Biz bekarlar nasıl evlenicez?

Aynı hikaye bende de var.istemeye gelmedi ama ben de 3,4 defa engellemiştim onu.kapıma falan geldi yavrum kaç kere.şimdi düşündükçe utanıyorum valla.ne değişik kafalar yaşıyormuşum o zamanlar.ama biz o şekilde istemem yapmayınca da olmuyor nedense.işin özü bu hayatı korkusuzca yaşayacaksın.en ufak bir korku varsa içinde o iş olmuyor.diğer konularda da geçerli.zihnini tamamen özgür bırakman gerekiyor.o da çok zor işte.

Merak etme aşk kapıyı çalınca, gerisi teferruat oluyor.
Bende asla evlenmem diyodum ama iki ayda oturttu nikah masasına, 7 senedirde çok mutlu bi evliliğim var.
Öyle içini karartma.
Tanışmaya tanımaya açık ol.

Burda boşanmış ya da hiç evlenmemiş olanlar daha mantıklı konuşan ve genelde daha mutlu olduklarını söyleyen insanlardan oluşuyor. İnş rol kesmiyorlardır

Bindim bir alamete gidiyorum kıyamete
Allah allllaahhhhh illallahhh
Vira bismillah deyip bir yerden başlayarak kimse kötü olacagini tahmin etmiyor ki evlenirken

Selamlar 33 bekarım

28-29 filanken çok takıyordum "ev-le-ne-cem" diyen kadın gibiydim.

30'dan sonra bekarlığın kafası geldi, valla hiç düzenimi bozasım yok.

Uzak mesafe ilişkim var, uzak mesafe olmasından da çok memnunum. Ne güzel özel alan kalıyor, hem daha heyecanlı oluyor. Son gelip uzun kaldığında artık içimden "ne zaman gidicek ya, özel alan istiyorum, gitse de wc kapısı açık hacet gidersem" oldum.

Ben asıl ekonomiye üzülüyorum.
Kocaya nasıl sıra geliyor sizde anlamadım.
Para yoksa zaten aşk, evlilik vs. onlar da sorunlu gidiyor. Keşke masallardaki gibi olsa, artık erkekler kendine eş değil, bütçe ortağı arıyor.

Gerek burada okuduğumuz konular gerek gerçek hayatta gördüğümüz duyduğumuz şeyler sonrası evet soruyorum bekar hanımlar biz nasıl evlenicez??? Buyrun sohbete.
Bırakın duyumu falan piyasa kafayı yemiş salon takımları uçmuş hele beyaz eşyayı saymıyom bile gerçekten bekarlar nasıl evlenecek

Bende bekarım yaş 31 bayan olarak zor çünkü toplum eksik gözüyle bakıyor maalesef. Şuana kadar gelenler oldu ama kimini ben beğenmedim benim beğendiğim ise beni beğenmedi öyle geçti zaman. Şimdi çokda umutlu değilim. Gerçekten sevip sevileceğin biri Olursa güzel olur tabi hayat daha yaşanılabilir olur. Kader mi yoksa insan kendi kaderini. Kendi mi yapıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…