Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

gızam sen bana niye birda pas vermedin:KK14::KK14::KK14: oldu mu şimdi:KK50::KK50:

Pas vermez olur muyum cınımm :KK16: Ben takip ve alıntı sorunluyum sanırım :26:

Hem beğenip hem alıntı yapıyım en sonda cvp yazarım diye düşünüyorum ama beğendikten sonra alıntılama yapmayı es geçiyorum :26:

Acemiyim ben daha :KK52:

o kim oluyo:KK53::KK53::KK53::KK53:
canım ben denedim aman deyim uzak dur aman:KK20::KK20: ben döneseye kadar ne çektim saçlarım tüm yandı tüm aman:KK20::KK20: geri dönme sansının olmadığını düşün:KK20::KK20:

Sarıya büyük ihtimal bi 5-6 yıl dönmem canım öyle düşünsek koyu renk devam edicem yine mi akmaz :18:

Kimi kandırıyorum ki durduramıcaksınız ne deseniz beni yapıcam bu cazgırlığı :KK1:

Sensin ya ben en küçük çömez kalmıştım burda :KK1: :KK53:

Tarif verde bizde yapalim :KK14:

çok basit marketlerdeki paket lavaştan alıosunuz
tavuk göğsünü ince ince kesin
sonra kestiğiniz etleri ince ince parmak gibi kesin
az yağda soteleyin yarı pişene kadar
daha sonra kırmızı biberi ve dolmalık biberi uzunlamasına parmak gibi kesip
içene ekleyin biberler biraz ölünce ay şeklinde soğanı kesp ekleyin
ve istediğiniz baharatıdaekleyip iyice soteleyin
et pişip sebzeleride canı çıkınca 2 domates rendeleyin
birazda o şekilde kısık ateşte soteleyin
daha sonra lavaş ekmeğinin tam ortasına tavuk karışımını koyun üzerinede rendelenmiş kaşar serpin bolca olsun biraz
sonra lavaşı önce alttan sonra sağlı sollu kapatın
sıvı yağına bulanmış teflon tavada laaşı iki yönlü kızartın
ateş kısık olsun ki içindeki kaşar erisin
servis ederkende lavaşı yarım açıp içine bütün bi yaprak kıvırcığı koyun
bu kadarrr

Acimaz ya bi dis agrisindan bu kadar korkuyorsan sen zamani gelince nasil dogum yapacan :KK9:

Pas vermez olur muyum cınımm :KK16: Ben takip ve alıntı sorunluyum sanırım :26:

Hem beğenip hem alıntı yapıyım en sonda cvp yazarım diye düşünüyorum ama beğendikten sonra alıntılama yapmayı es geçiyorum :26:

Acemiyim ben daha :KK52:

al işte biri daha:KK53::KK53: senden cekeceğimz var ozaman:KK53::KK53: ben es geçilecek insanmıyım birda olmasın düverim bakh:KK53::KK53:

tünaydınlar efendim nasılsınız bakalım:KK16:
sabahladınız mı yoksa:KK53:

Sarıya büyük ihtimal bi 5-6 yıl dönmem canım öyle düşünsek koyu renk devam edicem yine mi akmaz :18:

Kimi kandırıyorum ki durduramıcaksınız ne deseniz beni yapıcam bu cazgırlığı :KK1:

Sensin ya ben en küçük çömez kalmıştım burda :KK1: :KK53:

bu sefer ben mi çömez kaldım batsın bu kader:KK53::KK53::KK53:
canım bak sakın yapma illa koyumu istiyorsun bitter çikolataya felan boyat siyahdan seneler geçsede kurtulamassn bak benim saçlarım belimdeydi ah ah gitti hepsi:KK20::KK20: bende kimseyi dinlemediydim:KK20::KK20:

BEn mercimek corbasiyla ispanakli tortellini makarna dusunuyorum :KK56:

:KK56::KK56: mercimek çorbası en sevdiğimm :KK56: Ispanaklı tortellini nasıl bişi ki ben hiç denemedim benim eşim etçildi de sebzeyi ben kendime kadar yapardım :KK1:

Kızlar biliyonuz mu bugun benim bir tane sağlam dişm çekilecek tel takılacak. tel 15 gün sonra takılacak dişlerim sağ tarafa kaymış durumda ön dişim güldüğümde gözükmüyor o derece kaydı ama ben diş çekiminden cok korkuyorum napacam ben:18::18::18::18: napacam ya:KK53::KK53::KK53: kaçsam mı:KK53::KK53: valla o an doktoru bile döverim ben:KK53::KK53:

Geçmiş olsun canımm benim dişlerde çok sorunlu hatta şuan kanal tedavisi oluyorum en sonunda kökten çöüzm hepsini çektirip yerine

kaplama yaptırıcam o olucak :18:

Sen acısından mı korkuyosun yoksa iğneden mi?

bu sefer ben mi çömez kaldım batsın bu kader:KK53::KK53::KK53:
canım bak sakın yapma illa koyumu istiyorsun bitter çikolataya felan boyat siyahdan seneler geçsede kurtulamassn bak benim saçlarım belimdeydi ah ah gitti hepsi:KK20::KK20: bende kimseyi dinlemediydim:KK20::KK20:

ivit hihih kurtardın beni budurumdan :KK53:
Ay düşünecem içimden bi gıcıklama geçiyo boyat boyat boyyyatt diyo :26::KK52:

Şu an kestane rengi zaten :KK1:

:KK56::KK56: mercimek çorbası en sevdiğimm :KK56: Ispanaklı tortellini nasıl bişi ki ben hiç denemedim benim eşim etçildi de sebzeyi ben kendime kadar yapardım :KK1:

Geçmiş olsun canımm benim dişlerde çok sorunlu hatta şuan kanal tedavisi oluyorum en sonunda kökten çöüzm hepsini çektirip yerine

kaplama yaptırıcam o olucak :18:

Sen acısından mı korkuyosun yoksa iğneden mi?

sende bendensin demek benim kocada etcil :))
bnde sebzeyi kendime kadar yaparım :))

hayırlı cumalar tatlım:KK6:
ben de özel günümdeyim karın ağrımla meşgulüm:KK5:

hmm çok zor :))
geçer inşallahhh
bu arada ben 10 gündür adet görmüorum 5 aydır düzenliydi
acaba hamilemiyim korunmuorumda :)

Son düzenleme:
X