Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Beni oydular, kestiler, yeni diş koydular, sinirlerimi aldılar, ikisini bağladılar falan falan :KK14:

Sadece bir kez dirseğimle adamın gözüne vurdum :KK53::KK53:

Anlaşıldı seni yeterince uyuşturamamışız dedi

Tabii dedim ne sandın ciğerimiz baliyle solmuş :KK14::KK14:

ay çok güldüm ya:KK9::KK9::KK9:
zaten cabuk uyuşmuyor ki
dişi çektikten 1 saat sonra hissizleşiyorsun yani benim öyle olmuştu
:KK53:

Ay aynı durum bende de var malesef :) Buarada yeri gelmişken sorayım ya ben normalde serum takıldığında bayılıyorum. Hatta başkasına takıldığında da öyle. Şöyle söyliyim ablam gece doğum sancısı çekerken serumu tıkanmış hemşire geldi açtı falan uğraştı ya ben gecenin 3.de bayıldım falan sıkıntılı bi durum benim için. Sadece serumdan böyle oluyordum ama son 2dir dişçi iğne yaparken tansiyonum düşüyor kalbim ağzımda atıyor resmen ve bembeyaz oluyorum. Ki iğneden korkmazdım. Küçüklüğümden beri dişler sorunlu ya alışığım yani.

Dün kanal tedavisi için gittim. Küçük iğneler var ya siniri alabilmek için onu gördüm ya canım acımasada tansiyon gitti benim. Koltuğu yatırdı falan başaşağı yattımda bayılmadan düzeldim :26:

Ben bu sorun için ne yapabilirim başında böyle bi sıkıntı olan var mı ki :)

O iğne hissedilmiyor ki bile? Serumdan ben de fena oluyorum kan sarı sıvı falan fışkırıyor ya aniden normal yani korkman tabi üstüne de gidebiliriz senle :KK14:

Daha iki hafta önce o iğnelerden benim dişime de soktu :KK25: Ama ben bir de inceledim aa sinir bu mu diye baktım :KK9:

kız korkmageçen gün oğlumun dişini çektirdim hiçte ağlamadı bağırmadı
şimdiki doktorla acıtmıo korkma 7 yaşındaki çocuk dayandığına göre sende dayanırsın bebeğimmm

yalancılar:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: biliyorum orayı yıkacam bugun:KK53::KK53:elimini küçücük biryeri kesilsin 10 tane yara bandı yapıştırırm bn:KK53::KK53:

ayol korkma sende:KK53:
kaç yaşındasın anacım:KK1: bebeler bile çektiriyor artık
hiç ağlıyorlar mı cık cık:KK53:

Son düzenleme:
Ray_Ray :KK70: bu nik zor geldi ispanakli tortellini bildigin kiymali mantinin ispanaklisini dusun oyle canim...

AY laptopu bacagima dayiyorum hep bacagim agriyor simdi:26:

dayama o zaman:KK53::KK53::KK53::KK53:
hayırlısı canım ya
çok ümidim yok ama bakalım belkide olabülürrrrrr
benim oğladan sonra nedense olmuo kaç doktora gittiyumurtalık takibid yaptırdım
hayırlısı bakalımmm
sağolasın hemen haber veririm inşallah :)

İnşallah hadi bakim olacak olacak gör bak:nazar::nazar::nazar: Allah bagışlasın o zamann oy cocuklarıda pek severim amenin
kız korkmageçen gün oğlumun dişini çektirdim hiçte ağlamadı bağırmadı
şimdiki doktorla acıtmıo korkma 7 yaşındaki çocuk dayandığına göre sende dayanırsın bebeğimmm

inşallah bebeğim valla:18: sagol valla içimi rahatlattın:KK16::KK16:

ray rayimmm nerelerdesin annem sen bak yine geriden geliyorsun heralde
gördüğüne yorumu bas annem takip etme zor oluyor:KK9:

Kıyamam çok mu istiyorsun :KK16:
Evet canim..

tivim hamile kalmak için bir sağlık probleminiz yok değil mi?
VAr.. :KK14::KK14::KK14:

İnşallah hadi bakim olacak olacak gör bak:nazar::nazar::nazar: Allah bagışlasın o zamann oy cocuklarıda pek severim amenin

dayamisim bi kere gecmedi agri :KK1:

Kristal INSALLAH hamilesindir canim... :KK16:

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

amin canım sağolasın dediğim gibi şimdiki doktorlar hiç acı hissetirmiyor
ben geçen sene bayağı bi tedaviden geçtim dayımın kızı dişçi hiç acı hissetmedim valla
akraba olunca özen göstermez zannettim ama yok :)
acımıooo

iki ters bi düz neymiş:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Son sayfayı okuyorum sonra cvp yazana kadar 3 sayfa ilerlemiş oluyor ya 3 sayfa geriye gidiyorum canımm :KK52::KK52:

Ray_Ray :KK70: bu nik zor geldi ispanakli tortellini bildigin kiymali mantinin ispanaklisini dusun oyle canim...

AY laptopu bacagima dayiyorum hep bacagim agriyor simdi:26:

Sana hengisi kolaysa onu söyle canım :) Hımm ıspanağı çok severim denemek lazım bi ara :KK56:

O iğne hissedilmiyor ki bile? Serumdan ben de fena oluyorum kan sarı sıvı falan fışkırıyor ya aniden normal yani korkman tabi üstüne de gidebiliriz senle :KK14:

Daha iki hafta önce o iğnelerden benim dişime de soktu :KK25: Ama ben bir de inceledim aa sinir bu mu diye baktım :KK9:

Kız biliyorum iğneyi hissetmiyorum bile ama yok tansiyon yerinde durmuyo bende :)

Buarada ilk kanal tedavimde değil 3 kere daha yaptırdım. Ben acıya da dayanlıklıyımdır hatta dişçim hep derdi sen çok rahat doğum yaparsın diye çünkü iğnesiz çürük dişime dolgu yaptırdığımı bilirim. Ama son zamanlarda huyum suyum değişti resmen ya :KK43:

Evet canim..

VAr.. :KK14::KK14::KK14:

dayamisim bi kere gecmedi agri :KK1:

Kristal INSALLAH hamilesindir canim... :KK16:

hayırlısı canım nedense ümit yok :)
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin önce sana sonra bana
senin için çok dua ediorum hayırlısı bakalım

X