• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz de öğrenciyiz...

Ben de öğrenciyim..Bu sene bitiyor inşallah...Hukuk okuyorum..Tüm öğrenci arkadaşlara başarılar..

hangi üniversitede okuyorsun abla bende hukuk okumak istiyorumda seneye öss ye gircem inşallah :bbo:
Ankara Üniversitesi...Kolay gelsin canım...:teselli:Dilersen bölümümle ilgili yardımcı olabilirimyerimseniben

ben de gıda mühendisliği okuyorum..mühendisler kategorisine terfi etmeme 2.5 yıl var daha:bbo:yüksek lisans da düşünüyorum ama kendi bölümümle bağlantılı mı yoksa işletme-ekonomi gibi bir bölümde mi yapayım bilemiyorum..kararsızım..özel bir şirkette mühendisliğin yanında yönetici sıfatıyla da çalışmak istiyorum...bu konularda bilgisi olan veya tecrübeli birileri bana yardımcı olabilir mi???

benimde son senem ee muhendisim diyebilirim artik demişakkıdı

Evet, orası öyle ama bence bu meslekler de bir bayana yakışıyor:1hug:
Bence güzel bir tercih canım...şimdiden hayırlı, uğurlu olsun!yerimseniben
tesekkur ederim
erkek isi ne isin var diyen cok ama acikcasi biraz erkek isi diyenlere inadim inat okudum.

yerlati sartlari baya zorlayici olsa da yerustunde guzel imkanlari var.

Allah herkesi okudugu boumde mutlu etsin a.s.

Aaa olur mu öyle şey! Neden kızlar bu bölümlerde okuyamasınlar ki? İnan ki bu cinsiyet ayrımcılığı her meslekte var, bilgisayar bölümünde bile.. Örn; atelyede pc tamir edilecek hemen erkekler atlıyor, kızlar yapamaz falan, filan..Resmen saçmalık! Azminden dolayı kutluyorum canım, benim de bir arkadaşım mobilya ve dekorasyon bölümünde okuyor, bir tane de torna bölümünde okuyan arkadaşım var ve onlar da aynı sorunlarla karşılaşıyorlarmış...Bölümünün bence de güzel imkanları vardır, şüphesiz...a.s

ya gıcık oluyorum bu kızlar okuyamaz lafına bende mühendislik okuyorum herkes şey der keşke öğretmen olsaydın bayana göre değil. ne alaka yafisfisfis

kizlar inadina okuyun yahu bu sizin hayatiniz kime ne:teytey:

Bu gidişle 30'uma kadar okuyacağım galiba! :) Yüksek lisans, doktora vs.. derken, gerçekten de okulda yaşlanacağız...benneyaptımki

aman en güzeli ya boşver okul yok çatladım evde sıkıntıdan :1shok: bilgili kültürlü olmak gibisi var mı. ben en çok şeye bayılıyorum bakıyolar dil mi okuyosun yok,edebiyatmı yok, söylyroum şok,hayır mühendis kızlar böle bakımlı falan olmaz diyolar. yuuhhh dedim bende

Aaa o ne demek anlayamadım ben?:uhm: Üzülme canım, boşver istedikleri kadar konuşsunlar... Belki de erkeklik komplexleri depreşiyordur kimbilir! Takma kafana, biz kariyerimize bakalım dimi ama?:1hug:

evet dimi çatlasınlar. ohhh kız az erkek çok koşsunlar anacım peşimizden. güzeliz zekiyiz ohhhhha.s.:1hug:

Back