Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Evlilik gerçekten fedakarlık isteyen zor bir iş canım.

Ama tek taraflı olmuyor işte. Buarada erkek arkadaşın annesine ne kadar düşkün bilmiyorum ama

benim eşim çok düşkündür, anneside eşime. Kayınvalidem bana çok iyi davranırdı ama sevdiğinden değil

oğlunu üzmeyeyim diye. Tabi ben bunu çok sonradan farkettim.

Bu arada bende öyle dik başlıyımdır. Yani kesin kurallarım , sınırlarım vardır. Biz bu yüzden de eşimle sıkıntı yaşadık.

Yani bu durumda işin büyük kısmı erkek arkadaşına düşüyor canım.

Erkek arkadaşın nasıl davranıyor bu konularda? Aranızı idare edebilir mi?

Gerçi tatlım gözünü korkutmakta istemiyorum ama evlilik gerçekten şans işi.

Çok iyi bildiğin insan evlendikten sonra bambaşka biri olabiliyor.

Biz eşimle tanıştığımızda ben 14 o 15 yaşındaydı. Herşeyini bilirdimde evlendikten sonra bu denli değişebileceğine imkan vermezdim.

Ama olabiliyormuş.

Umarım sen böyle sıkıntılar yaşamassın kuzum.

idare edecek gibi görünüyor canım. hatta annesinin birkaç lafından bozuldugum için annesine biraz atar da yapmıştı:KK1:
en önemli sorunumuz annesiyle babası bosanmıs. kadın tek yasıyor.
doğal olaak sevgilim de ayrıca düşkün annesine bu yüzden:KK31: hem analık hem babalık yapmıs kadın sonucta.
bakalım ne yaparız. ben şimdiden peşin peşin konusuyorum ama her şeyi. biliyor yani her söze susmayacagımı.

Merhaba :) Hoşgeldin :KK16:

Dertleşiyoruz sen nasılsın?

aman dertlerimiz suya aksın gitsin aman çeke çeke dert dicek yanım kalmadı benim de...
valla çocuklar uyudu,eşim nöbette bi keyif yapıım dedim temizlk vardı gün boyu kızlara bakayım hem de dinleneyim dedimmm.:KK14:

ay çok güldüm ya :KK60: üstüme kalacak demişsin ya :KK60::KK9:

tanıştım canım ya zaten tanısır tanısmaz bir kıskançlık sinyalleri aldım ben.:KK9: hatta sevgilim de kabul etti annesinin kıskandıgını:KK53:
mesela anlatayım hemen bir tane:KK14: trenle eskişehire gidiyoruz sevgilim benim yanımda, annesi yan koltukta oturuyor
sevgilim bana dönmüş bir şeyler anlatıyor falan. ordan annesi: oğlum az bize bak gideceğiz bugun zaten diyor:KK53:
ben de dedim dön ona dön :KK14:

Amaan al bak her gün benim diye düşün :KK14:

Anam anam 24 yıldır bakıyo ya adam deseydin :KK9:

Şaka tabi sevgilin arayı dengelerse problem olmaz bence

Ay valla iyi geldiniz kızlar ya kafam dağıldı bunalımdan çıktım :KK53:

Benim beğen butonum kayıp :26:

Tatlım biliyosun konuları az çok kayınvalide benzin döker yakar o evi yine bana yar etmez :KK53:

Ay bide seneye bana araba alıcaktı kayınvalidem öyle diyodu :KK1:

Ben medeni bi şekilde bitmesi taraftarıyımda mahkeme günü eşim ne yapar bilmiyorum artık.

Benim de kaybolmuş kk gidip geliyor hata olsa gerek :26:

Hiçbişicik yapamaz ya ama bir kv den bitmesi çok üzücü değil mi...

Ya beğeni butonum nerde benim :44:

Site birazdan bakıma girecek gibi hissediyorum :26:
evet kuzum ya. güzel sohbet ediyoruz şimdi gitmese bari:26:
Amaan al bak her gün benim diye düşün :KK14:

Anam anam 24 yıldır bakıyo ya adam deseydin :KK9:

Şaka tabi sevgilin arayı dengelerse problem olmaz bence

Ay valla iyi geldiniz kızlar ya kafam dağıldı bunalımdan çıktım :KK53:

he valla ya:KK9:
ünideydik hani zaten tatil olunca yine senin yanında daha neyine baksın çocuk:KK53:

bunun gibi laf sokmaları oldu yani bendenize:KK53:

idare edecek gibi görünüyor canım. hatta annesinin birkaç lafından bozuldugum için annesine biraz atar da yapmıştı:KK1:
en önemli sorunumuz annesiyle babası bosanmıs. kadın tek yasıyor.
doğal olaak sevgilim de ayrıca düşkün annesine bu yüzden:KK31: hem analık hem babalık yapmıs kadın sonucta.
bakalım ne yaparız. ben şimdiden peşin peşin konusuyorum ama her şeyi. biliyor yani her söze susmayacagımı.

Birbirlerine tabiki düşkün olucaklar tatlım hatta ben eşim ve annesi öyleler diye seviniyordum. Çünkü annesine babasına saygı göstermeyen insan eşine hiç saygı göstermez diye düşünüyorum.

Çok fazla müdahale etmediği sürece sorun olmaz yani :)

Zaten yalnız yaşıyomuş saygınızı koruduğunuz sürece gül gibi geçinir gidersiniz inşallah :KK16:

Buarada sen ne burcusun? Erkek arkadaşın ne burcu?

Hemen analiz yapayım :KK1:

Birbirlerine tabiki düşkün olucaklar tatlım hatta ben eşim ve annesi öyleler diye seviniyordum. Çünkü annesine babasına saygı göstermeyen insan eşine hiç saygı göstermez diye düşünüyorum.

Çok fazla müdahale etmediği sürece sorun olmaz yani :)

Zaten yalnız yaşıyomuş saygınızı koruduğunuz sürece gül gibi geçinir gidersiniz inşallah :KK16:

Buarada sen ne burcusun? Erkek arkadaşın ne burcu?

Hemen analiz yapayım :KK1:

Ben de istiyorum analiz burç dedi mi ben de ben de :KK53:

X