• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz de öğrenciyiz...

ilkokul orta okul lise üniversite derken dertsiz başıma dert alıp yüksek lisans yapmaya kalktım.
ya hiç mi akıl veren olmamış banasırnaşık şey
yüksek lisansdan uzak durun öğrenci arkadaşlarım:1no2:

ilkokul orta okul lise üniversite derken dertsiz başıma dert alıp yüksek lisans yapmaya kalktım.
ya hiç mi akıl veren olmamış banasırnaşık şey
yüksek lisansdan uzak durun öğrenci arkadaşlarım:1no2:

ay yok zate almayım ben canım sana kolay gelsin:Roflol: :Roflol: tam kurtulmuşken kendime bunu yapmam vallatatlicadiarzu

benim de bu sene sınıf öğr bitiyo.bitmesin ya iş güç hiç uğraşasım yok:D

allah yardımcın olsun canım... umarım istediğin gibi olur her şey... valla okul bitince hep olcak o telaşlar da bitsin artık bu çileeeeeeeeeeeeetatlicadiarzu tatlicadiarzu Kötü Kazen

hüsniye bitsin ne güzel yaaa ben artık bitmesini istiyorum okulun gerçi iş hayatı beni de korkutuyo biraz ama

valla bende endişeleniyorum sonrası için ama bir an önce bitmesini istiyorum şu okulun ne olacaksa olsun artıkun yaffflaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kızlar merhaba bende bitsin istiyorum 3. sınıftayım şuan bitmiyorrrrrrrrrrrrrr

kıs deme öle az kalmış şükretyerimseniben ben 2deyim ve bölümün en zor yılı aman yarabbi hiç bitmicek gibi... allah yardımcımız olsun öğrencilik zor meslektatlicadiarzutatlicadiarzu

hmmm ben de yeni görüyorum burayı mrb kızlarr. ben de sınıf öğrtm. ve daha 1. sınıf. anlicağnız sizin çilenizden çekiyorum, çiledaşlarım benimtatlicadiarzu

hiphopgirl rky ve bluish selamlar... hiphopgirl rky hiç özlemem dediğim lisemi nasıl özlüyorum anlatamamm çünkü üniversite her yerden gelen bi çok farklı insanla dolu... lisede kaynaşmayı başarabilmiştik ama şuan ki sınıfımla kaynaşma demek imkansız... o yüzden bana biraz işkence gb gelio ve ders çalışmaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....ama inşallah istediğin bölümde ve üniversitede okuma şansını yakalarsın başarılar.

yau niye çile diyonuzki..
o da güzel
öğrenci olmak..
bitecek olan yıllar bunlar nasıl olsa keyfini çıkartmaya çalışın bence:)))

he canım ordan ne güzel söylüyon öyleee:) okumak güzel şey tabe,gelde bana sor.3. sınıftayım sanki 6-7 senedir üniversitede okuyom gibi geliyo bitmiyo sanki.delirecem şimdi dörde geçiyom artık hiç bitmez okul bana.....nefret ettim yaaaaa.hele sınıf arkadaşalarımla o kadar iyi anlaşıyozki tenhada kıstırsak birbirimizi öldürecez...:KroNick:

Ben de 14 senelik mesleğini layıkıyla yerine getirmeğe çalışan bir öğrenciyim. :1closedeyes: Alıştım ben bu mesleğe ya burdan emekli olsak olmaz mı acep :uhm:

bende öğrenciliğimin son yılına geçmiş bulunmaktayım ama çok da sevinemiyorum çünkü ben lisede öğretmenlik yapcam hemde meslek lisesi bilgisayar öğretmenliği valla işim çok zor o yüzden şimdiden korkmaya başladım ben öğrencilerimden :çok üzgünüm:

anaokulunuda sayarsa benimde 16.senem var önümse şimdilik 2 sene daha okul görünüyo ama ilersini bilemem :)
olsun ya ilerde öğrenciliğide arıcaz şimdi sıkılmış olsak bile :)

ben küçüğüm size göre ben lise 3 deyim 4 yıllık anadolu lisesinde liseli olmak çok gzl öğrenci olmak dahada güzel :D

offff daha yeni gördüm bu başlığı benim 13 senem bitti ve şimdide çapaya gidiyom doktor olacam anlayacağınız ben daha epey okuyacam :((

hmm ben de yaziim buraya görmemişim burasını..ben de Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyom 3 e geçtim..okulumu da bölümümü de çoook seviyom

Back