- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
sizin yakınmış yine. bizim 5 saat var arada. ahh keşke denizi olan bir memleket olsaydı
Olsun kuzum yinede havuzbaşı bi yerde yapabilirsin
Evlenince orada mı yaşayacaksın tatlım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin yakınmış yine. bizim 5 saat var arada. ahh keşke denizi olan bir memleket olsaydı
Sana kıyamam canım benim.
Bende şok olurdum yani haklısın.
Bu erkekelre bu konularda hiç güvenmiyorum.
İyi ki söyle diye ısrar ettin bebeğim ya.
canım sizde iyiki sor diye dürtünüz beni ya :)) yok yok yok aman aman bana ders olsun bidaha bu konuları ona bırakırsam
Aahahahah asıl tam sürpriz oldu tatlım
neyse artık ucuz atlattım bunada şükür :)))) sen naptın canım bu arada
canım sizde iyiki sor diye dürtünüz beni ya :)) yok yok yok aman aman bana ders olsun bidaha bu konuları ona bırakırsam
Bende bi otele bakayım yavrum Bolu Abant Otel mi?
yok canım. Ankara'da yaşayacağız. ilk zamanlar planımız öyle de sonra ne olur bilmiyorum. ama kayseriye gitmek istemiyorum
Oh ne güzel tatlım
Sen ne iş yapıyorsun?
e ticaret firmasında çalısıyorum canım
sen ?
Bende bi otele bakayım yavrum Bolu Abant Otel mi?
evet canım benim bolu abant oteli
neyse artık ucuz atlattım bunada şükür :)))) sen naptın canım bu arada
Ben yarın gideceğim mutfak dolabı vs bakmaya ama herkes başka yerlerede bakın dedi tatlım bakalım nolcak.
Buranın babam kataloğunu getirmişti mutfak dolaplarını pek beğenmedim ben beyaz parlak istiyorum oranın kataloğunda göremedim bi kendi yerlerine gidince belki görebilirim.
Kataloğa koymamış olabiirler.
Adam mimar ya bütün dekorasyonu ona bırakmak istiyorum ama istemediğim birşeyide evime yaptırmak istemem yani
yok canım. Ankara'da yaşayacağız. ilk zamanlar planımız öyle de sonra ne olur bilmiyorum. ama kayseriye gitmek istemiyorum
Anladım canım benim dilerim çok mutlu oluruz hepimiz
e ticaret firmasında çalısıyorum canım
sen ?
Ben finans uzmanıyım canım.
Maalesef ki
Ben yarın gideceğim mutfak dolabı vs bakmaya ama herkes başka yerlerede bakın dedi tatlım bakalım nolcak.
Buranın babam kataloğunu getirmişti mutfak dolaplarını pek beğenmedim ben beyaz parlak istiyorum oranın kataloğunda göremedim bi kendi yerlerine gidince belki görebilirim.
Kataloğa koymamış olabiirler.
Adam mimar ya bütün dekorasyonu ona bırakmak istiyorum ama istemediğim birşeyide evime yaptırmak istemem yani
tabiki canım neyi istiyorsan onu yaptır sonuçta sen kullanıcaksın evi, beyaz parlak bence çok güzel seçim mutfak dolabında
evet canım benim bolu abant oteli
Büyük abant oteline baktım çok güzel kuzum ama dediğim gibi kışın gidilir oraya.
Büyük abant oteline baktım çok güzel kuzum ama dediğim gibi kışın gidilir oraya.
bana diyorki havuzu var,doğası var diyor ata falan bineriz diyor(sanki ben biliyorum ata binmeyi) ben hiç sıcak bakmıyorum ya, artık başka araştırıcam, onada söyledim sabah sende araştır diye :))
Ben finans uzmanıyım canım.
Maalesef ki
ne güzel canım nerede calısıyorsun peki
Anladım canım benim dilerim çok mutlu oluruz hepimiz
inşallah kuzummmmm aminnnnnnnn
bana diyorki havuzu var,doğası var diyor ata falan bineriz diyor(sanki ben biliyorum ata binmeyi) ben hiç sıcak bakmıyorum ya, artık başka araştırıcam, onada söyledim sabah sende araştır diye :))
Bodruma bakın bi kuzucum.
ne güzel canım nerede calısıyorsun peki
1 yıl öncesine kadar bankacıydım canım şimdi dayımın şirketindeyim.
Ama evlendikten bi kaç yıl sonra çalışmamayı düşünüyorum.
inşallah kuzummmmm aminnnnnnnn