- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
sen gece olacaktın burada ışık hızıyla ilerliyordu sayfalar
:)) hadi inşallah o zaman haber verirsin
boynum tutuldu olmaz ki büle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen gece olacaktın burada ışık hızıyla ilerliyordu sayfalar
:)) hadi inşallah o zaman haber verirsin
boynum tutuldu olmaz ki büle
ciddimi kız ahaaaaaaaahahaa uülen ne güldüm ha ama ben cok korkuyom yinede hiç diş çektirmedim kine ben:18::18:
Kim hamile kim test yaptı kim bebek bekliyo:26::26:
herkez ayrı telden gidio topikte valla :)))
merhaba hanımlar ben yeni üye oldum paylaşmak istedğim birşey var ancak konu açamadım nasıl yeni konu açarım yardım edebilirmisiniz
Zaten uyuşturcak Ulen ama ne komik oluyor böyle bir tarafın hissiz deri parçası hayvan derisi gibi gülünce ağzın iki yana ayrılıp yamuluyor falan gülmicem diyorum sokakta inadına gülesim geliyo özürlü gibi geziyorum sonra Burnum falan da uyuşyo
Hissetmiceksin bile
Zaten uyuşturcak Ulen ama ne komik oluyor böyle bir tarafın hissiz deri parçası hayvan derisi gibi gülünce ağzın iki yana ayrılıp yamuluyor falan gülmicem diyorum sokakta inadına gülesim geliyo özürlü gibi geziyorum sonra Burnum falan da uyuşyo
Hissetmiceksin bile
şekerim benim günüm geçti tam 10 gün
bi test yapayım diorum :)
hayatımda 1 kez dişimi çektirdim.
doktorda acemiydi elleri titreye titreye çekti
kafa tasımı da çekti götürdü sanki
sonra tövbe ettim
Hissetmiceksin bile
hakikaten valla bana bişiler oluyoo:111::111::111::111::111::111:
gülme komşuna gelir başına bakh
Yok yok bir şey olmaz daha doğrusu bana artık çeneni sökelim deseler şaşmıcam, koymayacak yıllardır dişçilerden çıkamadım o dolgular düştü yapıldı kanalı yok bilmemnesi ohoov ben deneyimliyim bana sor sen
Dişçimin bbeği olcak altın takmaya gidicem nerdeyse o kadar akraba olduk
hayatımda 1 kez dişimi çektirdim.
doktorda acemiydi elleri titreye titreye çekti
kafa tasımı da çekti götürdü sanki
sonra tövbe ettim
ama olmaz ki yangına niden körükle gidiyon en yazık değil mi baha
valla dün geldi başıma zati
hayırlısı canım yaahhahaaa ciddi mi tüh ben napacam ya benim o zaman ik kat gülesim gelir
sen beni kandırıyon acıcak işte
ayy cok heyecanlı inşallah pozitif cıkar güzel haberler ver bak bize karışmam
len tarifi istediniz verdimmmm
bişi yazan yok yada benmi kaçırdımmm
dahada vermiom küstümmmm