- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
Almassa almasin bilezigi, ne var yani? Bukadar karistirtmayin canim sizde hayatiniza, esinizede kesin dille ve kararli bisekilde sIniIrinizi söyleyin, dengeyi saglayamiyorsa olacaklardan ben sorumlu degilim deyin... Bu ne yaaa icim sisti... Yanlarinada sakin tasinmayin, hatta esiniz israrci olursa direk bosanma dilekcesini cikartip imzalamasini söyleyin, cünkü dediginiz gibi uzaktan bukadar karisan bi kv oraya gidince daha beter olacaktir ve eninde sonunda esinizle size ayrilik yolu gözükecektir, tabii susmayip sesinizi cikartirsaniz...
Arkadaşım 1,5 yılda evlenmişsiniz bunun 7-8 ayı nişanlılıktır sanıyorum ki
Nişan düğün telaşı içinde olunduğu için çiftler birbirlerini tanıyamıyolar
Ondan öncesi cicim ayları :)
Eşini ve ailesini tanımadan evlenmişsin tanısan nişanlıyken çözerdin bu olayı
Kv de veya başka biri eşimi hiç bi işe yaramazsın diyemez öğretmemişsin der yapıştırırım lafı
1 kere ses çıkartsan şimdi ne isme ne koltuğa ne saçına karışırdı
Sen eşini koru, koru diyorum çünkü koruma mekanizması annesine karşı çalışmıyor
aynen öyle. eşim 18 yaşında evden üni ye gitmiş sonra istanbulda çalışıp ev tuttu yani hiç dönmedi şehrine o yüzden kendisi de farkında değil orada yapamayacağından. Özlemle hasretle karar alıyor realist değil. Toz pembe bakıyor.biz burada tanıştık arkadaştık. 7 ay sevgililik, 10 ay nişanlılık ve 1 buçuk yıl evlilik var toplamda. ben daha aileler tanışırken anladım ama eşimle o kadar uyumluyuz ki ( hala da öyle) bırakamadım nişanlıyken atma aşamasına geldim ev düzerken ağzımızdan getirdi çünkü ama eşim o kadar çırpınıyordu ki inanın o yüzden yapamadım ailem de hep yatıştırdı beni. Pişman değilim evlendiğime ama eşimi güçlendirmem lazım. O dediklerinizi dersem kesinlikle kavga ederiz hem köylü kadınlarının sertliği var kaynanamda direk sesi yükselir ve ben o raddeden dönemem kestirip atarım diye hiç demedim ama bundan sonra bi gıdım yerim kalmamış ne olursa olsun diyorum artık sonuçta ailemde beni yolda bulmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?