Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

ciddimi kız ahaaaaaaaahahaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: uülen ne güldüm ha:KK53::KK53::KK53: ama ben cok korkuyom yinede hiç diş çektirmedim kine ben:18::18:

Zaten uyuşturcak Ulen ama ne komik oluyor böyle bir tarafın hissiz deri parçası hayvan derisi gibi gülünce ağzın iki yana ayrılıp yamuluyor falan gülmicem diyorum sokakta inadına gülesim geliyo özürlü gibi geziyorum sonra :KK9: Burnum falan da uyuşyo :KK25:

Hissetmiceksin bile :KK53::KK53:

merhaba hanımlar ben yeni üye oldum paylaşmak istedğim birşey var ancak konu açamadım nasıl yeni konu açarım yardım edebilirmisiniz:KK43:

Zaten uyuşturcak Ulen ama ne komik oluyor böyle bir tarafın hissiz deri parçası hayvan derisi gibi gülünce ağzın iki yana ayrılıp yamuluyor falan gülmicem diyorum sokakta inadına gülesim geliyo özürlü gibi geziyorum sonra :KK9: Burnum falan da uyuşyo :KK25:

hayatımda 1 kez dişimi çektirdim.
doktorda acemiydi elleri titreye titreye çekti
kafa tasımı da çekti götürdü sanki:KK53::KK53:

sonra tövbe ettim:KK9:

ahhahaaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ciddi mi tüh ben napacam ya benim o zaman ik kat gülesim gelir:KK53::KK53:
sen beni kandırıyon acıcak işte:KK31::KK31:
şekerim benim günüm geçti tam 10 gün
bi test yapayım diorum :)

ayy cok heyecanlı:KK17::KK17: inşallah pozitif cıkar güzel haberler ver bak bize karışmam:nazar::nazar::nazar:

şekerimmm profil resmini hiç beğenmedimmm çok kışkırtıcı ahlakım bozuluo :pP

Yok yok bir şey olmaz daha doğrusu bana artık çeneni sökelim deseler şaşmıcam, koymayacak yıllardır dişçilerden çıkamadım o dolgular düştü yapıldı kanalı yok bilmemnesi ohoov ben deneyimliyim bana sor sen :KK14:

Dişçimin bbeği olcak altın takmaya gidicem nerdeyse o kadar akraba olduk :KK14:

Ay aynı durum bende de var malesef :) Buarada yeri gelmişken sorayım ya ben normalde serum takıldığında bayılıyorum. Hatta başkasına takıldığında da öyle. Şöyle söyliyim ablam gece doğum sancısı çekerken serumu tıkanmış hemşire geldi açtı falan uğraştı ya ben gecenin 3.de bayıldım falan sıkıntılı bi durum benim için. Sadece serumdan böyle oluyordum ama son 2dir dişçi iğne yaparken tansiyonum düşüyor kalbim ağzımda atıyor resmen ve bembeyaz oluyorum. Ki iğneden korkmazdım. Küçüklüğümden beri dişler sorunlu ya alışığım yani.

Dün kanal tedavisi için gittim. Küçük iğneler var ya siniri alabilmek için onu gördüm ya canım acımasada tansiyon gitti benim. Koltuğu yatırdı falan başaşağı yattımda bayılmadan düzeldim :26:

Ben bu sorun için ne yapabilirim başında böyle bi sıkıntı olan var mı ki :)

Ray_Ray :KK70: bu nik zor geldi ispanakli tortellini bildigin kiymali mantinin ispanaklisini dusun oyle canim...

AY laptopu bacagima dayiyorum hep bacagim agriyor simdi:26:

hayatımda 1 kez dişimi çektirdim.
doktorda acemiydi elleri titreye titreye çekti
kafa tasımı da çekti götürdü sanki:KK53::KK53:

sonra tövbe ettim:KK9:

Beni oydular, kestiler, yeni diş koydular, sinirlerimi aldılar, ikisini bağladılar falan falan :KK14:

Sadece bir kez dirseğimle adamın gözüne vurdum :KK53::KK53:

Anlaşıldı seni yeterince uyuşturamamışız dedi

Tabii dedim ne sandın ciğerimiz baliyle solmuş :KK14::KK14:

ahhahaaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ciddi mi tüh ben napacam ya benim o zaman ik kat gülesim gelir:KK53::KK53:
sen beni kandırıyon acıcak işte:KK31::KK31:

ayy cok heyecanlı:KK17::KK17: inşallah pozitif cıkar güzel haberler ver bak bize karışmam:nazar::nazar::nazar:
hayırlısı canım ya
çok ümidim yok ama bakalım belkide olabülürrrrrr
benim oğladan sonra nedense olmuo kaç doktora gittiyumurtalık takibid yaptırdım
hayırlısı bakalımmm
sağolasın hemen haber veririm inşallah :)

X