Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

valla sizinkini bilmem de benimkelerdir bana çektriyo hele de 16 saat var bi de yakın olsam hiç tepemden inmicek düşünün geri siz artık:KK19:
ya işte kötü her yerde kötü. telefonla bile kendini belli ettirir yani. sen hiç taviz verme :KK19:
Uzakta yaşayacaksanız hiç gereği yok zaten. Ben aile ortamını çok sevmiyorum kendi akrabalarımla bile içli dışlı değilim. Sen saygıda kusur etme yeter vıcıklığa lüzüm yok zaten laf derse de ben bir kez saygısızlık etmedim sana anne dersin bişeycik diyemez

Ulen 1 ayda evlilik terapisti oldum sanki :KK53:

ya zaten öğretmen benimki. ailesinden uzaga atandı. kolay kolay kendi memleketine tayin olamaz. hem ben de istemiyorum:KK14:

bende başta öyleydm geciktiğim zaman aman allahım nolur olmasın sırası dğl diyodum ama şimdide rabbim beni bekletiyo 2 yıldır tedavi oluyorum pkoluym

Pko hakkında çok bilgim yok ama tedavi edilebilir olduğunu duymuştum gebeliği zorlaştırıyormuş öyle bir sıkıntısı varmış

Allahım inşallah gönlüne göre bir bebek verir kucağına :KK16:

valla kızlar izne gittik 20 güne geldiğimz kabahat oldu ilk başlarda.ramazanda gelinir miymiş?
çamaşır yıkadım ofladı...
dışarı çıktım offf ladı...
rahatı bozuldu hanfendinin...
dırdırını zaten saymıyorum...
cahil insanla uğraşmak zormuş.
senelerdir ezerler eşim onları tutardı sessz yapısı var bunu kullanıyyorlardı genelde...
bu izinde de hır çıkarmaya başladılar eşim karıma bağırmayın artık yeter diye bağırınce evden kovdular yazık onu da bizi de...
aldı geldi bizi evimize konuşmuyoruz onlarla.bende fırsat bu fırsat uzunca bi zaman görüşmeyi düşünmüyorum vallahi...
canımma doydum 8 sene bitti ya onlarla uğraşmaktann...

Son düzenleme:

inşallah canım
ben koç burcuyum, sevdicek başak:KK6:

o da ne yapsın bir anda neye ugradıgını şaşırdı döndü tabi refleks olarak. sonra annesi beni begendiğini söylemiş ona:KK6:
biraz konustular sevgilim geri bana döndü:KK9:

Ay zor bi uyum bu kuzum ama imkansız değil :)

Sen baya inatçısın canım yani söyle söyliyim. Mesela bi karar verdin ve erkek arkadaşın bu kararını beğenmedi ve değiştirmen için

aldı seni karşına konuştu. Sen o an tamam dersin ama yinede o kararından vazgeçmessin. Sadece vazgeçmiş gibi gösterirsin :KK1:

Bu durum başak erkeği içinde geçerli tabi. Yani herhangi bi sorunda o sana kendi mantığını diretecek sende ona :) Ama orta yolu bulduğunuz sürece sorun yok canım.

İlişkinizi ayakta tutacak olan en önemli şeyde erkek arkadaşının sabrı ve sessizliği. Aman diyim sabrını taşırma :KK34:

Şanslısın erkek arkadaşın gerçekten seviyorsa ki öyledir söz gelişi yazıyorum. Seni el üstünde tutar herkese karşı seni savunur.

Mantıklıdır başak erkeği. Problemlerinizi konuşarak halledebilirsiniz.

Biz onla direnişe bile gidicektik beraber ne diyosun :KK53:
oooo tam kanka olmuşsunuz siz:KK9::KK9:
23 yaşındayım eğitimciyim yarışmaya kocaeliden katılıyorum:26:
başarılar diliyoruz biz de :KK1:
valla kızlar izne gittik 20 güne geldiğimz kabahat oldu ilk başlarda.ramazanda gelinir miymiş?
çamaşır yıkadım ofladı...
dışarı çıktım offf ladı...
rahatı bozuldu hanfendinin...
dırdırını zaten saymıyorum...
cahil insanla uğraşmak zormuş.
senelerdir ezerler eşim onları tutardı sessz yapısı var bunu kullanıyyorlardı genelde...
bu izinde de hır çıkarmaya başladılar eşim karıma bağırmayın artık yeter diye bağırınce evden kovdular yazık onu da bizi de...
aldı geldi bizi evimize konuşmuyoruz onlarla.bende fırsat bu fırsat uzunca bi za görüşmeyi düşünmüyorum vallahi...
canımma doydum 8 sene bitti ya onlarla uğraşmaktann...
ayyy bu ne yaa. yani ne anlıyorlar ki böyle yaparak:KK19:
çok kıskanacaklarsa alasalardı oğullarını dizinin dibinden ayırmasalardı
gelinin gunahına nıye giriyorlar:KK19:

