Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Ay kuzumda burdaymış bende kimseyi göremeyince oyun bölümüne sardım da şuan yazıları çift görüyorum :KK53::KK53:

E ne var ne yok hatta niye burda kimse yok :KK6:

İyiyim tatlım sen nasılsın :26: Sen niye üzgünsün bakim?

ilk gün millet geyiğe doydu sanırım daha kimse uğramıyor eskisi gibi:KK1:
ben de ders çalıştım bugün sen ne yaptın bakalım:KK19:

Ay kuzumda burdaymış bende kimseyi göremeyince oyun bölümüne sardım da şuan yazıları çift görüyorum :KK53::KK53:

E ne var ne yok hatta niye burda kimse yok :KK6:

İyiyim tatlım sen nasılsın :26: Sen niye üzgünsün bakim?

Ben çok kötü biriyim sanırım ya :KK5:Hep eşimin geçmişini sorguluyodum bugün bana ders olsun diye o benimkini sorgulamaya başladı ama şakanın dozu kaçtı şaka mı yapıyosun diyorum cevap vermiyo ağlamaya başladım en son o zaman anladı özürler filan diledi abarttım şakalaşıyodum diye ama çok kırıldım ya geçmiş mevzular açılınca kendimi çok suçlu hissettim bilmem hatırlıyo musun ama... ottan b.ktan şeyler işte... demek ki ben hep böyle yapıyomuşum ona böyle hissettiriyomuşum iyi katlanmış bana... bilmiyorum ağlağa bağladım bi de zaten bikaç gündür :KK5: höt deseler ağlıyorum :KK5:

Ben çok kötü biriyim sanırım ya :KK5:Hep eşimin geçmişini sorguluyodum bugün bana ders olsun diye o benimkini sorgulamaya başladı ama şakanın dozu kaçtı şaka mı yapıyosun diyorum cevap vermiyo ağlamaya başladım en son o zaman anladı özürler filan diledi abarttım şakalaşıyodum diye ama çok kırıldım ya geçmiş mevzular açılınca kendimi çok suçlu hissettim bilmem hatırlıyo musun ama... ottan b.ktan şeyler işte... demek ki ben hep böyle yapıyomuşum ona böyle hissettiriyomuşum iyi katlanmış bana... bilmiyorum ağlağa bağladım bi de zaten bikaç gündür :KK5: höt deseler ağlıyorum :KK5:

benim sevgilimin benden önce sevgilisi olmamasına rağmen ben bile sorguluyorum:KK1:
tabi ki sorgulayacaksın ama çok da abartmamak şartıyla
erkekler cabuk bunalır, sıkılır sonra bunu sana yansıtırsa sevgisininde önüne gecer bu bunaltı
o yüzden azalt ögrenmeye calıstıgın ne varsa öğrendikten sonra daha da sorma. çünkü onun yapmadığı şeyleri sorgulaya sorgulaya ona yaptırır hale getirirsin.bilinçaltına işlersin.

ilk gün millet geyiğe doydu sanırım daha kimse uğramıyor eskisi gibi:KK1:
ben de ders çalıştım bugün sen ne yaptın bakalım:KK19:

İlk gün ne güzeldi ya takip edemiyoduk ama 2 gün geyiğe doymak için az bi süre değil mi ki :26:

Gerçi bugün pazar dışarı falan çıkmışlardır. Hatta tweetyle bittere hiç rastlamadım bile :KK6:

Ben hiç bişi yapmadım bugün evdeydim. İş ilanlarına baktım :) Şu ailevi durumum bi netleşse kafam rahat olsa daha huzurlu olucam da

böyle bi durumda hiç dışarı çıkasım falan da gelmiyor.

Buarada sen üniversite düzeyinde kpss'ye gireceksin ya hala 2 sene de bir mi yapılıyor sınavlar? Hani bi sene lise düzeyi

diğer sene üni. düzeyi mi?

benim sevgilimin benden önce sevgilisi olmamasına rağmen ben bile sorguluyorum:KK1:
tabi ki sorgulayacaksın ama çok da abartmamak şartıyla
erkekler cabuk bunalır, sıkılır sonra bunu sana yansıtırsa sevgisininde önüne gecer bu bunaltı
o yüzden azalt ögrenmeye calıstıgın ne varsa öğrendikten sonra daha da sorma. çünkü onun yapmadığı şeyleri sorgulaya sorgulaya ona yaptırır hale getirirsin.bilinçaltına işlersin.

