Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maddi-manevi evet baya bir zor süreç.Rapor daha kolay alınmalı yada tüp bebek tedavisini devlet karşılamalı emriyo tek değil en az 2olmalı.Çiftlere tedavi öncesi hes psikolojık destek hemde tedavi ile ilgili eğitim verilmeliAyrıca çiftlere psikolojik destek verilmeli.Erkeklere kadınların bu tedavıde psikolojileri hakkında bilgi verilmeli onların desteklerının çok önmlı oldugu konusunda eğitim verilmeli .Hastenelerde özellıkle Üniversite has.Doktorların hastalara daha ıyı bılgı vermelı.hastalarla konuşmalı.
maddeler arasında psikolojik danısmanlık yer alıyor arkaadaşlar öneriniz için teşekkürler..bende çiftlere psikolojik destek verilmelilmesinden yanayım
kazen bey ben bişey sormak istiyorum..
hani bazen görüyoruz internet üzerinden imza kampanyalarıda oluyor ya bizde bu sunumumuza ek öyle bir imza kampanyası yapabilirmiyiz.. bunu merak ediyorum..çünkü benim herhangi bir fikrim yok sayet yapabiliysak benim düşüncem bunuda ek olarak yapalım yönünde siz ne düşünürsünüz???
bende çiftlere psikolojik destek verilmelilmesinden yanayım
böyle birşey var evet TBMM de görüşülmesini istediğimiz konular bir dilekçe olarak TBMM internet sayfasından bildiriliyor birinci bir çok konuda dilekçeler var en çok imza almış dilekçeler değerlendirmeye alınıyor.önemli olan konuyu birinci sırada tutmak yani bol bol imza ile bunu yapmak gerekiyor..bu konuda net bir bilgim yok ama millstone böyle birşey yapabiliriz demişti detaylarını konuşacaz ilk fırsatta...olabilirliliğini netleştirip kazen e sunmayı düşünüyoruz bu fikri...
evet canım çok haklısın aslında bu bazı merkezlerde uygulanıyor ama genelde kadının pskikolojik destek aldığını görüyoruz eşle birlikte programlar hazırlanmalı gerçi bu aşamada da eşler çalışıyorsa ve zaman sorunu yaşanıyorsa gibi detaylar karşımıza çıkar..genel olarak isteğe bağlı çiftlerin birlikte psikolojik destek alma ve bunun için ayrıca bir ücret alınmamasını talep etmek lazım..
benim tam bir fikrim yok canım da nette gezinirken bu dogum izinlerinin uzatılması hakkında netten imza topluyolardı o yüzden benimde aklıma geldi daha önce konusmadık diye sorayım demiştim..tamam canım o zaman netleşilsin konusuruz
zaten dünya kadar ücret veriliyor birde buna mı ücret vericez bende tüp bebek tedavisi ile bebeğimi dünyaya getiren anne olarak bu aşamada tüm arkadaşlarıma allah kolaylık versin diyorum
inşallah canım yaaaynen bu sanal imza bu aralar çok kullanılıyor bakalım belki bizim işimizede yarar...