• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz de öğrenciyiz...

hmm ben de yaziim buraya görmemişim burasını..ben de Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyom 3 e geçtim..okulumu da bölümümü de çoook seviyom

ya ablammm sen benim idolümsünn sırnaşık şey çok seviom senı ya bıde hukuk okuyosun tabı canım bnm inşallah herşey istediin gibi olur

açılınnnnnnn tarihçi geliyooooo bende celal bayarda okuyorum tarihhhhh bıktım bıktımmmmm nedir bu yaaaaaa oku oku bıtmıyor canım cıktı valla ne zormus unv teye kapagı atınca gerısı gelır sanırdım gelmıyormusssss yok yok bı bıtsın okul yuksek lısansmıs cartmıs curtmus yok ben almıyım alanada manı olmayayım

Artık ben de AÖF'deyim ve lisans tamamlıyorum. Yani ben de sizdenim kızlar.(her ne kadar yaşım 40 olsa da...)

bende ogrencıyım ama bıttı oh dedım sımdıde yuksek lısans belası çıktı bıde ondan sonra kpss annaaaaaa daha çok iş var sızler kaçıncı sınıfsınız bılemem kızlar ama erken sevınmıse benzıyorsunuz yanı sınanmaya devam bende bana yapılanları gorunce ters tepkı yaptı ben toleranslı olcam sanırım benım çektıklerımı garıbanlar çekmesın yazık sonra bır suru ah edıyo ogrencıler

ögrenciler nerelerdesiniz??:uhm:

hadi bahsedelim nasil gidiyor okull veya üniversite...

ben birsey sormak istiyorum hic ders calisma yönteminiz varmi???

birde ben en cok yabanci dillerde problem cekiyorum en cok ingilizcede hic böyle tüyolarini ders yöntemleriniz varmi bukonuda???

selam kızlarr bende okulu bitmeyenlerdenim maalesef hala okuyorum maliye bolumum.seneye bitecek insallaahhhhh.tum ogrenci arkdaslarıma Allah yardım ettsin öpüorumm

ögrenciler nerelerdesiniz??:uhm:

hadi bahsedelim nasil gidiyor okull veya üniversite...

ben birsey sormak istiyorum hic ders calisma yönteminiz varmi???

birde ben en cok yabanci dillerde problem cekiyorum en cok ingilizcede hic böyle tüyolarini ders yöntemleriniz varmi bukonuda???

Yabancı dillerde günlük çalışma yapmanı öneririm...Her gün en az bir saatini ayırarak bu işi çözebilirsin.
Ayrıca eğitim için hazırlanmış yabancı dil setleri var.Onlarla da çalışabilirsin.Ben faydasını görmüştüm.Ancak eğitim setin ne kadar güncel olursa senin için o kadar iyi olur.
Bunun yanında,ayrıca interaktif cdler de almanı öneririm(Gerçi eğitim seti almayı düşünürsen bu tür cdler setlerin içinde var).İnteraktif cd lerle çalışırsan,çalıştığın dilin seslerine kulağını alıştırman daha kolay olur.(Tabii temin ettiğin bu cdler de güncel olmalı.)

Bu arada ben de üniversite öğrencisiyim. Ev Cihazları bölümünde :smiley-cool:

valla ben kendime kısaca összede diyorumm tatlicadiarzu kafamçokkarıştı

Ben de üniversite öğrencisiyim.İletişim okuyorum.Tüm öğrenci arkadaşlara merhaba:))

ben de ogrenciyim ankara üniversitesi fizik mühendisliği

selam herkeseee.... bende üniversite öğrencisiyimmmm... gıda mühendisi adayıyım

ben kaç senedir öğrenciyim bir saniye hesaplayayımmCADIARZU
17. senemdeyim
off bıktım artık yaa kafamçokkarıştı

tüm kıdemli kıdemsiz öğrencilere de selamlarsüprizzzzz:teytey:

selam kızlar bende ogrencıyım acıkogretım ısletmeyı okuyom zor oluyo bakalım kac sene sonra bıtcek
ınsallah cabuk bıter allah sabır versın tum ogrencılere

Back