• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz de öğrenciyiz...

Tabi yaa, lisedeyken bazı hocalar ne derdi biliyor musun, belki sen de tanık olmuşsundur.. Erkeklerin çoğunlukta, kızların azınlıkta oldukları yerde; kızlara böceklerin içinde çiçek diyorlar! Bunu ben de yaşadım ve inan çok güzel bir duygu..:) Sınıfta tek kız bendim ve bazı hocalarım öyle diyordu, sınıftakiler de alınıyorlardı ayy yazık..(: Yani, buna rağmen bayanlara her yerde öncelik var yine de..

dimi çok güzel duygu bide erkek psikolojisinide öğrenyosun

Selam gençlik, öğrenciliğimde 14. senemdeyim.
Bıktım artııık :çok üzgünüm:
İnşallah iki yıl sonra bitiyor. Ama o iki yıl hiiiiç geçemeyecek gibi...

selam kızlarr. ben de Bilkent - Uluslararası İlişkiler
ömrümüz okumakla geçti, inşallah meyvelerini mezun olunca alıcaz hepimizz:içelim:

Benim öğrencilik hayatım 14 sene önce bitti ve o günlere geri dönmek istiyorum. Ama sadece Üniversiteye... Hatta üniversitelileri kıskanmıyorum desem yalan olur ....
Uzatın uzatabildiğiniz kadar okul hayatınızı çünkü artık geri dönüşünüz kalmıyor. Hele çalışmak bir kabus...

bence öğrenci olmak çook güzel birşey :dance: mezun olunca bakalım bizi ne zorluklar beklio.

öğrenciyim evliyim som senem illlalah 4 sene gecmek bılmedııııı....daha sımdıden unıversıte kapısından gecmemıs olanlar ee unıversıte mezunlarıda ıs bulamıyor lıse mezununundan beter dıyen sacma sapan ınsanların laflarıyla ugrasıyorum.....Allah hepımızıe kolaylık versın

öğrenciyim evliyim hamileyim martta anne olacağım inşallah son senem olmasına rağmen okulumu ikinci dönem donduracağım 2010 haziranda mezun olacağım inşallah mezun olduğum günü görürüm

bnde gazi üniversitesi işletme bölümündeyim =) bian önce bitsin istioruum

ben de usta öğrencilerdenim kaydirigubbakcemile4
Ankara üniversitesi İtalyan dili ve edb okuyordum,bunalıp bıraktım.sonra 2 yıllık aşçılık okudum,şimdi aftan yararlanıp Ankaraya dönüyorum inşallah :Saruboceq:

öğrenciyken bitse de kurtulsam diyorum ama aslında içten içe hep öğrenci kalmak istiyorum.iş hayatının ciddiyetine hazır değilim galiba :1shok:

off offf ben de ögrenciyim...bitse de kurtulsam diye gözüne bakıyorum okulun walla ama allahtan çogu gitti azı kaldı..son 1 yıl.bir daha asla ögrenci olmak istemiyorum .:S

annem aman oku kizim kocann eline bakma evlennce cok kazan kocanada ver dedi bende bindim bi alamete gideyom kiyamete:)))omur biter okul bitmezzzkaydirigubbakcemile4

Arkadaşlar benimde 2. üniversitem.2yıllık okudum şimdide 4 yıllık okuyorum 1. sınıftayım en çok istediğim şey yüksek lisans yapmak inş.Okumak kadar güzel birşey var mı acepkaydirigubbakcemile2
Hemde çalışıyorum:delphin:

annem aman oku kizim kocann eline bakma evlennce cok kazan kocanada ver dedi bende bindim bi alamete gideyom kiyamete:)))omur biter okul bitmezzzkaydirigubbakcemile4

ben kazandımda kocam eksik kalduydu sattende annene sevgiler saygılarr :) bizde koca hem bize versin hem kendine baksın istioss ama bu devirdee nerde 2.üniversiyeti okuoom hey gidi heyy gerçii okuyamıorrmm sıkıcı beaa aman oku oku bişed eolduu yoqq hırrrkötükedihüso

bende burdayım 14. senem inş. seneye bilg. mühendisliğine geçicem 2 yıl daha sonra ver elini iş hayatı inş. :((((((((((((

Aranızda Hukuk okuyanlar, okumuş olanlar vs varsa bi yardımcı olabilirler mi? Veya konservatuarlılar. Yabancı dil okuyanlar da bi yazsınlar :D Teşekkürler.

Back