Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Biliyor canımda inanmak istemiyor. Çok fedakarlık yaptım yine dönerim diye düşünüyor sanırım.

Bu akşam görüşecektik işte sabah aradı kaçta alıyım seni diye. Arkasından da sen mahkemeye verdin mi dedi.

Bende daha gitmedim dedim. Hı daha vermedin vericeksin yani kararlısın dedi evet dedim baya bozuldu kapattı telefonu.

Akşamüstüde çıkmamaya karar verdim aradım söyledim.

Bana diyo ki; ya ben o kadar hazırlandım şimdi niye böyle yapıyosun? :KK1:

Beni tekrardan etkilemenin peşinde sanırım :KK53:

kıyamam kız hala seviyor demek ki:KK19:
hiç şansı yok mu:26:

Sen yine tövbe de kız olmasın öyle bişey şimdilik :) :KK53:

Mahkemeye verdikten sonra neyi söyleyeceksin? Mal paylaşımı flan yaptınız mı?

Seni mahkemeye verdim dicem :KK52: Mal paylaşımı yapmadık da zaten kimin neleri aldığı belli.

Eşim onları sorun yapmaz. Ben bana ait olanları alıp çıkıcam. Bide o sıkıntı var ya nakliye bul taşı et bi sürü iş..

Seni mahkemeye verdim dicem :KK52: Mal paylaşımı yapmadık da zaten kimin neleri aldığı belli.

Eşim onları sorun yapmaz. Ben bana ait olanları alıp çıkıcam. Bide o sıkıntı var ya nakliye bul taşı et bi sürü iş..

Evi üstüme yapıcan tribi çekmedin mi kız :KK9:

Annenler doğru diyor canım senin açından çok daha rahat olur ben şu an temizlik mi yemek mi iş mi derken ne ara çalışıcam bilmiyorum KPSSye.

Gerçi benim bunu demem ironik oldu :KK53:

senin evlilik bir anda olmuş sanırım?
yazdıklarından onu anlamıştım topıklere.
düğün yaptınız mı? bir de özel değilse neden bir anda oldu:26:

senin evlilik bir anda olmuş sanırım?
yazdıklarından onu anlamıştım topıklere.
düğün yaptınız mı? bir de özel değilse neden bir anda oldu:26:

Evet, ailem istemediği için. Eşim adını koyalım diyordu ailem de asla olmaz. En son babam eften püften şeylerden hayatı dar etmeye başladı bana ben de resti çektim. Düğün olmadı henüz ama nasıl olcağına karar veremiyorum. Babamı çağırsam mı çağırmasam mı yoksa düğün değil küçük eğlence mi olsa. Çünkü eşimin de akrabalarıyla arası çok iyi değil benim de değil yani çevremiz akraba olarak çok geniş değil. Bir fikrin varsa sen de belirt canım önerilere açığım benim düğünü istememin tek sebebi gelinlik zaten gerisi boş:26:

Evet, ailem istemediği için. Eşim adını koyalım diyordu ailem de asla olmaz. En son babam eften püften şeylerden hayatı dar etmeye başladı bana ben de resti çektim. Düğün olmadı henüz ama nasıl olcağına karar veremiyorum. Babamı çağırsam mı çağırmasam mı yoksa düğün değil küçük eğlence mi olsa. Çünkü eşimin de akrabalarıyla arası çok iyi değil benim de değil yani çevremiz akraba olarak çok geniş değil. Bir fikrin varsa sen de belirt canım önerilere açığım benim düğünü istememin tek sebebi gelinlik zaten gerisi boş:26:

valla canım düğünden öte gelinlik her kızın hayalidir.
kesinlikle giy derim. fazla çevreniz yoksa da bir eğlence düzenleyebilirsiniz gelmek isteyenlerle.
sonra onları yemeğe götürürsünüz. oldu bitti işte :)
ama illa düğün yapmak istiyorsan da yap tabi.

kıyamam kız hala seviyor demek ki:KK19:
hiç şansı yok mu:26:

Hala seviyor canım. 20 gündür görmüyorum eminim baya zayıflamıştır.

Bende onu seviyorum. Ben en güzel zamanlarımı onunla yaşadım.

Ama biz eşimle kafa yapısı olarak anlaşamıyoruz. Evlenmeden öncede bu tarz sorunlar yaşadık ama

eşimi karşıma alıp konuştuğumda beni anlayan, hak veren, suçluysa özür dileyen biridir.

Ama evlendikten sonra annesininde katkılarıyla huzurumuz bozuldu.

Ben ona çok şans verdim. Hatta 4 ay önce yine bu şekilde bi sorun yaşamıştık. O zaman şansının sonununda sonunu verdim.

Bi nevi kısır döngü. Hata yapsın ben karşıma alıyım konuşayım hak versin , özür dilesin

ama 3 ay sonra başa dönsün. Yani kısacası ben çok yoruldum.

Aslında tek sorun bunlar değil biz ikimizde huzurlu ailelerde büyümedik.

Ben zaten yorgundum. Eşimle tek istediğim huzurlu bi yuvaydı ama onuda başaramadık.

Bu konuda baya doluyum uzun yazdım kusura bakma tatlım.

valla canım düğünden öte gelinlik her kızın hayalidir.
kesinlikle giy derim. fazla çevreniz yoksa da bir eğlence düzenleyebilirsiniz gelmek isteyenlerle.
sonra onları yemeğe götürürsünüz. oldu bitti işte :)
ama illa düğün yapmak istiyorsan da yap tabi.

Gelinlik olmasa kimseyi görmek ve eşimle de tanıştırmak istemiyorum. Şimdiden bize şu kadar taktılar biz şu kadar takalım muhabbeti almış başını yürüyodur. Ben de böyle yapmacık şeylerden nefret ederim. Sırf adet yerini bulsun diye yaparım yaparsam. Arada bakıyorum gelinlik modellerine karar verirsem bir :KK1:

Düğün dediğim de daracık daracık sokaklar olmıcak tabi kır düğünü istiyorum, sade, huzur dolu, bembeyaz, çimenler :KK31::)

Biz kiracıydık tatlım arabayı istesem mi ki :KK53:

Bu arada annemin evi benim üzerime o bide ondan hak istiyomuş artık ölür müsün öldürür müsün :KK37:

O zaman evi satın alıp yapsın :KK37:
Yok artık ayıp len erkek bişey istemez mahkemede erkek verir sadece :KK53:

Çok öfkeli idiysem isterdim ben ama sizde pek öyle bi durum yok mdeni bitiriyorsunuz...

Hala seviyor canım. 20 gündür görmüyorum eminim baya zayıflamıştır.

Bende onu seviyorum. Ben en güzel zamanlarımı onunla yaşadım.

Ama biz eşimle kafa yapısı olarak anlaşamıyoruz. Evlenmeden öncede bu tarz sorunlar yaşadık ama

eşimi karşıma alıp konuştuğumda beni anlayan, hak veren, suçluysa özür dileyen biridir.

Ama evlendikten sonra annesininde katkılarıyla huzurumuz bozuldu.

Ben ona çok şans verdim. Hatta 4 ay önce yine bu şekilde bi sorun yaşamıştık. O zaman şansının sonununda sonunu verdim.

Bi nevi kısır döngü. Hata yapsın ben karşıma alıyım konuşayım hak versin , özür dilesin

ama 3 ay sonra başa dönsün. Yani kısacası ben çok yoruldum.

Aslında tek sorun bunlar değil biz ikimizde huzurlu ailelerde büyümedik.

Ben zaten yorgundum. Eşimle tek istediğim huzurlu bi yuvaydı ama onuda başaramadık.

Bu konuda baya doluyum uzun yazdım kusura bakma tatlım.

hiç kusura bakar mıyım kuzum. daha çok seviniyorum böyle anlatınca.
ben de korkuyorum işte evlenmekten ya böyle sorunlar olursa
ya annesinden falan çekersem diye, bir de dik kafalıyım ben öyle herkese eyvallah da demem
doğal olarak orta yolu bulamayız falan.

hatta hep diyorum beni sevgilimden başkası çekmezdi diye:KK1: ama zamanla daha da duruldum gerçi de evlilik işte çok farklı

Gelinlik olmasa kimseyi görmek ve eşimle de tanıştırmak istemiyorum. Şimdiden bize şu kadar taktılar biz şu kadar takalım muhabbeti almış başını yürüyodur. Ben de böyle yapmacık şeylerden nefret ederim. Sırf adet yerini bulsun diye yaparım yaparsam. Arada bakıyorum gelinlik modellerine karar verirsem bir :KK1:

Düğün dediğim de daracık daracık sokaklar olmıcak tabi kır düğünü istiyorum, sade, huzur dolu, bembeyaz, çimenler :KK31::)

evet kır düğünü bence de çok güzel olur.
ama elbette tanısacaklar eşinle o yüzden tanıştır gitsin. sonradan başını ağrıtmasınlar
gelip tanısalım diye:KK53:

evet kır düğünü bence de çok güzel olur.
ama elbette tanısacaklar eşinle o yüzden tanıştır gitsin. sonradan başını ağrıtmasınlar
gelip tanısalım diye:KK53:

Babam hariç tanıştırdım zaten canım halamla, amcamlarla, babannem, annannem falan :KK1:
Ama bidaha görüşmeyelim mümkünse düğün haricinde :KK14:
Bu arada yukarda yazmışsın ya annesinden çekerim diye hiç tanıştınız mı merak ettim nasıl bi kadın :KK53:
Benim kv ılımlı ya yaşlı etliye sütlüye çok karışmaz bi sigara içtiğimi görmesin diye dört dönüyorum gözüne giriyim diye yanında eşime çok ayıp diyip sigaralarını kırıyorum :KK60:
Arada yaşlı tatlı kadın tribine giriyo misal kadında kalp var tansiyon var şeker var benden mantı istemiş Hey Allahım yapsan bi dert yapmasan bi dert hayır üstüme kalcak :KK14: :KK1:

Evi üstüme yapıcan tribi çekmedin mi kız :KK9:

hiç kusura bakar mıyım kuzum. daha çok seviniyorum böyle anlatınca.
ben de korkuyorum işte evlenmekten ya böyle sorunlar olursa
ya annesinden falan çekersem diye, bir de dik kafalıyım ben öyle herkese eyvallah da demem
doğal olarak orta yolu bulamayız falan.

hatta hep diyorum beni sevgilimden başkası çekmezdi diye:KK1: ama zamanla daha da duruldum gerçi de evlilik işte çok farklı

Evlilik gerçekten fedakarlık isteyen zor bir iş canım.

Ama tek taraflı olmuyor işte. Buarada erkek arkadaşın annesine ne kadar düşkün bilmiyorum ama

benim eşim çok düşkündür, anneside eşime. Kayınvalidem bana çok iyi davranırdı ama sevdiğinden değil

oğlunu üzmeyeyim diye. Tabi ben bunu çok sonradan farkettim.

Bu arada bende öyle dik başlıyımdır. Yani kesin kurallarım , sınırlarım vardır. Biz bu yüzden de eşimle sıkıntı yaşadık.

Yani bu durumda işin büyük kısmı erkek arkadaşına düşüyor canım.

Erkek arkadaşın nasıl davranıyor bu konularda? Aranızı idare edebilir mi?

Gerçi tatlım gözünü korkutmakta istemiyorum ama evlilik gerçekten şans işi.

Çok iyi bildiğin insan evlendikten sonra bambaşka biri olabiliyor.

Biz eşimle tanıştığımızda ben 14 o 15 yaşındaydı. Herşeyini bilirdimde evlendikten sonra bu denli değişebileceğine imkan vermezdim.

Ama olabiliyormuş.

Umarım sen böyle sıkıntılar yaşamassın kuzum.

Babam hariç tanıştırdım zaten canım halamla, amcamlarla, babannem, annannem falan :KK1:
Ama bidaha görüşmeyelim mümkünse düğün haricinde :KK14:
Bu arada yukarda yazmışsın ya annesinden çekerim diye hiç tanıştınız mı merak ettim nasıl bi kadın :KK53:
Benim kv ılımlı ya yaşlı etliye sütlüye çok karışmaz bi sigara içtiğimi görmesin diye dört dönüyorum gözüne giriyim diye yanında eşime çok ayıp diyip sigaralarını kırıyorum :KK60:
Arada yaşlı tatlı kadın tribine giriyo misal kadında kalp var tansiyon var şeker var benden mantı istemiş Hey Allahım yapsan bi dert yapmasan bi dert hayır üstüme kalcak :KK14: :KK1:

ay çok güldüm ya :KK60: üstüme kalacak demişsin ya :KK60::KK9:

tanıştım canım ya zaten tanısır tanısmaz bir kıskançlık sinyalleri aldım ben.:KK9: hatta sevgilim de kabul etti annesinin kıskandıgını:KK53:
mesela anlatayım hemen bir tane:KK14: trenle eskişehire gidiyoruz sevgilim benim yanımda, annesi yan koltukta oturuyor
sevgilim bana dönmüş bir şeyler anlatıyor falan. ordan annesi: oğlum az bize bak gideceğiz bugun zaten diyor:KK53:
ben de dedim dön ona dön :KK14:

O zaman evi satın alıp yapsın :KK37:
Yok artık ayıp len erkek bişey istemez mahkemede erkek verir sadece :KK53:

Çok öfkeli idiysem isterdim ben ama sizde pek öyle bi durum yok mdeni bitiriyorsunuz...

Benim beğen butonum kayıp :26:

Tatlım biliyosun konuları az çok kayınvalide benzin döker yakar o evi yine bana yar etmez :KK53:

Ay bide seneye bana araba alıcaktı kayınvalidem öyle diyodu :KK1:

Ben medeni bi şekilde bitmesi taraftarıyımda mahkeme günü eşim ne yapar bilmiyorum artık.

X