- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
ALLAH bir şekilde bir yerden yardım ediyor çok zor zamanlardan geçtik maddiyat olarak şimdik bakıyorum şükürler olsun herşeyimiz yapıldı
Canım benim inşallah bizimde öyle olurda yıpranmayız çok strese girdik şimdiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH bir şekilde bir yerden yardım ediyor çok zor zamanlardan geçtik maddiyat olarak şimdik bakıyorum şükürler olsun herşeyimiz yapıldı
Bizim daha seneye tatlım var ona
hmmm anladım canımm hayırlısı olsun
Kızlar düğünümüze daha 10 ay var nişanlım malum her erkek gibi pasaklıdır.
Temizlik nedir bilmez.
Evimizi yaptırırsak önümüzde ki ay tüm tadilatlar bitecek.
Ve 9 ay boyunca nişanlımın kendi evi olduğu için orada kalacak.
Bense herşeyim yeni iken evime gelmek istiyorum bu şekilde nişanlım haşatını çıkarır.
Diğer türlü geç yaptırsam da tüm telaşe üst üste gelecek bilemedim ne yapsak yardımcı olun
Canım benim inşallah bizimde öyle olurda yıpranmayız çok strese girdik şimdiden
bak hiç stres yapma önünde 10 ay var...
biz tanıştık ilk yemekte evlenme teklifi aldım 3 ay içersinde tanışma söz nişan oldu
onlara kalsa düğün haziranda olacaktı şimdiye kadar olmuştu yani ama benim ailem ağırdan aldı düğünü bu yüzden eylülde anlaştık
yani demek istediğim biz düğünümüzde 1 yıldır tanışıyor olacak.
herşey bu kadar çabuk oldu sende hiç canını sıkma hepsi olur
kızlar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere inşallah dualarımızda birbirimiz unutmayalım kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
Kuzum senşnde aynı benim gibi olmuş.
Bende sevgililiğimizin 2. Ayında evlenme kararı aldık :))
Ailem erken vs dedi ama ben istedim oldu kuzum.
Yaz sonuna düğün istiyordu nişanlım ama ben ve ailem ağırdan aldık biraz daha tanıyalım dedim birbirimizi :)
Bizde tam 1 yıl tanışmış olduktan sonra düğünümüz olacak inşallah tatlım :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlaaaar :)))
Günaydınnnnn kuzumm nasılsın
Hiç sorma tatlım çok zor gerçekten .
İnşallah seninkinin ailesi fazlaca yardım eder.
Benim nişanlımın ailesinden hayır yok.
Bi evin tadilatına yardım edecekler o kadar.
Geri kalanını nişanlım yapacak
Ya durumları olmasa tmam derim ama durumlarıda iyi ailesinin.
Ve nişanlım tek çocuk yani başka çocuklarıda yok.
Kocaman çocuğu agucuk gugucuk seveceklerine az düğün masraflarına bi el atsalar çok daha makbule geçerdi ama nerdeee .....
günaydın kuzum. aynı dert bende de var. bizimki de tek erkek (abisini saymıyorum evli barklı) yardımları olmayacak sanmıyorum. çünkü düğün bile konuşulmadı daha. görünen o ki nişanlım tek başına halledecek herşeyi.. bizi de sıkıntılı ve zor bir süreç bekliyor :18: iki farklı şehir, iki ayrı düğün ve sıfırdan ev yapmak gibi... ne deyim Allah bir kapı açar inşallah.. :18:
Allah I'm utandırmasın canım :)
Bu arada solaryumdan gene kaçtım 10 dk girdim 7 dk resmen kaçıp çıktım
günaydın kuzum. aynı dert bende de var. bizimki de tek erkek (abisini saymıyorum evli barklı) yardımları olmayacak sanmıyorum. çünkü düğün bile konuşulmadı daha. görünen o ki nişanlım tek başına halledecek herşeyi.. bizi de sıkıntılı ve zor bir süreç bekliyor :18: iki farklı şehir, iki ayrı düğün ve sıfırdan ev yapmak gibi... ne deyim Allah bir kapı açar inşallah.. :18:
Günaydın kuzum.
Bak bizimde 2 farklı şehir ama ben bizim burada kına gecesini ve nikahı yapacağım.
Sende öyle yap bence tatlım bi kaç saat için 2 yere bi ton para sayma ya sonra sıkıntıyı sende çekeceksin
Günaydınnnnn kuzumm nasılsın
günaydın kuzucuklarım nasılsınız
Günaydın Canlarım ..
Musmutlu sabahlar diliyorum hepinize
Her şeyi kendiniz yapacaksanız ve özellikle görkemli ihtişamlı bir düğün hayaliniz yoksa minik kutlamalar yapın derim ben. Düğün işi çok masraflı gerçekten, o paralarla ev alınır resmen. Güzel bir yeri düğün yapmak için kiralamak istesen en ucuz 15-20.000 lira. Ki ben az bile söyledim. 30-40.000 liraya salon tutanlar var. Organizasyon şirketleri, orkestralar, fotoğrafçılar desen ayrı. Kuaförler bile evlenecek çiftleri yolmak için kapıda bekliyorlar.
Kızlar düğünümüze daha 10 ay var nişanlım malum her erkek gibi pasaklıdır.
Temizlik nedir bilmez.
Evimizi yaptırırsak önümüzde ki ay tüm tadilatlar bitecek.
Ve 9 ay boyunca nişanlımın kendi evi olduğu için orada kalacak.
Bense herşeyim yeni iken evime gelmek istiyorum bu şekilde nişanlım haşatını çıkarır.
Diğer türlü geç yaptırsam da tüm telaşe üst üste gelecek bilemedim ne yapsak yardımcı olun
Benim nişanlım da sadece 20 gün oturacak evde. Yatak odamızı kullanamazsın salonda koltukta yat dedim :)
Bence tadilat işleri de yetişir. Sen sona bırak bence bu işleri.
Her şeyi kendiniz yapacaksanız ve özellikle görkemli ihtişamlı bir düğün hayaliniz yoksa minik kutlamalar yapın derim ben. Düğün işi çok masraflı gerçekten, o paralarla ev alınır resmen. Güzel bir yeri düğün yapmak için kiralamak istesen en ucuz 15-20.000 lira. Ki ben az bile söyledim. 30-40.000 liraya salon tutanlar var. Organizasyon şirketleri, orkestralar, fotoğrafçılar desen ayrı. Kuaförler bile evlenecek çiftleri yolmak için kapıda bekliyorlar.
Benim nişanlım da sadece 20 gün oturacak evde. Yatak odamızı kullanamazsın salonda koltukta yat dedim :)
Bence tadilat işleri de yetişir. Sen sona bırak bence bu işleri.
Öyle mi dersin canım :26:
Bilmiyorum valla en azından şimdiden seçeyim bi kaç ay sonra yaptıralım.
Nişanlım gerçekten pasaklının tekidir.
Geçen evini temizlemeye gittim mutfağı görünce şok oldum.
2 Haftalık bulaşıklar duruyordu
Valla yeni mutfağımda öyle birşey olsun istemem
Hoşgeldin bu arada canım
Bu solaryum muhabbeti nedir ya bnm gelinliğim düğünüm nasıl anlatsam biraz soft böyle uçuşan tüller vintage vs filan ben de çok kararsızım solaryuma girsem mi beyaz tenli mi olsam diye napsam?
Bu arada düğünüm 25 gün sonra geç mi kaldım?