Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

len tarifi istediniz verdimmmm
bişi yazan yok yada benmi kaçırdımmm
dahada vermiom küstümmmm

:KK56::KK56: mercimek çorbası en sevdiğimm :KK56: Ispanaklı tortellini nasıl bişi ki ben hiç denemedim benim eşim etçildi de sebzeyi ben kendime kadar yapardım :KK1:

Geçmiş olsun canımm benim dişlerde çok sorunlu hatta şuan kanal tedavisi oluyorum en sonunda kökten çöüzm hepsini çektirip yerine

kaplama yaptırıcam o olucak :18:

Sen acısından mı korkuyosun yoksa iğneden mi?

bana tel takılacak olmasa hiç çürüğüm yok ikisindenden korkuyorum:KK53::KK53::KK53:

ivit hihih kurtardın beni budurumdan :KK53:
Ay düşünecem içimden bi gıcıklama geçiyo boyat boyat boyyyatt diyo :26::KK52:

Şu an kestane rengi zaten :KK1:

o içindeki düşünceye bunları söyle sussun:KK53::KK53:
İşteyim kız ben arada derede yazıyom size noldu bakim sana :KK53:

bende işteyim taamm mı:KK19::KK19::KK19::KK19:
dişlerime tel takılacak tatlım ama önce bir tane sağlam dişim çekilmesi gerekiyo dedi doktor bugun çekilecek:KK5::KK5::KK5:

merhaba canım
ay dünden beri sayafalar da artmış
Ben yeni geldim aranıza:KK17::KK17:

al işte biri daha:KK53::KK53: senden cekeceğimz var ozaman:KK53::KK53: ben es geçilecek insanmıyım birda olmasın düverim bakh:KK53::KK53:

Aynen vallahi alışana kadar bi süre idare edin dün ne çektim takip edicem diye :KK52: Dadtucadının önerisi üzerine 2 ters 1 düz şeklinde gidiyorum şimdilik :KK53:

tünaydınlar efendim nasılsınız bakalım:KK16:
sabahladınız mı yoksa:KK53:

Tünaydınlar kuzumm hoşgeldin :KK16: Beğeni ve sayfalardan anlaşıldığı üzere sabahladık sayılır canım :KK16:

sende bendensin demek benim kocada etcil :))
bnde sebzeyi kendime kadar yaparım :))

Yemek seçen koca çok zor ya :)

1tane patlıcandan patlıcan yemeği yaptığımı bilirim :KK9:

bana tel takılacak olmasa hiç çürüğüm yok ikisindenden korkuyorum:KK53::KK53::KK53:

o içindeki düşünceye bunları söyle sussun:KK53::KK53:

bende işteyim taamm mı:KK19::KK19::KK19::KK19:
dişlerime tel takılacak tatlım ama önce bir tane sağlam dişim çekilmesi gerekiyo dedi doktor bugun çekilecek:KK5::KK5::KK5:

Ben yeni geldim aranıza:KK17::KK17:

Yok yok bir şey olmaz daha doğrusu bana artık çeneni sökelim deseler şaşmıcam, koymayacak yıllardır dişçilerden çıkamadım o dolgular düştü yapıldı kanalı yok bilmemnesi ohoov ben deneyimliyim bana sor sen :KK14:

Dişçimin bbeği olcak altın takmaya gidicem nerdeyse o kadar akraba olduk :KK14:

Son düzenleme:
Aynen vallahi alışana kadar bi süre idare edin dün ne çektim takip edicem diye :KK52: Dadtucadının önerisi üzerine 2 ters 1 düz şeklinde gidiyorum şimdilik :KK53:

Tünaydınlar kuzumm hoşgeldin :KK16: Beğeni ve sayfalardan anlaşıldığı üzere sabahladık sayılır canım :KK16:

iki ters bi düz neymiş:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Yok yok bir şey olmaz daha doğrusu bana artık çeneni sökelim deseler şaşmıcam, koymayacak yıllardır dişçilerden çıkamadım o dolgular düştü yapıldı kanalı yok bilmemnesi ohoov ben deneyimliyim bana sor sen :KK14:

Dişçimin bbeği olcak altın takmaya gidicem nerdeyse o kadar akraba olduk :KK14:

ciddimi kız ahaaaaaaaahahaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: uülen ne güldüm ha:KK53::KK53::KK53: ama ben cok korkuyom yinede hiç diş çektirmedim kine ben:18::18:

ben yarım patlıcandan yapıorum valla :))
yetio

X