Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öğrenciyim..Bu sene bitiyor inşallah...Hukuk okuyorum..Tüm öğrenci arkadaşlara başarılar..
ben açıköğretimde 8. senemi okuyorum..
Ankara Üniversitesi...Kolay gelsin canım...:teselliilersen bölümümle ilgili yardımcı olabilirimyerimsenibenhangi üniversitede okuyorsun abla bende hukuk okumak istiyorumda seneye öss ye gircem inşallah :bbo:
maden jeyyarMerhaba! Mühendisliği ne üzerine okuyorsun canım?
tesekkur ederimEvet, orası öyle ama bence bu meslekler de bir bayana yakışıyor:1hug:
Bence güzel bir tercih canım...şimdiden hayırlı, uğurlu olsun!yerimseniben
tesekkur ederim
erkek isi ne isin var diyen cok ama acikcasi biraz erkek isi diyenlere inadim inat okudum.
yerlati sartlari baya zorlayici olsa da yerustunde guzel imkanlari var.
Allah herkesi okudugu boumde mutlu etsin a.s.
Aaa olur mu öyle şey! Neden kızlar bu bölümlerde okuyamasınlar ki? İnan ki bu cinsiyet ayrımcılığı her meslekte var, bilgisayar bölümünde bile.. Örn; atelyede pc tamir edilecek hemen erkekler atlıyor, kızlar yapamaz falan, filan..Resmen saçmalık! Azminden dolayı kutluyorum canım, benim de bir arkadaşım mobilya ve dekorasyon bölümünde okuyor, bir tane de torna bölümünde okuyan arkadaşım var ve onlar da aynı sorunlarla karşılaşıyorlarmış...Bölümünün bence de güzel imkanları vardır, şüphesiz...a.s
Ayy gerçekten arkadaşım, bıktık yani hep bir ön yargı nedense! Bu arada, sen hangi branşta okuyorsun mühendisliği?
kizlar inadina okuyun yahu bu sizin hayatiniz kime ne:teytey:
Bu gidişle 30'uma kadar okuyacağım galiba! :) Yüksek lisans, doktora vs.. derken, gerçekten de okulda yaşlanacağız...benneyaptımki
Almagester06, senin bölümün de güzelmiş canım, ne güzel bölümler var gerçekten bazılarını duymadığım...Allah herkese gönlüne göre versin inşAllah!(AMİN):1rolleyes:
Yani, dimi?a.s Varlığı bir dert, yokluğu yara...
Aaa o ne demek anlayamadım ben?:uhm: Üzülme canım, boşver istedikleri kadar konuşsunlar... Belki de erkeklik komplexleri depreşiyordur kimbilir! Takma kafana, biz kariyerimize bakalım dimi ama?:1hug: