- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
ben geçen gün bir söz okudummm ....SAHİ SEN ACIYI ELHAMDÜLİLLAH DİYEREK YUTUN MU HİÇ.....biz ACIYI DEFALARCA SAYISINI UNUTACAK KADAR ELHAMDÜLİLAH DİYEREK YUTTUKbenim de, 2 tüp de, 1. Kaliteydi yumurtalarım.
Ilkin de, 8 yumurta dan 3 tane 1. Kaliteli embryo vardı, 3 ünü transfer etmislerdi.
2. Tüpte, 7 yumurtam vardı, yine 3 tanesinin kalitesinden dolayı, 3 transfer olmusdu..
--
3. Tüp te, 3 yumurtam olmusdu o ay.. Sadece 1 tanesi bölünmeye basladı denildi fakat, 6 hücreli olarak trnsfer etmislerdi..
((bunun yanı sıra tüp yaptıran hemsire bi arkds vardı tanıdık..
O dediydi ki,,artık ne kadar doğrudur bilemiyorum..
---6 hücreli zaten tutunamazdı ki, nasıl transfer ettiler ki ... Dedi..
--
4. Tüp ise, sabah-aksam 4 ayrı iğne yapıyordum kendim..gündüz ki ayrı..
8 yumurtam olmusdu, dr um iyi bir gelisme gösterdiğini, ancak 4 tanesine islem yapılcağını söylediler..
Transfer sabahı ben gitmeye hazırlık yapparken, embryo dr u aradı beni, 2 günden beri bekledik ancak, 2 hücreliden daha fazla ilerleme göstermediği için, transfer islemimiz iptal... Edildi denilince, dünyam basıma yıkıldı..
Hiç böylesini düsünmemisdik olur böyle diye..
--
esimde sprm sıkıntısı için bi ilaç veremiyoz, ama en sonunda asıl sebebi buna bağlamasını biliyorlar diye çok kızıyordum..
Ama sana, olgun yumurtan olmadığı halde, yumurtan olsun olmasın aşılama yapcaz nasıl diyebiliyorlar ???!!!
Son düzenleme: