Biz bekarlar nasıl evlenicez?

Evliliği aklının ucundan geçirmeyen görümcemi koşarak gelinlik provasına giderken gördüğümden beri evlenmek istemiyorum diyene inanamıyorum.

Off bir bana denk gelmiyor galiba 32 olucam yeter bu kadar bekarlık

Benimki de köken olarak Elazığ'lı sen bu evlilik işini iyice düşün baby, et pişirmekten ciğerim soldu. Bknz: doğu kökenli erkek.
Balım benimki biraz tatlı su Kürdü Detayları burdan yazmayım şimdi sevdiceğimin nasıl peluş biri olduğunu okumasın herkes
Amaa et yemek isterse dışarıda yesin gelsin o serbest

Evliliği aklının ucundan geçirmeyen görümcemi koşarak gelinlik provasına giderken gördüğümden beri evlenmek istemiyorum diyene inanamıyorum.
Yoo o zaman için gerçekten o şekilde düşünüyorlar.ortada samimi bir sevgi söz konusu değil çünkü.kendimden de biliyorum.kısaca itiraf etmek gerekiyor ki tek başıma da mutluyum avuntuları gerçeği falan yansıtmıyor.insan gerçekten sevip, sevildiği bir ilişkide yedi düvelle barışık oluyor. Sevgi öylesine iyileşirici bir ilaç ki resmen en nemrut en asi insanlar pamuk gibi yumuşacık oluyor. Hani hababam sınıfı doğruruyor filminde hürrem hoca vardı ya aynı o hesap.güzel gözlem yapmışlar.insanın karakteri baştan aşağı değişiyor, hayata bakış açısı tepeteklak oluyor.kaliteli sevgi bambaşka bir insan demek.o kadar da önemli.keşke herkese nasip olsa.kimse hiçbir şeye karşı ya da asi falan değil.kendisini samimice seveni bulamamış.kendisi de bilmiyor yani bambaşka birine dönüşeceğini.karakterimiz sandığımız şey belki de karakterimiz değil.sevgisizlik boşluğu.kimseye de caka satmaya gerek yok.hepimiz aynı şeylerle mutlu oluyoruz işte.basit mantıklı canlılarız.sadece ulaşana kadar kullandığımız savunma mekanizmaları farklı.

Son düzenleme:
Tamam işte yine dediğime geliyor. Konu evlenmeyi düşünmemek değil doğru insanla karşılaşmamak. Ben de evlilik düşünen bir insan değildim, hatta eşim ayrılıp benim onu her yerden engellediğim bir zamanda haberim bile olmadan kapımda bitip beni istemeye geldi. Yani şaka ya da espri değil inan hiç beklemediğim bir anda oldu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…