• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

yok canım biz henüznşanlı degiliz de benimkide okuyo 6 ay yapabilmek için 1 senemiz daha var sonra asker kesin benimkide 2 pakete çıkarır sigarayıdöner ski haline anım allahın izniyle

aman aman askerlik uzun dönem yapma işi değilmiş ben bunu bilir bunu söylerim. 6 ay bile insan katlanamıyor ki zaten yaşları geçkin oluyor bide katlanması daha zor oluyor. 30 yaşındaki adama tuvalet temizlettiryorlarmış ki bu adam diplomat bide yani düşün. böyle de mantıksız bir yer. biran önce okulunu bitirip fazla uzatmadan bitirsin gelsin valla.

bende en son pazar günü görmüştüm çok özledimmmmm
bide yüzüklerimde onda cila yapacak diye verdim parmaklarım boş kendimi kötu hissediyorum

Ya canım valla bende öyleyim.
Tektaşımı nişanlım önceden almıştı evlilik teklifi için, oda büyük almış inan ki 1 aydır ver aşkım küçülttürmeye götüreyim diyor kabul etmiyorum eksikliğini hissediyorum ya :1:

konuştuk dün söyledi balayı yerini bolu abant oteliymiş :( ya nasıl olur ki orası, bana güzel dedi ama hiç aklımda orası yoktu

Bolu mu :30:
Bolu'da ne var ya?
Saçmalamasaymış eniştede.
Yazın balayı dediğin denize girebileceğin yerler olur genelde.
Bolu'da u mevsimde kayak yapamayacağınıza göre?
Rezervasyon yapmış mı ya istemediğin bi yere gitme kuzum :50:

Bolu mu :30:
Bolu'da ne var ya?
Saçmalamasaymış eniştede.
Yazın balayı dediğin denize girebileceğin yerler olur genelde.
Bolu'da u mevsimde kayak yapamayacağınıza göre?
Rezervasyon yapmış mı ya istemediğin bi yere gitme kuzum :50:

havuz var falan diyor görünce beğeniceksin diyor, ben düşüneyim dedim içim ısınmadı dedim bide ben bakayım dedim, biraz bozuldu tabi öyle diyince, Allahtan sormuşum ya

Ya canım valla bende öyleyim.
Tektaşımı nişanlım önceden almıştı evlilik teklifi için, oda büyük almış inan ki 1 aydır ver aşkım küçülttürmeye götüreyim diyor kabul etmiyorum eksikliğini hissediyorum ya :1:

insan alışınca tuhaf oluyor benim hem alyansım hem tek taşım onda kendi mesleği kuyumculuk her fırsatta alıyor degıstırıyor cila yaptırıyor o yüzden devamlı al ver yapıyoruz

havuz var falan diyor görünce beğeniceksin diyor, ben düşüneyim dedim içim ısınmadı dedim bide ben bakayım dedim, biraz bozuldu tabi öyle diyince, Allahtan sormuşum ya

Ay evet kuzum dün o yüzden o kadar ısrar ettim sana sor diye sonradan fiyasko çıkar çok üzülürsün diye.
İyi yapmışsın bebeğim.
Bence bu ilk tatiliniz daha güzel bir yer olmalı.

He ya ne alakaysa gıcık oldum seninkine.
Sen ne dedin boluyu duyunca kuzu?

durdum kaldım. nasıl yani neresi dedim, abant dedi tekrar, şaşırdım kaldım, dedim yusuf olmaz yani içim ısınmadı, gidilmez süpriz bumuydu dedim, oda dediki: orası güzel havuz var doğa var beğenirsin dedi, ata bineriz dedi, düşündüğün gibi değil dedi, bende düşüneyim dedim içim ısınmadı bide ben bakayım dedim, ama resmen şok oldum

durdum kaldım. nasıl yani neresi dedim, abant dedi tekrar, şaşırdım kaldım, dedim yusuf olmaz yani içim ısınmadı, gidilmez süpriz bumuydu dedim, oda dediki: orası güzel havuz var doğa var beğenirsin dedi, ata bineriz dedi, düşündüğün gibi değil dedi, bende düşüneyim dedim içim ısınmadı bide ben bakayım dedim, ama resmen şok oldum

Sana kıyamam canım benim.
Bende şok olurdum yani haklısın.
Bu erkekelre bu konularda hiç güvenmiyorum.
İyi ki söyle diye ısrar ettin bebeğim ya.

Back