Deniyorum birseyler. Bu sefer dinlenip yapmaya calisicam ama bir türlü dinlenemiyorum. Cünkü uyku planlari da yorucu bir sürec bunun icin güc lazim bana .. =(Seni anlıyorum lohusa depresyonundan çıkamamışsın yalnızlık zor tabi ama bebişi sev öp kokla mutlu ol..
uykıya alıştır ona da sana da faydası olur..bi düzen oturtmak lazım sen onu başarmalısın...
ben nasipse 2 bebek doğurcam..kimse bakmicak tekim..simdiden plan yapıyorum herkes ay napcan ölcen bitcen diyor ama korkmuyorum saglıklı olsunlar yeter geçici sonuçta bu süreç..sabret ve şükret plan yap bi de..
Pardon da hanimefendi zaten psikolokluk halim var yaziyorum daha niye zorluyorsunuz apacik ortada. Ayagi kirik olan birine yürüsene der gibi dalga gecmeye benziyor.Size iyi gelecek birşey söyledim.
Gayet normal bir mesaja bile bu kadar atar gider yapıyorsanız mutlaka psikoloğa gidin.
uykusuzluk kötü bir şey bilirim. Benim oğlumda öyleydi. Doğdu aylarca geceli gündüzlü ağladı. kolik olmuştu benimki. O zamanlarda çok yıpranmıştık gerçekten. Ama o günler geçiyor, oğlum 4 yaşında oldu şimdi ve inanki o küçüklük hallerini özlüyorum. Geçecek inşallah. Sabret. Annelerin hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar işte.
Pardon da hanimefendi zaten pskilokluk halim var yaziyorum daha niye zorluyorsunuz apacik ortada. Ayagi kirik olan birine yürüsene der gibi dalga gecmeye benziyor.
Arkadaşım psikologluk haliniz olduğunu biliyorsanız neden gitmiyorsunuz ?Pardon da hanimefendi zaten pskilokluk halim var yaziyorum daha niye zorluyorsunuz apacik ortada. Ayagi kirik olan birine yürüsene der gibi dalga gecmeye benziyor.
Olacak .Neden gerçekleri duymaktan kaçıyorsun,biz sana burada toz pembe konuşunca degisiklik olmayacak ki
Yanında yakının veya sana yardım edecek olan kimin kimsen yok mu? yakın bir komşunda olabilir. İlla akrabaya da gerek yok. Biraz dinlen. Sana varya bir kaç deliksiz bir uyku süper gelecektir.Ah nasil üzülüyorum. Seviyorum elimden geldigince ama yetmiyor. Anladigini biliyorum ama kahroluyorum. Yapmacik gülüyorum ama galayasim geliyor bu sefer de.. Bir kafami koysam da dinlensem bütün bu hallerimi unutsam keske =(
tatlım, aslında suçlayıcı yazmamışlar "2 arkadaş" için söylüyorum. sen şuan kötü olduğun için alındın sanırım. ama gerçekten bebek negatif elektrikten etkileniyor olabilir. huysuzluk sebebi olabilir bu. bi pskoloğa görünsen mesela. ne bileyim ben de kaldım yurt dışında ve Amerikalı komşu edindim. sen de böyle şeyler yapıp konuşabilirsin birileriyle. Sana da iyi gelir.
Acaba bebeğinize anason çayı falan mı içirseniz, uyumasına yardımcı olur.Oturup konusuyor oyun icin. uyutmak isteyince de öyle bagiriyor ki tarif edemem. Simariklik yapiyor. Babasi uyutabiliyor ona bana yaptigi gibi yapamiyor ama o da calistigi icin uyandiramiyorum. Off gercekten su psikolojiden ciksam yeter..
Olacak .
Psikolojisi bdiyord bozuk birine toz pembe konuşmak mecburidir