyor lazerde,ama ağdada sürekli aynı sorun hep uğraş dur :))

canım bikini bölgesi, koltuk altı bide alt bacaklar, acısı oluyor ama ağda kadar değil canım ya zaten genede çekmek lazım en azında bitiyor lazerde,ama ağdada sürekli aynı sorun hep uğraş dur :))

Ya valla korkuyorum Elifim ama sonrası çok güzel ya tertemiz

Back