Ay zor bi uyum bu kuzum ama imkansız değil :)

Sen baya inatçısın canım yani söyle söyliyim. Mesela bi karar verdin ve erkek arkadaşın bu kararını beğenmedi ve değiştirmen için

aldı seni karşına konuştu. Sen o an tamam dersin ama yinede o kararından vazgeçmessin. Sadece vazgeçmiş gibi gösterirsin :KK1:

Bu durum başak erkeği içinde geçerli tabi. Yani herhangi bi sorunda o sana kendi mantığını diretecek sende ona :) Ama orta yolu bulduğunuz sürece sorun yok canım.

İlişkinizi ayakta tutacak olan en önemli şeyde erkek arkadaşının sabrı ve sessizliği. Aman diyim sabrını taşırma :KK34:

Şanslısın erkek arkadaşın gerçekten seviyorsa ki öyledir söz gelişi yazıyorum. Seni el üstünde tutar herkese karşı seni savunur.

Mantıklıdır başak erkeği. Problemlerinizi konuşarak halledebilirsiniz.

heh tam anlattığın gibi işte:KK9:
ama o da artık tanıyor beni kabul etmeyecegimi bildiği şeyleri teklif dahi etmiyor:KK53:
ben de onu tanıdım tabi. aynı şekilde ben de:KK6:

zaten o beni bu kadar alttan almasa zor olurdu bizim iş:KK1:

oooo tam kanka olmuşsunuz siz:KK9::KK9:

başarılar diliyoruz biz de :KK1:

ayyy bu ne yaa. yani ne anlıyorlar ki böyle yaparak:KK19:
çok kıskanacaklarsa alasalardı oğullarını dizinin dibinden ayırmasalardı
gelinin gunahına nıye giriyorlar:KK19:

kaç kez dedim kayınvaldeye de iade kabul etmiyorlarmş:KK9:
şaka bi yana dualarım kabul oldu sonundda kocam herşeyi gördü ve tepkisini de verdi...
şu andan itibaren tek isteğim sağlık ve huzur...

Eşinin aklı başına gelecek çok pişman olacak ve mahkeme kapısından döneceksiniz gibime geliyor nedense ya...

Benim yay onun akrep :)

Canım o zaten pişman da huzurlarınızda Ayşegül Aldinç'ten Son Pişmalık Neye Yarar şarkısını armağan ediyorum ona :KK53:

Aşkla bakan akrep erkeği ve aşk kadını yay burcu :)

Kuzum Akrep burcu yoğun duyguları olan,çok kıskanç, ve genelde takıntılıdır.
Yay burcu kadını ise özgürlüğüne çok düşkündür kısıtlanılmaktan ve sorgulanmaktan pek hoşlanmaz ama sorgulamayı çok sever. Yada sorgulamadan rahat edemez diyelim :)

Ayrıca akrep burcu erkeği, yani tanıdıklarımdan yola çıkarak yorum yapıyorum Rezzan Kiraz'a bağladım burda ama :KK53:

Neyse konumuza dönelim :) Akrep burcu erkeği gizemlidir, sakindir yay ise enerji doludur, konuşkandır. Bu konularda biraz sıkıntı yaşabilirsiniz tatlım. Hatta şöyle söyliyim herhangi bi tartışma sonrasında günlerce konuşmadan durabilir ama sen öyle değilsin.
En ince ayrıntısına kadar konuşulsun ve olay çözülsün istersin. Ama zamanla birbirinizi olduğunuz gibi kabul edebilirseniz sorun
yaşamazsınız canım.

oyy ne içten söylemişsin kız yerim seni:KK19::KK19:

ya siz ne zaman tanıstınız da konuştnuz böyle mevzuları:KK5:
kıskanırsam görürsünüz:KK53:

Kıskanma kuzumm ben seni de çok seviyorum :KK16: Direniş zamanlarından tanıştık biz faceden ekleştik o da yetmedi numaralarımız bile var :) Bu just var ya bu just benim yüreğimi ağzıma getirdi o zamanlar neyse ki evlendi de duruldu biraz :KK9:

