Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Birbirlerine tabiki düşkün olucaklar tatlım hatta ben eşim ve annesi öyleler diye seviniyordum. Çünkü annesine babasına saygı göstermeyen insan eşine hiç saygı göstermez diye düşünüyorum.

Çok fazla müdahale etmediği sürece sorun olmaz yani :)

Zaten yalnız yaşıyomuş saygınızı koruduğunuz sürece gül gibi geçinir gidersiniz inşallah :KK16:

Buarada sen ne burcusun? Erkek arkadaşın ne burcu?

Hemen analiz yapayım :KK1:
inşallah canım
ben koç burcuyum, sevdicek başak:KK6:
Yok artık :KK53: Peki sevgilin naptı bu esnada :KK4:

o da ne yapsın bir anda neye ugradıgını şaşırdı döndü tabi refleks olarak. sonra annesi beni begendiğini söylemiş ona:KK6:
biraz konustular sevgilim geri bana döndü:KK9:

Son düzenleme:

inşallah canım

o da ne yapsın bir anda neye ugradıgını şaşırdı döndü tabi refleks olarak. sonra annesi beni begendiğini söylemiş ona:KK6:

her halde döncek bulmuş bizim kızıı kuzum benimm allahım kimselerin olumsuz etkisiniz yansıtmasın yuvanızda.kıskanan fesatların gözü çıksın....

inşallah canım

Kürkçü dükkanı misali :KK1: He senin kaynana görünüşte zor şımarmasın gelin diyodur içinden :KK52:

Şımar kız inadına şımar :KK52:

Benim de kaybolmuş kk gidip geliyor hata olsa gerek :26:

Hiçbişicik yapamaz ya ama bir kv den bitmesi çok üzücü değil mi...

Üzücü tabi ki canım ama şöyle bi durum söz konusu. 27 yaşına gelmiş bi insanın kendine ait hiç mi fikri olmaz?
Ben buna tahammül edemiyorum işte. Hani sana yazmıştım ya insanda bi karakter ,bir düşünce yapısı olmalı. Annesinin sözleriyle hareket etti. Ben ona çok kırgınım sadece..

ii akşamlar kızlar bende muhabbete katılabilirmiyim yeni sayılırım çok dahil olamıyorum

İyi akşamlar hoşgeldin aramıza :)

Ben de istiyorum analiz burç dedi mi ben de ben de :KK53:

Söyle tatlım sizin burçlar ne :)

bak işte herkes şikayetçiyse demek ki bi pislik var bu kaynanalarda:KK9:

Ben görmedim ya daha pisliğini arkadan mı iş çeviriyo benimki acaba :KK9:
Gerçi benimki beni tanıyınca "oh be gelin bu işte." demiş eski eşini anaraktan :KK9:
Kadın bunu bari çıldırtmıyım diyodur :KK53:

Üzücü tabi ki canım ama şöyle bi durum söz konusu. 27 yaşına gelmiş bi insanın kendine ait hiç mi fikri olmaz?
Ben buna tahammül edemiyorum işte. Hani sana yazmıştım ya insanda bi karakter ,bir düşünce yapısı olmalı. Annesinin sözleriyle hareket etti. Ben ona çok kırgınım sadece..

İyi akşamlar hoşgeldin aramıza :)

Eşinin aklı başına gelecek çok pişman olacak ve mahkeme kapısından döneceksiniz gibime geliyor nedense ya...

Benim yay onun akrep :)

Kürkçü dükkanı misali :KK1: He senin kaynana görünüşte zor şımarmasın gelin diyodur içinden :KK52:

Şımar kız inadına şımar :KK52:

şımarmam mıııı :KK15:
bir de pek içli dışlı olmayı düşünmüyorum
zaten ilk görüşte ısınamadığım insana sonra hiç ısınamam.:KK25:

şımarmam mıııı :KK15:
bir de pek içli dışlı olmayı düşünmüyorum
zaten ilk görüşte ısınamadığım insana sonra hiç ısınamam.:KK25:

Uzakta yaşayacaksanız hiç gereği yok zaten. Ben aile ortamını çok sevmiyorum kendi akrabalarımla bile içli dışlı değilim. Sen saygıda kusur etme yeter vıcıklığa lüzüm yok zaten laf derse de ben bir kez saygısızlık etmedim sana anne dersin bişeycik diyemez

Ulen 1 ayda evlilik terapisti oldum sanki :KK53:

her halde döncek bulmuş bizim kızıı kuzum benimm allahım kimselerin olumsuz etkisiniz yansıtmasın yuvanızda.kıskanan fesatların gözü çıksın....
oyy ne içten söylemişsin kız yerim seni:KK19::KK19:

ya siz ne zaman tanıstınız da konuştnuz böyle mevzuları:KK5:
kıskanırsam görürsünüz:KK53:
Ben görmedim ya daha pisliğini arkadan mı iş çeviriyo benimki acaba :KK9:
Gerçi benimki beni tanıyınca "oh be gelin bu işte." demiş eski eşini anaraktan :KK9:
Kadın bunu bari çıldırtmıyım diyodur :KK53:
:KK9: :KK9::KK9: sen yine de dikkatli ol
adı çıkmış bir kere kaynana işte belli olmaz:KK53:

X