Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Çok savaş verdim..
Bir sağa bir sola bir ters iki düz yattım ama uyuyamamdım ve kalktım:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Neyse elbet uyurum dur bakalım daha tatilim bitmedi:KK53::KK53::KK53:
Sen napıyon bakım:KK24::KK24::KK24:

ne yapayım ben de kkyı tavaf ediyordum
dün net gitti 5 6 saat gelmedi ttnet ayar yapıyormuş meğer:KK53:
sonra abim mesaj attı net yapıldı hadi kkya koş diye
ne sandın dedim:KK9:

Sevilecek bi bölüm değil bence de yani eğlenceli değil sıkıcı :26: Ama 2005 yıllarında bilgisayar üzerine olan meslekler patlama yaptı

herkes bi şekilde bilgisayar bölümü okuma çabasındaydı bende dahil :KK52: Şimdi ki aklım olsa 1 sene daha bekler tekrar sınava girerdim.

Grafik tasarımı gerçekten çok zevkli çünkü sürekli yeni birşeyler tasarlamak ,üretmek işin sıkıcı olmasını engelliyor.

Ablamın eşi bu işi yapıyor bende ondan görüp daha da ısındım bu işe. Sağolsun baya uğraştı benimle :KK17: ama onun sayesinde

hem işi öğrendim hemde daha çok sevdim :KK16:

Senin okuduğun bölümde her zaman iş olanağı olan ve bi çok alanı kapsayan bi bölüm.

Sen ne yapmayı düşünüyorsun?

gece yazamadım forum açılmadı kusura bakma :KK51:
senin için daha iyi olmuş tanıdık birinin bu işi yapması ve sana sevdirmesi :KK34:
ben lisansa tamamlayıp öğretmenlik düşünüyorum çevirmenlik yapmakta çok zevkli ama öğretmenlik daha ağır basıyor :KK34:

Son düzenleme:
Ay sorma valla aynen öyle birtanem:KK14::KK14::KK14:
SAbah kalktım saat 7 ya daha erken yatıyım dedim yok savaş verdim resmen en sonunda kalktım yataktan küfürlerle su an o kadar uykum var ki hay ben böyle bünyenin:KK14::KK14: Birşeyleri kırıp parçalamak istiyorum
Hafta için 10 dak uyumak için neleri feda eden ben hesap yapan ben:KK53::KK53::KK53:
Hafta sonu tatil günümde uyuyamıyorum bunun biz çözümü yok mu anacım:KK14::KK14:

Bu alıntılarda ki sıkıntı ne zaman düzelir ya ben şimdi görüyorum yazdığın msjı :44:

6 gün boyunca erken uyanıyosun 7. gün uyumayı bünye kabul etmiyo ve malesef çözümü yok canım :97:

gece yazamadım forum açılmadı kusura bakma :KK51:
senin için daha iyi olmuş tanıdık birinin bu işi yapması ve sana sevdirmesi :KK34:
ben lisansa tamamlayıp öğretmenlik düşünüyorum çevirmenlik yapmakta çok zevkli ama öğretmenlik daha ağır basıyor :KK34:

Aynen canım bende giremedim foruma hatta bekledim biraz düzelir mi diye ama kendine gelemeyince gittim uyudum artık :KK55:

Öğretmenlik çok güzel ama onun yanında bi o kadar da zor bir meslek. Gerçi ne kolay ki :)

Hakkında hayırlısı olsun canım :KK16:

Kızlar ben bu sene geyiklere kapatmak istiyorum kendimi girdiğim zaman kpss ve ygs topiklerinde olurum o yüzden buraya yazamayacağım sınav dönemim geçsiin gitsin ondan sonra görüşürüz inş :)
Oysaki çok sevmiştim ben burayı ama ne yapalım bunu yapmam lazım :)

Günaydınnn topic ailesi :KK76:

Just eski nickimi Kasım abiden esinlenerek almıştım :KK66::KK66: Tweety'ninde dikkatini çekmişti ama bilmeyen insanlara tren rayının hatırlattığını düşündüğüm için değiştirdim :KK1:

Bende çalıştığım dönemde sinir olurdum ya ama bünye alışıyor istesende uyuyamıyosun canım :97:

Doğru bilmişim demek ki :KK1: :KK14:

X