• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Bu solaryum muhabbeti nedir ya bnm gelinliğim düğünüm nasıl anlatsam biraz soft böyle uçuşan tüller vintage vs filan ben de çok kararsızım solaryuma girsem mi beyaz tenli mi olsam diye napsam?

Bu arada düğünüm 25 gün sonra geç mi kaldım?

tam zamanı bence iyi değerlendir 120 dk alsan 2 günder 1 10 dk girersein tam olur

Ya işte abiyenizi beyaz veya krem diktirirseniz üzerine tüldn bu tarz bişey çok basit dikimi fln o an canınız isterse giyersiniz :))

120 dk kapkara olurum yaa girersem max 50-60 dk gircem zaten :)) bir de kızlar bişey sorcam düğün günü böyle cildiniz ışıldasın canlı parlak pürüzsüz gözüksün diye bişey sürmeyi düşünüyor musunuz? Kollarınıza omzunuza fln?

monarkçım canım yaa bişey sorcam nişanlın askerligi ne kadarlık yaptı ve nasıl geçti

merhaba :) kısa dönem yaptı canım. Ankara Polatlı Topçu okulundaydı. Ben de Ankara'da yaşıyorum zaten. Şanstı tamamen. Fakat askeriye sıkıntılıydı. Gerek yemekleri, gerek komutanların tavırları falan.. Gerçi tüm askeriyeler böyledir de.. Sigarayı iki pakete çıkarmış olarak döndü nişanlım :31: Genel olarak iyi. Bir haftaya kalmaz eski haline döneceğini ümit ediyoruz :16:

Senin de mi nişanın askerde?

merhaba :) kısa dönem yaptı canım. Ankara Polatlı Topçu okulundaydı. Ben de Ankara'da yaşıyorum zaten. Şanstı tamamen. Fakat askeriye sıkıntılıydı. Gerek yemekleri, gerek komutanların tavırları falan.. Gerçi tüm askeriyeler böyledir de.. Sigarayı iki pakete çıkarmış olarak döndü nişanlım :31: Genel olarak iyi. Bir haftaya kalmaz eski haline döneceğini ümit ediyoruz :16:

Senin de mi nişanın askerde?

yok canım biz henüznşanlı degiliz de benimkide okuyo 6 ay yapabilmek için 1 senemiz daha var sonra asker kesin benimkide 2 pakete çıkarır sigarayıdöner ski haline anım allahın izniyle

ne güzel 30 gün kalmış ALLAH ım tamamını erdirsin

Ay evet az kaldı. 15 aylık nişanlılık dönemim sona eriyor.

canım benim daha çok var ama şididen kafam karışmaya başladı bi yandan giymek istmiyorum bi yandan istiyorum =)))

Bir de bindallılar hürrem kıyafetleri falan ucuz da değil.

Günaydın kuzum.
Bak bizimde 2 farklı şehir ama ben bizim burada kına gecesini ve nikahı yapacağım.
Sende öyle yap bence tatlım bi kaç saat için 2 yere bi ton para sayma ya sonra sıkıntıyı sende çekeceksin :50:

Zaten nişandan dolayı tecrübeliyiz artık :) İnsanları memnun etmek adına olmayacak bizim düğünümüz, kendi isteğimize göre ama bilinçli harcamalarla olmasını istiyoruz. Evet dediğin gibi burda nikah ve kına olur, esas düğün diğer şehirde olur.. :18:

Her şeyi kendiniz yapacaksanız ve özellikle görkemli ihtişamlı bir düğün hayaliniz yoksa minik kutlamalar yapın derim ben. Düğün işi çok masraflı gerçekten, o paralarla ev alınır resmen. Güzel bir yeri düğün yapmak için kiralamak istesen en ucuz 15-20.000 lira. Ki ben az bile söyledim. 30-40.000 liraya salon tutanlar var. Organizasyon şirketleri, orkestralar, fotoğrafçılar desen ayrı. Kuaförler bile evlenecek çiftleri yolmak için kapıda bekliyorlar.

malesef kuzum kendimiz yapıcaz. ben artık kendi ailemi de bulaştırmak istemiyorum bu durumda. ilk işimiz düğün tarihini netleştirip şimdiden salon tutmak zaten. bizimde önümüzde 10 ay falan var. bu süre zarfında bulup halledebiliriz inşallah. :18:

Benim nişanlım da sadece 20 gün oturacak evde. Yatak odamızı kullanamazsın salonda koltukta yat dedim :)

Bence tadilat işleri de yetişir. Sen sona bırak bence bu işleri.

ayy kızlar. bizimki yeni geldi daha askerden. ailesi farklı şehirde. askerden önce kurulu bir evi ve eşyaları vardı fakat askere gitmeen dağıttı herşeyi. zaten ben de o eşyaları kullanmak istemiyordum. bayramdan sonra bir süre arkadaşında kalacak. sonrası için ya kendi evimizi tutacaz ya da ne bilim öğrenci evinde falan kalacak. oofffff düşündükçe stres oluyorum :18: ve bir ay sonra bir arkadaşımın düğünü olacak kızlar daha ev bulamadı. o kadar saçma ve uçuk fiyatlar ki kiralık evler. ben de baktım biraz internetten. Allahım yaaaa :25::25::25::25:

Back