Biz 1 bebek için canımızı veririz ama hadi destek verin 3 çocuk yapalım...

Bu gün aklıma şu geldi: Ben LÖSEV gönüllü üyesiyim, lösemi hastası çocuklar için vakıf kurulduysa aslında infertilite için de kurulabilir. Ama nasıl olur araştırayım diyorum, sizce dernek vakıf artık her neyse kurulması fikri size mantıklı geliyormu? Nasıl olabileceğini araştırırım pazartesi günü.
İkinci olarak, bu hazırlamaya çalıştığımız taslağa kolaylıklar sağlayan bazı ülkeleri ekleyerek, örnek uygulamaları sunabiliriz.

mantıklı buluyorsanız, bunu da ben araştırabilirim.
Ne dersiniz arkadaşlar??

çok güzel fikirler bunlar,özellikle dernek fikri...konuyu açan kişi Kazen o daha net cevap verebilir ama bence bunu araştırabiliriz neden olmasın? mesela ben tüp bebek hikayelerini topluyorum onları düzenliyorum yardımcı olmak adına,siz de bu dernek işi ve örnek uygulamaları araştırabilirsiniz böyle iş bölümüyle daha kolaylık olur.

Sayın Kazen cok gecmiş olsun..Rabbımk acıl şifalar versın...

3 gun ateş ve sonunda dokunu oluyorsa 6 hastalıka olabılır benım buyuk oglan gecırdı...

Rabbım hepımızın cocuklarına saglık versın..

Bu gün aklıma şu geldi: Ben LÖSEV gönüllü üyesiyim, lösemi hastası çocuklar için vakıf kurulduysa aslında infertilite için de kurulabilir. Ama nasıl olur araştırayım diyorum, sizce dernek vakıf artık her neyse kurulması fikri size mantıklı geliyormu? Nasıl olabileceğini araştırırım pazartesi günü.
İkinci olarak, bu hazırlamaya çalıştığımız taslağa kolaylıklar sağlayan bazı ülkeleri ekleyerek, örnek uygulamaları sunabiliriz.

Ne dersiniz arkadaşlar??

BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BÖYLE DERNEKLER VAR HATTA BEN BİR TANESİNE ÜYEYİM(pasif bir üyeyim :KK1:) AMA BENİM ÜYE OLDUĞUM DERNEĞİN EN BÜYÜK SIKINTISI BÖYLE BİR GİRİŞİM OLDUĞUNDA DİĞER DERNEKLERİN (inferilite tpbebek için kurulmuşderneklerin )DESTEK OLMAMASI HATTA BU DERNEKTE GEÇMİŞTE ŞÖYLE BİR ŞEY YAŞANMIŞ BU DERNEK ARACILI İLE ANLAŞMALI OLAN MERKEZE GİDİYORSUNUZ SONUÇ NEGATİF OLDUĞUNDA SİZE ÖDEDİĞİNİZ RAKAMIN BİR KISMI GERİ ÖDENİYOR (yani tam olarak böyleydi sanırım ) AMA ÇOK KISA BİR SÜREDE DİĞER DERNEKLER BİR ÇOK YERE ŞİKAYETTE BULUNMUŞLAR BİZİM BU DERNEĞİN BAŞKANI GEÇEN YIL HALA MAHKEMELRDEYDİ

Ne dersiniz arkadaşlar??

bence güzel bi fikir bu topik sayesinde daha bi çok şey öğreneceğimize eminim

Hepınıze hayırlı kandıller...

Sızler ıcın cok dua edecegım dılerım

Anne olmak ısteyen herkese rabbım kandılın hurmetıne tez zamanda saglıklı bebişler nasıp etsın......

Takıpteyim sizi

Malesef oğlumu alamadı m3 gündür ateşi çok yüksekti bugünde suratında ve vücudunda kırmızı lekeler oluştu doktora götürdük 4-5 saattir koşturuyorum dedim bugünde annende kal yarın alacağım.

önce sağlık diyorum ya işte böyle

Cok gecmis olsun, insallah oglunuz en kisa zamanda eski sagligina kavusur. Allahim hepimizin cocuklarini hastaliklardan, kazalardan , belalardan korusun.

