• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

aman aman askerlik uzun dönem yapma işi değilmiş ben bunu bilir bunu söylerim. 6 ay bile insan katlanamıyor ki zaten yaşları geçkin oluyor bide katlanması daha zor oluyor. 30 yaşındaki adama tuvalet temizlettiryorlarmış ki bu adam diplomat bide yani düşün. böyle de mantıksız bir yer. biran önce okulunu bitirip fazla uzatmadan bitirsin gelsin valla.

aynen bende onu bilir onu söylerim kuzum zaten 6 ay akerlik yapabilmsi için ben ısrar ettim yoksa okulu biter bitmezz askere gidicekti canm bnim abim 15 ay yaptı askerlgini bende öyle diyorum bian önce okul bitsin askere git gel diye

aynen bende onu bilir onu söylerim kuzum zaten 6 ay akerlik yapabilmsi için ben ısrar ettim yoksa okulu biter bitmezz askere gidicekti canm bnim abim 15 ay yaptı askerlgini bende öyle diyorum bian önce okul bitsin askere git gel diye

tez zamanda yapıp gelir inşallah canım :16:

15 Ay askerlik şaka gibi gerçekten ya insan nasıl dayanır sevdiğinin hasretine :50:
Allah sabır versin bekleyen herkese valla :50:

Back