Benden önce bir evliliği olduğu için sorguluyorum. Konumuz kim daha iyi yemek yapıyordu. Allahım eşime sabır ver. Geçmiş dediğim de şu ya ayrı olduğumuz dönemlerde görüştüğüm konuştuğum insanlar oldu ama onun hiç olmamış kendimi çok suçlu hissediyorum bu konuda çok mu kötü bi kadınım ya :KK43: ahlaksızlık gibi hissediyorum ama birbirimize çok rezil şeyler yaşattık o bana sahip çıkmadı hiç itti hep of neyse konuştukça batıyorum sonuç olarak haklısın ben her gün yeni bir şey üretiyorum artık her sabah bugün neyden tartışcaz diye korkuyorum diyor. Susucam cidden dersimi aldım ben

Sen neyi sorguluyorsun kız kimi Allah cezanı :KK1:

İlk gün ne güzeldi ya takip edemiyoduk ama 2 gün geyiğe doymak için az bi süre değil mi ki :26:

Gerçi bugün pazar dışarı falan çıkmışlardır. Hatta tweetyle bittere hiç rastlamadım bile :KK6:

Ben hiç bişi yapmadım bugün evdeydim. İş ilanlarına baktım :) Şu ailevi durumum bi netleşse kafam rahat olsa daha huzurlu olucam da

böyle bi durumda hiç dışarı çıkasım falan da gelmiyor.

Buarada sen üniversite düzeyinde kpss'ye gireceksin ya hala 2 sene de bir mi yapılıyor sınavlar? Hani bi sene lise düzeyi

diğer sene üni. düzeyi mi?

yok canım 2 sene de bir yapılan lise düzeyi sanırım.
bize her yıl yapılıyor.

Canım benim üzülme bak her şer'de bi hayır vardır diye boşuna dememişler. Bugün sana senin davrandığın gibi davranmış ve

ne kadar tahammül edilemeyecek bi hareket olduğunu anlamanı sağlamış.

Bundan sonra bir daha eşinin geçmişini sorgulamaya kalktığında aklına senin hissettiklerin gelicek ve eminim onu üzmemek adına daha

dikkatli davranıcaksın.

Buarada biz hep böyleyiz geçmişi bi türlü silemiyoruz. Ama ben şunu çok iyi anladım.

Hayatı olduğundan fazla sorgulamak mutsuzluk sebebi.

Buarada hava değişiminden etkilenmiş olabilirsin yadaaa bebiş mi geliyo yoksa :KK52::KK52:

Benden önce bir evliliği olduğu için sorguluyorum. Konumuz kim daha iyi yemek yapıyordu. Allahım eşime sabır ver. Geçmiş dediğim de şu ya ayrı olduğumuz dönemlerde görüştüğüm konuştuğum insanlar oldu ama onun hiç olmamış kendimi çok suçlu hissediyorum bu konuda çok mu kötü bi kadınım ya :KK43: ahlaksızlık gibi hissediyorum ama birbirimize çok rezil şeyler yaşattık o bana sahip çıkmadı hiç itti hep of neyse konuştukça batıyorum sonuç olarak haklısın ben her gün yeni bir şey üretiyorum artık her sabah bugün neyden tartışcaz diye korkuyorum diyor. Susucam cidden dersimi aldım ben

Sen neyi sorguluyorsun kız kimi Allah cezanı :KK1:

ama bak işte sen böyle yaptıkça adam zaten eski eşini unutmaz ki. sürekli eskiler aklına gellir.
belki sen ondan daha güzel yemek yapıyorsun ama bunu sora sora senin yemeklerin güzel bile gelmez adama.
bunları arkadas olarak yardım için söylüyorum lütfen yanlıs anlama.
psikoloji böyle şey işte biliçaltına ne işlersen gün gelir yüzeye kötü şekilde çkar o zaman kendini suclar durursun
ama şuan gec kalmıs değilsin. fazla kurcalama sürekli kendine alıştır olur biter:KK34:

ay ben de ne bileyim ya nasıl kızlara bakardın vs gibi sacma seyler işte artık sormuyorum ama:KK9:

Canım benim üzülme bak her şer'de bi hayır vardır diye boşuna dememişler. Bugün sana senin davrandığın gibi davranmış ve

ne kadar tahammül edilemeyecek bi hareket olduğunu anlamanı sağlamış.

Bundan sonra bir daha eşinin geçmişini sorgulamaya kalktığında aklına senin hissettiklerin gelicek ve eminim onu üzmemek adına daha

dikkatli davranıcaksın.

Buarada biz hep böyleyiz geçmişi bi türlü silemiyoruz. Ama ben şunu çok iyi anladım.

