• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Geç kalmadın canım gidebilirsin gelinlikte bronz ten çok hoş duruyor.
Ama benim panik atağım var ve daralıyorum bu yüzden eziyet oluyor bana.
İlk bi git dene bakalım eğer olumsuz birşeyini görmezsen devam edersin.

Ya daha önce solaryuma çok gittim ama gelinliğim şu bak nasıl durur bunda bronz ten??
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406183989.563264.jpg

Amin valla tatlım zor işler bunlar.
Paran yoksa hiçbirşey yapamıyorsun ya :50:

aynen öyle canım ya kızlar size bişey sorcam ben evlenirken bindallı giymek istemiyorum güzel bi abiye almak istiyorum ama illa bindallı giymek zorunda mıyım bide bindallıyı da gelinligide diktirmek zorundayım boyyum kısa oldugu için =)))sözü nişanı geçtim çünkü onlarda bulurum abiye elbiselerin kısalarıda var yaa onddan =)))

aynen öyle canım ya kızlar size bişey sorcam ben evlenirken bindallı giymek istemiyorum güzel bi abiye almak istiyorum ama illa bindallı giymek zorunda mıyım bide bindallıyı da gelinligide diktirmek zorundayım boyyum kısa oldugu için =)))sözü nişanı geçtim çünkü onlarda bulurum abiye elbiselerin kısalarıda var yaa onddan =)))

Bende bindallı pek sevmem anneme giymeyeeğim ben falan demiştim oda saçmalama diye çemkirmişti sanırım zorunlu tatlım ya :1:
Diktirirsen de güvendiğin bi yerde diktir valla şu resimde ki gibi olmasın ..

$10533994_332705340218874_2126863006679889252_n.jpg :52::52::52::52::52::52:

Bende bindallı pek sevmem anneme giymeyeeğim ben falan demiştim oda saçmalama diye çemkirmişti sanırım zorunlu tatlım ya :1:
Diktirirsen de güvendiğin bi yerde diktir valla şu resimde ki gibi olmasın ..

Eki Görüntüle 1199862 :52::52::52::52::52::52:

tatlım anneme sordugumda zorunlu degil istersen giymezsin dedi ama ne bilim acaba içimde kalırmı bindallı giymedim diye ayyy kafam çok karışık sanki1 ay sonra evleniyorum da :1: :1:

Önümüzdeki hafta kınam var ben bindallı giymicem yeni moda şu hürrem tarzı kıyafetler var ya onlardan giycem şuna benzer işey diktirdim ama benimki daha güzel oldu :))) altta benimki var ama askıda çok anlaşılmıyor :)
Gece boyunca içindeki beyazı giycem kınayakılırken üstündeki bordo yeleği üstüme geçiricem yakıldıktan sonra çıkarcam yine pratik :))

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406184667.845183.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406184593.139992.jpg

Ben de bindallı istemiyorum. Almadım da zaten. Zaten ben kınamı evde yapacağım. Kuzenlerim falan kendi aramızda. Daha sade bir elbise arıyorum ama henüz bulamadım.

Önümüzdeki hafta kınam var ben bindallı giymicem yeni moda şu hürrem tarzı kıyafetler var ya onlardan giycem şuna benzer işey diktirdim ama benimki daha güzel oldu :))) altta benimki var ama askıda çok anlaşılmıyor :)
Gece boyunca içindeki beyazı giycem kınayakılırken üstündeki bordo yeleği üstüme geçiricem yakıldıktan sonra çıkarcam yine pratik :))

Eki Görüntüle 1199864

Eki Görüntüle 1199863

Çok güzel gçrünüyor, bende bindallı yerine bu tarz birşey giyineceğim.

Eki Görüntüle 1199864

Eki Görüntüle 1199863

güzelmişşş canımm hayırlısı olsun inşalllahh ben giymeyi düşünmüyorum ama içimde kalırmı bilmiyorum giymedim diye canım acaba abiye elbisemi giysem sadece bide onuda diktirmek zorundayım canım

Back