Biz bekarlar nasıl evlenicez?

Siz de bekarsınız sanıyorum, korkmuyor musunuz bu işlerden üstat söyleyin??
Korktuğunuz şey sadakatsiz, bencil, paracı, anneci.. erkekler anladığım kadarı ile dmi? Çünkü başlıktan biraz farklı anlaşılıyor hani bunlardan bağımsız evlenemiyorum gibi.. aldatılmak belki de en korktuğum şeylerdendi.. sonra trafik kazaları, sonra deprem, sonra ailemi kaynetmek, sonra reddedilmek… sonra noldu? Sonra noldu, korkak hayatsız geçen seneler ve pişmanlıklar..
demem o ki; korkunun ecele faydası yok, biz iyi olup (ben bu konuda da eksiğim malesef), iyiye niyetlenip, üzülmeyi göze alarak yaşıcaz, başka seçeneğimiz mi var?
36 yaş bekarlıktan yazıyorum bu arada fena da değil hea bi yandan

Evet bu açıdan güzel ama insanın sevip, sevilme gibi ihtiyaçları da var maalesef

Evet evet, dengine denk gelememe korkusu aslında, doğru söylüyorsunuz iyi, hayırlı niyetle devam etmekten başka çare yok herhalde…

Kim kodluyor kadinlara ancak evlenince "tam" olunacak hissini? Bunu unutun. Belki cok kotu bi anne olucaksiniz sirf evlendiniz diye yaptiginiz cocuga karsi? Belki cok kotu bir esiniz olacak bosanacaksiniz, belki asla evinizdeki mutlulugu evlenince kurdugunuz evde bulamiycaksiniz?
Evliligin kadina yukledigi sorumluluklari kaldiramiycaksiniz belki, esiniz bir hoduk cikacak karninizda bebenizle sizi aldatacak belki?
Ha, belki de cok mutlu olucaksiniz ama bu genelde masallarda oluyor yani binde bir yuzde on...
Gunu mutlu gecirmeye bakin, gelecek icin uzulmeyi birakin. Bence.

çocuk.

bir de 36 yaşında aile evinde yaşanmaz yavv.

ben memnunum mesela. benim için bekarlık en çok da hayatımı kafama göre yaşamak kısmı, o rahatlık. alıp biletimi x ülkeye ya da şehre gidebilmek....önceliklerimi kendime göre belirleyebilmek, bütçemin bana ait olması. evimin arabamın benim olması... yoksa bunları sunabilecek benimle gezecek, hayatımı güzelleştirecek adam olsa yok demem ama öyle de adam yok etrafımda. o yüzden evlenmeden devam. bilmiyorum öyle koca nerede...
Evet bu açıdan güzel ama insanın sevip, sevilme gibi ihtiyaçları da var maalesef
evlenilmeyen ilişkilerde de karşınızdaki insanı sevip sevilebilirsiniz.

Gerek burada okuduğumuz konular gerek gerçek hayatta gördüğümüz duyduğumuz şeyler sonrası evet soruyorum bekar hanımlar biz nasıl evlenicez??? Buyrun sohbete.
Evlenecek birini bulamamaktan mı bahsediyorsunuz, hayırlı birini bulamamaktan mi?
Değildir demi ya
Bazı konularda eşim eşim diye dolanıp duran, ballandıra ballandıra anlata, anlata anlata bitiremeyen, çokkk seviyorum eşimi falan filan diye afili afili anlatan tayfa da var.gerçi son zamanlarda pek olmuyor gibi gerçekten.şimdi düşündüm de hep nortaljik konulardı

Benim hiç ümidim yok evlenemicem galiba
Şu an forumda evli olan kime sorsan evlenecek en son kişiydim.azılı bir evlilik düşmanıydım, aklımın ucundan bile geçmiyordu.gram umudum yoktu.gecem gündüzüm belli değildi, partilerden partilere koşuyordum.bu hâlde beni kim nasıl aldı? kendimi salmıştım eşimi kaç defa tersledim, başımdan atmaya çalıştım, hakaretler ettim falan filan diyor.yani bütün şu anın evlileri, sizin şu anki haliniz.kimse aman da benim yaşım geldi, artık evlenmem lazim falan filan diyerek evlenmemiş.herkes karavanaya bulmuş valla.bir zamanlar bana evlilik demeyin diye ortalığı birbirine katan kuzenim evlenecekmiş.kısaca kısmet denen şey mucizevi bir şey.piyangonun ne zaman kime vuracağı ise maalesef bizimle ilgili değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…