Hayatı olduğundan fazla sorgulamak mutsuzluk sebebi.

Buarada hava değişiminden etkilenmiş olabilirsin yadaaa bebiş mi geliyo yoksa :KK52::KK52:

İşte o saçmalık bende var maalesef her şeyi var ya en ince detayına kadar sorguluyorum ya hayat bana zor :KK19:

Tövbe de kız :KK53: Asarlar valla forumda beni biz şu kadar aydır uğraşıyoruz olmuyo sen nasıl yaptın diye :KK9:

Oluyo ya topiclerde hep :KK53:

Yarın hasta olmam gerekiyo ya da öbür gün onu bekliyorum :KK30:

Ondan böyle fatal tepkiler veriyor olabilirim :KK53:

Sen ne yaptın asıl sen sesin soluğun çıkmıyo iki gündür meraktayım !? :KK20:

yok canım 2 sene de bir yapılan lise düzeyi sanırım.
bize her yıl yapılıyor.

Hımm ben üniversitede okurken lise düzeyinde başvuru yaptığım için sınav günü Antalya'dan İzmir'e gelmiştim.

Eve gelince yorgunluktan uyudum gitmemiştim sınava :KK1:

Zaten benim bölümümde gerekli değildi.

Sende bu sene inşallah istediğin puanı alırsın tatlımm :KK16::KK16:

ama bak işte sen böyle yaptıkça adam zaten eski eşini unutmaz ki. sürekli eskiler aklına gellir.
belki sen ondan daha güzel yemek yapıyorsun ama bunu sora sora senin yemeklerin güzel bile gelmez adama.
bunları arkadas olarak yardım için söylüyorum lütfen yanlıs anlama.
psikoloji böyle şey işte biliçaltına ne işlersen gün gelir yüzeye kötü şekilde çkar o zaman kendini suclar durursun
ama şuan gec kalmıs değilsin. fazla kurcalama sürekli kendine alıştır olur biter:KK34:

ay ben de ne bileyim ya nasıl kızlara bakardın vs gibi sacma seyler işte artık sormuyorum ama:KK9:

Ya onların arasında sevgiye dair bişey olmamış ben çok geniş çaplı adan zye araştırma soruşturma yaptım merak etme :KK9: Bir kişi deseydi çok sevdi havalara attı tuttu ya da kocam olcak insan asla evlenmezdim :KK53:

Psikoloji mezunuyum şeker biliyorum ben ama bir halta yaramıyor işte kendine gelince :KK1:

Gerçi ben de geçen rüyamda gördüm bi kızla mesajlaşmış x yerde oturuyo (desem bilmezsin belki diye x dedim :KK1:) tatil beldesi diyelim ordan tanıdığın biri var mı diyorum :KK53:

Ciddi çok dağıtmışım ben bana dapsikolog lazım yetişin :KK37: :KK1:

Sz ne kadardır berabersiniz var mı ufukta evlilik :KK23:

İşte o saçmalık bende var maalesef her şeyi var ya en ince detayına kadar sorguluyorum ya hayat bana zor :KK19:

Tövbe de kız :KK53: Asarlar valla forumda beni biz şu kadar aydır uğraşıyoruz olmuyo sen nasıl yaptın diye :KK9:

Oluyo ya topiclerde hep :KK53:

Yarın hasta olmam gerekiyo ya da öbür gün onu bekliyorum :KK30:

Ondan böyle fatal tepkiler veriyor olabilirim :KK53:

Sen ne yaptın asıl sen sesin soluğun çıkmıyo iki gündür meraktayım !? :KK20:

Nasip işi canım bu ilk günden hamile kalan yok mu sanki :)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK16:

Vallahi bende hala bi değişiklik yok eşimle görüşmedim yine. Dilekçeyi evde hazırladım bugün imzalatıyım diyodum da

vazgeçtim. Mahkemeye verdikten sonra söylemeyi düşünüyorum. Of ne zormuş ya:26:

Hımm ben üniversitede okurken lise düzeyinde başvuru yaptığım için sınav günü Antalya'dan İzmir'e gelmiştim.

Eve gelince yorgunluktan uyudum gitmemiştim sınava :KK1:

Zaten benim bölümümde gerekli değildi.

