- 25 Eylül 2022
- 102
- 236
- 30
-
- Konu Sahibi incircekirdegi_
Hahahahhaha ya valla şurada gördüklerimiz sonrası en iyi, hayırlı olan olsun inşallah yaTopluca koca duasına çıkalım
Aminnn çok sağolunEvlenme niyetiniz varsa daha iyisi sizi bulsun
Korktuğunuz şey sadakatsiz, bencil, paracı, anneci.. erkekler anladığım kadarı ile dmi? Çünkü başlıktan biraz farklı anlaşılıyor hani bunlardan bağımsız evlenemiyorum gibi.. aldatılmak belki de en korktuğum şeylerdendi.. sonra trafik kazaları, sonra deprem, sonra ailemi kaynetmek, sonra reddedilmek… sonra noldu? Sonra noldu, korkak hayatsız geçen seneler ve pişmanlıklar..Siz de bekarsınız sanıyorum, korkmuyor musunuz bu işlerden üstat söyleyin??
Evet bu açıdan güzel ama insanın sevip, sevilme gibi ihtiyaçları da var maalesefBen de bekarım yakında 25 yaşına gireceğim. Saldım artık evlenmek zorunda değiliz. Teyzem 36 yaşında bekar. Atanmış öğretmen, 25 bin maaşını kendisi yiyor. Anne evinde kaldığı için kira ödemiyor. Fatura ödemiyor gezip tozuyor. Kafası rahat evde annesine ve kendisine yemek hazırlıyor yiyor. Ne oldu evlenemedi de ne kaybetti?
Evet evet, dengine denk gelememe korkusu aslında, doğru söylüyorsunuz iyi, hayırlı niyetle devam etmekten başka çare yok herhalde…Korktuğunuz şey sadakatsiz, bencil, paracı, anneci.. erkekler anladığım kadarı ile dmi? Çünkü başlıktan biraz farklı anlaşılıyor hani bunlardan bağımsız evlenemiyorum gibi.. aldatılmak belki de en korktuğum şeylerdendi.. sonra trafik kazaları, sonra deprem, sonra ailemi kaynetmek, sonra reddedilmek… sonra noldu? Sonra noldu, korkak hayatsız geçen seneler ve pişmanlıklar..
demem o ki; korkunun ecele faydası yok, biz iyi olup (ben bu konuda da eksiğim malesef), iyiye niyetlenip, üzülmeyi göze alarak yaşıcaz, başka seçeneğimiz mi var?
36 yaş bekarlıktan yazıyorum bu arada fena da değil hea bi yandan
Evet ama bu devirde insan korkuyor şu bdvde ki konulara bakın çoğu aldatılma. İhanet moda oldu artık. Nasıl güvenip nikah masasına otursun insan?Evet bu açıdan güzel ama insanın sevip, sevilme gibi ihtiyaçları da var maalesef
Gördüm, en son "çocuklarının isimleri belli mi" soruma "beğendim" bırakıyoduBunu yapmasaydın iyiyidi
Hem 3 4 gündür konuştuğu biriyle evlenecekmiş yani oda buldu koca
çocuk.Ben de bekarım yakında 25 yaşına gireceğim. Saldım artık evlenmek zorunda değiliz. Teyzem 36 yaşında bekar. Atanmış öğretmen, 25 bin maaşını kendisi yiyor. Anne evinde kaldığı için kira ödemiyor. Fatura ödemiyor gezip tozuyor. Kafası rahat evde annesine ve kendisine yemek hazırlıyor yiyor. Ne oldu evlenemedi de ne kaybetti?
evlenilmeyen ilişkilerde de karşınızdaki insanı sevip sevilebilirsiniz.Evet bu açıdan güzel ama insanın sevip, sevilme gibi ihtiyaçları da var maalesef
Benim hiç ümidim yok evlenemicem galibaGerek burada okuduğumuz konular gerek gerçek hayatta gördüğümüz duyduğumuz şeyler sonrası evet soruyorum bekar hanımlar biz nasıl evlenicez??? Buyrun sohbete.
Evlenecek birini bulamamaktan mı bahsediyorsunuz, hayırlı birini bulamamaktan mi?Gerek burada okuduğumuz konular gerek gerçek hayatta gördüğümüz duyduğumuz şeyler sonrası evet soruyorum bekar hanımlar biz nasıl evlenicez??? Buyrun sohbete.
Bazı konularda eşim eşim diye dolanıp duran, ballandıra ballandıra anlata, anlata anlata bitiremeyen, çokkk seviyorum eşimi falan filan diye afili afili anlatan tayfa da var.gerçi son zamanlarda pek olmuyor gibi gerçekten.şimdi düşündüm de hep nortaljik konulardıDeğildir demi ya
Şu an forumda evli olan kime sorsan evlenecek en son kişiydim.azılı bir evlilik düşmanıydım, aklımın ucundan bile geçmiyordu.gram umudum yoktu.gecem gündüzüm belli değildi, partilerden partilere koşuyordum.bu hâlde beni kim nasıl aldı? kendimi salmıştım eşimi kaç defa tersledim, başımdan atmaya çalıştım, hakaretler ettim falan filan diyor.yani bütün şu anın evlileri, sizin şu anki haliniz.kimse aman da benim yaşım geldi, artık evlenmem lazim falan filan diyerek evlenmemiş.herkes karavanaya bulmuş valla.bir zamanlar bana evlilik demeyin diye ortalığı birbirine katan kuzenim evlenecekmiş.kısaca kısmet denen şey mucizevi bir şey.piyangonun ne zaman kime vuracağı ise maalesef bizimle ilgili değil.Benim hiç ümidim yok evlenemicem galiba
Kuzum hiç beklemediğin anda oluyor inan kiGerek burada okuduğumuz konular gerek gerçek hayatta gördüğümüz duyduğumuz şeyler sonrası evet soruyorum bekar hanımlar biz nasıl evlenicez??? Buyrun sohbete.
Kıskanma.herkes karavanaya bulmuş valla.