BITTIM.

Buna katiliyorum. Ben zaten kendimin kötü oldugunu defalarca belirttim. Düne göre daha iyiydim. Bütün gün kendimi affettirmeye calistim minigime. ama babasiyla yatirirken yine canimiza okudu. Ben iyiyim daha iyi olacagim. Sundan eminim insanlar gercekten saldiracak kücük bir ayrinti arar hale gelmis. Bu kadar saldirgan insanlari gördükce iyi olduguma inandim.

"Gurbetçi trollükten aldığım tadı hiçbir şeyden alamadım." kısa özet serbest çeviri

Son düzenleme:
Sözde Almanca ama daha baya bi yol kat etmesi lazim...

Kendinizi başkasıyla kıyaslamayın. Bir doktora gitmediyseniz; günübirlik iyi hissetmeler sizi daha kötü yapar.

harfi harfiyen cevrilmistir....

Kusura bakma ama guclu olman lazim. Alman arkadaslar bulabilirsin ama istemiyosun bu senin problemin. Yabanci insanlarda fena degil. Kendi sucun. Bebeginin kicini dovmen gerekmiyo. Bu bok bisey biliyosun. Lutfen kendin dusun. Bu senin cok kotu. Niye kucucuk cocugu dovuyosun. Lutfen aklini basina al. Iyi bir anne ol........guclu olmak zorundasin.

Lutfen unutma sen bir annesin

Evet cnm
Ama ceyregını anladım.
Keske bu teksi tercüme edecek kapasıtede olsam

Aklınca alman arkadaşlar bulmasını
Ayakta durmasını dımdık bır sekılde öğütlüyor kendınce
Yabancı kültürü kötü değilmiş
Kendı sucumuz hatamızmıs
Neden bebegın götüne vurdun

Bu ıskenceye katlanamayacagım daha fazla üzgünüm sekercim

Türkçesinden anlamlı.

Niye Türkçe yazmamış ya ben de dedim küfür mü ediyor.

Kendinizi başkasıyla kıyaslamayın. Bir doktora gitmediyseniz; günübirlik iyi hissetmeler sizi daha kötü yapar.
Iyiyim gercekten. O kadar zayif kisilikli degilim ama sinirlerim yiprandi bu günler bu gercek. Gecici oldugunu bilsem de yardim almak istedim buradan. Dün gece uyumadim hic bebegimin basindaydim. Bir daha hatayi tekrarlamam eger bu yasa kadar geldiysem kendime de söz gecirebileyim artik. Endisenniz icin tesekkür ederim cok incesiniz.

Teşekkürler. Vuuuv ne çok çokdilli KK hatunu varmış. Gurur duydum.

tamdem harfi harfiyen çevirmiştir

Durumunuz çok vahim çok da iyi anlıyorum hemen hemn aynı durumu yaşadım. Ve sadece Allaha siginin sabredin bir gün gelecek bu yasadiginiz size çok sıradan gelecektir bu kadar kendimi harab etmişim boşuna diyeceksiniz. Tek yapmanız gereken su an kendinizi cocugunuza verin bırakın ev batsın. Yemek yapılmasın .insanın sevdikleri elinden kayıp gittikten sonra dünya işlerinin ne önemi var
Allah size sabır versin

Onun bir kaynana vakası benden diye konusu vardı bir gece yarısı açmıştı gülme krizine girmiştim resmen yorumları okuyunca.

Cok tesekkür ederim. Allah a siginmaktan baska carem yok ki iyiki de yok. Daha merhametli birsey var mi.. Burada arkadaslardan da yemedigim firca kalmadi. Ah be mükemmel insanlar, size söylenecek laf yok.
Daha iyiyim bu arada, durumum sinir patlamasi gibi birseydi. Simdi bu olayla beraber bir daha sesimi dahi yüksetlmeyecegimi anladim. O benim herseyim, ama cocuguma eziyet ediyormusum gibi muamele gördüm. Daha fazla da üzülmek istemiyorum

Sabahsız gece yoktur canım bıraz sabret. Taşıyamayacağımız dertle sınanmayız şükür ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…