bende tüp bebek tedavisi geçirmiş ama maalesef bebeği olmayanlardanım
6 kere denedik ve hepsini özelde denedik
6 sefer denememize rağmen sadece 1 kere transfere gidebildik
5 seferi çeşitli nedenlerle iptal oldu
benim sorunum tüplerim tıkalı endometriozis var rezervlerimde az galiba
galiba diyorum çünkü amh filan yaptırmadık ama yumurtalarım en fazla 2-3 oluyor
tüp tedavilerimi anlatayım
ilk tedavimde dr bana streslisin streslisin diye diye yumurtalarım büyümedi ve opu olmadan iptal
ikincide 3 mü 4 mü (hatırlayamadım) yumurtam çıkmıştı biri boştu döllenme olmadı tedavi yine iptal
üçüncüde erken çatlama yaşadık drum aşılama yapalım dedi tüplerim tıkalı nereye aşılayacağız dedim yine iptal
dördüncüde herşey çok iyi nasıl olduysa 6 yumurta 5i döllendi iki transfer (özel merkez olduğu için iki) ama maalesef negatif
kalan üç embriyoyu dondurtalım dediğimde kalitesizler sağlıklı çözünmezler denmişti
beşincide 2 yumurta birde kocaman kist 2 yumurtanın 1i boş biri işlem gördü döllendi ama 6 hücrede gelişimi durmuş
bu arada dr bizi genetik testine yolladı sonuçlar 4 ayda çıktı bende pıhtılaşma varmış
altıncı ve son tedavimde yine 3 yumurta 2 si büyüdü biri geriden geliyordu büyümedi ve yine döllenme olmadı
artık çok yoruldum tedavilerden aylar geçmesine rağmen iğne yerlerim hala acıyor
ve biz bu tedavileri 2 sene içerisinde denedik her seferinde merkeze 3000 tl ilaçlara da yaklaşık 2000 tl vermişizdir
eşime artık tedavi denemek istemiyorum diyorum çünkü çok yıpranıyorum
her iptalin sonrasında kendime gelmem çok uzun sürüyor günlerce ağlıyorum
ağlamama bile karışanlar oluyor neden ağlıyorsun diyorlar ........

Devlete hodri meydan bu konuda bir adım atsınlar bir üyemizin tüp bebek ücretini (hastanenin aldığı) tüm masrafı kişisel olarak ben karşılıyacağım. .... Rest çektim bakalım devlet görecek mi eli mi ?

Malesef oğlumu alamadı m3 gündür ateşi çok yüksekti bugünde suratında ve vücudunda kırmızı lekeler oluştu doktora götürdük 4-5 saattir koşturuyorum dedim bugünde annende kal yarın alacağım.

önce sağlık diyorum ya işte böyle

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.

saat 01:30 da oğlum aradı yarın geleceğim baba annem sarma saracakmış ama sarmaları baban yer aç kalırsın sen bana bırakırsın değil mi ? diye sordu. Annesi çorba da yapıp yollamak istiyormuş blöf yapmış çorba da içsin diye ....

umarım bunları yaşarsınız hepiniz... yemek olayını, süt kokusunu, düşüp dizlerini parçalamasını bu acılar bile güzel

gönülden dua ediyorum ki hepiniz yaşayın

Devlete hodri meydan bu konuda bir adım atsınlar bir üyemizin tüp bebek ücretini (hastanenin aldığı) tüm masrafı kişisel olarak ben karşılıyacağım.

Evlat denildimi akan sular durur. Insallah her cocuk sahibi olmak isteyen , arzusuna kavusur. Kk uyeleri olarak bizlerde destek verelim maddi olarak kucucukde olsa birikir.

Devlete hodri meydan bu konuda bir adım atsınlar bir üyemizin tüp bebek ücretini (hastanenin aldığı) tüm masrafı kişisel olarak ben karşılıyacağım.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

saat 01:30 da oğlum aradı yarın geleceğim baba annem sarma saracakmış ama sarmaları baban yer aç kalırsın sen bana bırakırsın değil mi ? diye sordu. Annesi çorba da yapıp yollamak istiyormuş blöf yapmış çorba da içsin diye ....

umarım bunları yaşarsınız hepiniz... yemek olayını, süt kokusunu, düşüp dizlerini parçalamasını bu acılar bile güzel

sabah sabah gözlerim doldu :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kandiliniz mübarek olsun .Rabbim cümlemizin gönlündekileri hayırısıyla nasip etsin inşallah..dualarım her zaman sizlerle:KK16::KK16::KK16:

saat 01:30 da oğlum aradı yarın geleceğim baba annem sarma saracakmış ama sarmaları baban yer aç kalırsın sen bana bırakırsın değil mi ? Diye sordu. Annesi çorba da yapıp yollamak istiyormuş blöf yapmış çorba da içsin diye ....

Umarım bunları yaşarsınız hepiniz... Yemek olayını, süt kokusunu, düşüp dizlerini parçalamasını bu acılar bile güzel

bu annelerin çocuklar yemeğini yesin diye yapmayacakları söylemeyecekleri yok :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

RABBİM Bu mübarek gecede ülkemize huzur, tüm insanlarımıza sağlık ve mutluluk VERSİN KİMİN HER NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA UMADIĞMIZ YERLERDEN KAPILAR AÇSIN BİZLERE HAYIRLI KANDİLLER ...

herkeze hayırlı kandiller,rabbim bu muberek günlerin hürmetine dualarımızı kebul eder ve miniklerimizi göbişlerimize gönderir,bende 7 yıldır,miniğimin gelmesini bekliyorum,tedavi süreçleri maddi olarak çok yıpratıcı,birde devlette kalan 2.hakkımı kullanıp kullanmama arasında kalılyorum çünkü bu son hakkım,devletimden 3. cü tüp bebeğide karşılamaları..

çok geçmiş olsun kuzuna kazen..

çok duygulandım ağladım okuyunca şu yazdığını:KK14::KK14::KK14::KK14:

Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah..bizlerde yaşayalım bu duyguları:KK43:

Kazen sen bizim herşeyimizsin I LOVE YOU KAZENEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Pazar günü verdiğin bu güzel haber ve bizim için yaptıkların takdire şayanEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

X