BITTIM.

Ne kadar berbat bir yazım dili

Iyi kötü bir düzenim var. Beni bu hale getiren gece bagirmalari oldu. Zaten uyumuyorum ama gece o kadar bagiriyor ki basim zonkluyor. Insallah gecici bir durumdur. üzülüyorum cok..

Merak ettim gercekten bir senedir uyumayip cocuk baktiniz mi. Anneler ve özellikle uykusuz anneler beni daha iyi anlayacaktir.
Ben ileride anne olursam emin olun bundan bile keyif alırım. Çünkü sizin yerinizde olmak isteyen ve olamayan binlerce hatta milyonlarca kişi varken asla bundan şikayet etmezdim.
Her neyse konu başka yöne doğru gidiyor. Siz bildiğiniz gibi yapın.

Bu yazdığınıza takıldım. Normalde agresif davranışları var mı eşinizin? Yoksa sadece uykusuzluktan mı böyle?
Size karşı da fiziksel olarak bir şey yapıyor mu? Sadece eşyalara mı yapıyor?

Yani onun stresi size geçiyor, sizinki bebeğinize, kısır döngü.

Eşiniz de destek almalı

Olacak .

Psikolojisi bu kadar bozuk birine toz pembe konuşmak mecburidir
Gercekten dediginiz gibi. Burasi insana moral vermese yardim almak istermiyim hic.. Moral alanlar da oluyor, vicdanlarina birakiyorum.. Ayni muameleyi görmesinler yine de..

öncelikle uyumanız gerek. çok az uyuduğunuz için sinir de kalmaz, günlük işlerinizi de yapamazsınız.. yakında unutkanlık da başlar.. gündüz part time bakıcı gibi birini bulun, yurtdışında yarı zamanlı çalışan öğrenciler oluyor mesela öyle birini.. çocuğunuzu ona bırakıp uyuyun, alışveriş yapın kısaca kendinize zaman ayırın..

ilk 2 yıl kuralı ne yazık ki hemen her şey de geçerli, seneye çok daha rahat edersiniz.. ama saçlarınız da aklar ve yıpranmış bir sinirle kalırsınız.. eğer eşiniz size yardımcı olmuyorsa o zaman yardımcı olacak kişinin parasını verecek ki siz sağlam kalın..

Anne olursaniz anlasiniz demek ki. Diger türlü empati yapamiyorsunuz. sikayet degil zaten. Neyse size anlatmaya calismayacagim. Sevgiler..

Evet unutkanlik hat safhada. Aptal gibi oldum. uzun süredir bu haldeyim. Konsantre olamiyorum. Gecen elimi yaktim, ocagim cam, yaktigimi unutum elimi üzerine dayamistim.. Tepki bile veremeyecek kadar aptallastim zaten. Bagiramadim bile =(

Yaşar Kuru'nun gözyaşları içinde okuduğum bir yazısı:

EŞİNİZE YA DA ÇOCUĞUNUZA

• Vurmak aklınızdan geçtiğinde,
- Onu, son görüşünüz olduğunu düşünün.
• Kızmak-bağırmak aklınıza geldiğinde,
- Onu, bir daha görmeyeceğinizi hayal edin.
• Küçümsemek, kıyaslamak aklınızdan geçtiğinde,
- Onun karşınızda son duruşunun olduğunu düşünün.
• Hakaret etmek, incitmek, horlamak aklınızdan geçtiğinde,
- Onunla son kez göz göze geldiğinizi hayalinizden geçirin.
• Çünkü;
- Hem size hem de ona;
- Ne ölümün,
- Ne hastalığın,
- Ne de "çekip gitmenin" acı gerçeği,
- Davul-zurna ile duyurulmaz.

Çocuğunuz için düzen oluşturun. Büyük ihtimalle tutumunuz yanlış çocuğa karşı. bu yüzden size aşırı bağlılık gösteriyor. Sürekli ilgi bekliyor. kendi kendine uyumayı, oynamayı öğretmelisiniz.

Hayir normalde cok sakin insanlariz. Sabah aradi özür diledi. Bu sorunu cozmemiz lazim dedi. cumartesi calisacak pazar ben bakarim sen uyursun dedi. Durumumuz böyle. Su zamanlar cabuk gecer insallah..

Hah, böyle bol ünlemle "çemkirince" birden aydınlandı ve depresyonu üstünden attı konu sahibi.
Sanırım siz de stres atma mekanı olarak görüyorsunuz burayı.
Şiddetinize sağlık.

Güc buldugum zaman ilk isim ona bunu ögretmek. Yapacaklarimi bilsem de buna zaman bulamiyorum. Burada sizinle konusuyorum yemek yapmak yerine.. Yeter ki biraz rahatliyayim.

burda bik bik edenler akşama tosur tosur uyurken biz zombi gibi gezecez gene canım boşver sen, ama lütfen bebeğine saplak atma bu günlerde geçecek öyle düşün eşim bana destek olduğu halde ben beterim seni düşünemiyorum

Once millete çocuğunuz var mı anne olursanız anlarsınız yazmayı bırakın. Empati diyene kadar kendiniz yapın belki yazdığınız insanların çocuğu olmuyor. Ayrıca kimse size kötü bişey dememiş destek dediniz insanlar neden olabilecegini söylemeye calismislar. Huzursuzluk bebeğe geçiyor bunu bilmiyor muyum , psikoloğa gitmem lazım bunu ben bilmiyo muyum herseyi biliyosaniz buyrun yapın o zaman kaç aylık çocuk bağlayın önünüze yürüyüs yapın gezin psikoloğa gidin. destekten kastiniz nedir öneri geliyor ben biliyorum diye cildiriyosunuz biliyorsanız yapın. Burasi sizin stres topunuz değil burda aleme bağırıp çağırana kadar gidin sağlıksız hareketler sergileyen esinizle konuşun Gerekirse ona bagirin bildiginiz şeyleri yapmak için.

Tesekkür ederim beni anlamaniza sevindim. Bu zor günler gecer gider bebegimiz de biz de unuturuz insallah bu kötü anilari..

Güc buldugum zaman ilk isim ona bunu ögretmek. Yapacaklarimi bilsem de buna zaman bulamiyorum. Burada sizinle konusuyorum yemek yapmak yerine.. Yeter ki biraz rahatliyayim.

zaten sıkıntı düzen, büyüme atakları düzenleri bozuyo hoop başa dön 10 aylık benim bebeğim Allah bağışlarsa

Şükret canım yavrun var ne güzel bas bağrına beraber oyun oynayin o senin bi nevi arkadaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…