Canım o zaten pişman da huzurlarınızda Ayşegül Aldinç'ten Son Pişmalık Neye Yarar şarkısını armağan ediyorum ona :KK53:

Aşkla bakan akrep erkeği ve aşk kadını yay burcu :)

Kuzum Akrep burcu yoğun duyguları olan,çok kıskanç, ve genelde takıntılıdır.
Yay burcu kadını ise özgürlüğüne çok düşkündür kısıtlanılmaktan ve sorgulanmaktan pek hoşlanmaz ama sorgulamayı çok sever. Yada sorgulamadan rahat edemez diyelim :)

Ayrıca akrep burcu erkeği, yani tanıdıklarımdan yola çıkarak yorum yapıyorum Rezzan Kiraz'a bağladım burda ama :KK53:

Neyse konumuza dönelim :) Akrep burcu erkeği gizemlidir, sakindir yay ise enerji doludur, konuşkandır. Bu konularda biraz sıkıntı yaşabilirsiniz tatlım. Hatta şöyle söyliyim herhangi bi tartışma sonrasında günlerce konuşmadan durabilir ama sen öyle değilsin.
En ince ayrıntısına kadar konuşulsun ve olay çözülsün istersin. Ama zamanla birbirinizi olduğunuz gibi kabul edebilirseniz sorun
yaşamazsınız canım.

Kıskanma kuzumm ben seni de çok seviyorum :KK16: Direniş zamanlarından tanıştık biz faceden ekleştik o da yetmedi numaralarımız bile var :) Bu just var ya bu just benim yüreğimi ağzıma getirdi o zamanlar neyse ki evlendi de duruldu biraz :KK9:

RayRay Kasım ol sen rezzan ne demek :KK60:

O kavga olayı ne kadar doğru ya ben istiyorum hemen konuşalım çözülsün adam bekliyor öyle kendiliğinden geçer diye ya zaman boşa geçiyor gibi geliyor kavgalıyken neyse ki üstüne gidip gidip açıyorum şu kapalı halini :KK1:

Çok kıskanca da katılıyorum dışarda wcye giderken yalnız bırakmıyo hey Allaahım neymiş garsonu tutmamış gözü :KK1:

Hasta ulen bu akrepler arıza adamlar amma seviyom işte :KK53:

Yok kız nereye duruldum olsa yine çıkarım ben direnişe :KK53: Çıkalım mı sadece ikimiz :KK53:

RayRay Kasım ol sen rezzan ne demek :KK60:

O kavga olayı ne kadar doğru ya ben istiyorum hemen konuşalım çözülsün adam bekliyor öyle kendiliğinden geçer diye ya zaman boşa geçiyor gibi geliyor kavgalıyken neyse ki üstüne gidip gidip açıyorum şu kapalı halini :KK1:

Çok kıskanca da katılıyorum dışarda wcye giderken yalnız bırakmıyo hey Allaahım neymiş garsonu tutmamış gözü :KK1:

Hasta ulen bu akrepler arıza adamlar amma seviyom işte :KK53:

Yok kız nereye duruldum olsa yine çıkarım ben direnişe :KK53: Çıkalım mı sadece ikimiz :KK53:

Kasım abim benim ya ne kadar doğal ne kadar yetenekliydi ama keşfedemediler , o da ne yapsın trenle köyüne döndü :KK53::KK53:

Buarada canım sen eşine kıskanç diyosunda seninde ondan kalır yanın yok kıskançlıkta :)

Sevin birbirinizi ömür boyu mutlu olun inşallah :KK16:

Çıkalım tatlım da senin adam göndermez bence seni :KK52:

Kasım abim benim ya ne kadar doğal ne kadar yetenekliydi ama keşfedemediler , o da ne yapsın trenle köyüne döndü :KK53::KK53:

Buarada canım sen eşine kıskanç diyosunda seninde ondan kalır yanın yok kıskançlıkta :)

Sevin birbirinizi ömür boyu mutlu olun inşallah :KK16:

Çıkalım tatlım da senin adam göndermez bence seni :KK52:

O zaman analım buradan :KK9::KK9:

[video=youtube;GsjsARYs6zY]http://www.youtube.com/watch?v=GsjsARYs6zY[/video]

Ondan sonra istanpu hayda istanbuldan kiiiiiii :KK9:

Adam masal yazıyo ya :KK53:

Ne kıskançlığımı gördün aşkolsun melek gibiyimdir :KK37:

Uyuyo o yav kaçarım bohçamı hazırladım gel aşağı tut beni atlıcam :KK52:

Son düzenleme:
X