Sende bu sene inşallah istediğin puanı alırsın tatlımm :KK16::KK16:
sağol tatlım:KK48:eski sınav sistemiyle şimdiki aynı değil kuzum şimdi 2 yılda biri de kaldırmışlar mı ne tam biilmiyorum ben de
Ya onların arasında sevgiye dair bişey olmamış ben çok geniş çaplı adan zye araştırma soruşturma yaptım merak etme :KK9: Bir kişi deseydi çok sevdi havalara attı tuttu ya da kocam olcak insan asla evlenmezdim :KK53:

Psikoloji mezunuyum şeker biliyorum ben ama bir halta yaramıyor işte kendine gelince :KK1:

Gerçi ben de geçen rüyamda gördüm bi kızla mesajlaşmış x yerde oturuyo (desem bilmezsin belki diye x dedim :KK1:) tatil beldesi diyelim ordan tanıdığın biri var mı diyorum :KK53:

Ciddi çok dağıtmışım ben bana dapsikolog lazım yetişin :KK37: :KK1:

Sz ne kadardır berabersiniz var mı ufukta evlilik :KK23:

bizim 4 bucuk yıl oluyor canım.
ya işte sen rehber öğretmensin ama iş başa düşünce insan kendine terapi veremiyor
bazen dısarıdakilerin söylemesi daha etkili oluyor:KK34:

Vallahi bende hala bi değişiklik yok eşimle görüşmedim yine. Dilekçeyi evde hazırladım bugün imzalatıyım diyodum da

kuzum eşin boşanmak istediğini bilmiyor mu?

Sen yine tövbe de kız olmasın öyle bişey şimdilik :) :KK53:

Mahkemeye verdikten sonra neyi söyleyeceksin? Mal paylaşımı flan yaptınız mı?

sağol tatlım:KK48:eski sınav sistemiyle şimdiki aynı değil kuzum şimdi 2 yılda biri de kaldırmışlar mı ne tam biilmiyorum ben de

bizim 4 bucuk yıl oluyor canım.
ya işte sen rehber öğretmensin ama iş başa düşünce insan kendine terapi veremiyor
bazen dısarıdakilerin söylemesi daha etkili oluyor:KK34:

Aa yazıyormuş altta ya kafa mı kaldı :KK1: Evli misiniz peki

Kendi iş yerimi açarsam sloganım bu zaten "Kendim hariç herkese yardım edebilirim. -Just" :KK52:

Yadırgamadım aksine sevindim söylemene :KK34:

Bu arada senin imzada "sonsuzluğa" yazıyor benimkinde de "to infinity" aynı şeyi farklı dillerde yazmışız :KK1:

kuzum eşin boşanmak istediğini bilmiyor mu?

Biliyor canımda inanmak istemiyor. Çok fedakarlık yaptım yine dönerim diye düşünüyor sanırım.

Bu akşam görüşecektik işte sabah aradı kaçta alıyım seni diye. Arkasından da sen mahkemeye verdin mi dedi.

Bende daha gitmedim dedim. Hı daha vermedin vericeksin yani kararlısın dedi evet dedim baya bozuldu kapattı telefonu.

Akşamüstüde çıkmamaya karar verdim aradım söyledim.

Bana diyo ki; ya ben o kadar hazırlandım şimdi niye böyle yapıyosun? :KK1:

Beni tekrardan etkilemenin peşinde sanırım :KK53:

Sen yine tövbe de kız olmasın öyle bişey şimdilik :) :KK53:

Mahkemeye verdikten sonra neyi söyleyeceksin? Mal paylaşımı flan yaptınız mı?

Aa yazıyormuş altta ya kafa mı kaldı :KK1: Evli misiniz peki

Kendi iş yerimi açarsam sloganım bu zaten "Kendim hariç herkese yardım edebilirim. -Just" :KK52:

Yadırgamadım aksine sevindim söylemene :KK34:

Bu arada senin imzada "sonsuzluğa" yazıyor benimkinde de "to infinity" aynı şeyi farklı dillerde yazmışız :KK1:
evli değiliz de benimki şimdi gelip götürecek neredeyse bir gel dememe bakıyor:KK1:
işte ben de kpssyi bekliyorum anemler atan öyle evlen diyor:KK31:

evet aynı seyi yazmısız:KK1:

evli değiliz de benimki şimdi gelip götürecek neredeyse bir gel dememe bakıyor:KK1:
işte ben de kpssyi bekliyorum anemler atan öyle evlen diyor:KK31:

evet aynı seyi yazmısız:KK1:

Annenler doğru diyor canım senin açından çok daha rahat olur ben şu an temizlik mi yemek mi iş mi derken ne ara çalışıcam bilmiyorum KPSSye.

Gerçi benim bunu demem ironik oldu :KK53:

Son düzenleme:
X