Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

benim dişçi zangır zangır titriyordu
sonra da bana kızıyor ama böyle yaparsan çekemem diye:KK52:

Daha komiğini söyliyeyim :KK14: Benimki göstermelik üstünü doldurmuş ama dişin yarıdan fazlası boş. Üstüne dokundurmuş bırakmış. E dedim bu boş? :KK53: Ben doldurdum onu size öyle mi geliyor dedi Doldurdu sonra tamamen

Saftiro ya diyo bi de size öyle gelmiştir bildiğin unuttu sabahın köründe onu aklı havada:KK14:

selam millet.....

ay gözümden uyku akıyo, niye böyle oldum anlamadım, 6saat uyuyan ben değilim sanki, resmen gözlerim gidiyo.....
önemde kahve var, içiyorum, banamısın demiyo....
kahve pişerken duvara yaslanıp uyudum, o derece yani:KK53::KK53::KK53:

amin canım sağolasın dediğim gibi şimdiki doktorlar hiç acı hissetirmiyor
ben geçen sene bayağı bi tedaviden geçtim dayımın kızı dişçi hiç acı hissetmedim valla
akraba olunca özen göstermez zannettim ama yok :)
acımıooo

ayhh hadi bebeğim bakalım inşallah..
bu arada senin bir oğlun var dı dimi:KK17::KK17: yoksa o başkasımı dı:KK53::KK53: başım döndü yetişecem diye :KK70:

Daha komiğini söyliyeyim :KK14: Benimki göstermelik üstünü doldurmuş ama dişin yarıdan fazlası boş. Üstüne dokundurmuş bırakmış. E dedim bu boş? :KK53: Ben doldurdum onu size öyle mi geliyor dedi Doldurdu sonra tamamen

Saftiro ya diyo bi de size öyle gelmiştir bildiğin unuttu sabahın köründe onu aklı havada:KK14:
:KK9::KK9: sevgilisini düşünüyordu belki:KK53:
selam millet.....

ay gözümden uyku akıyo, niye böyle oldum anlamadım, 6saat uyuyan ben değilim sanki, resmen gözlerim gidiyo.....

hoş geldin meyra senınle tanısmamız pek iyi olmamıstı ama
buradan tanısalım bir de:KK1:

Allaaaahhh yarım saat yok oldum sayfalar uzamış yerim siziiiiii :KK52::KK52::KK52::KK52:

Aksama ne yemek var ?:KK56:

hiç bir fikrim yok :KK43:
Allahım çalışsan bir dert ev hanımı olsan bir dert kafayı yicemmmm yemek konusunda :KK5::KK5:

Evet albümde silebiliyorsun emme ben eklemem simdi :KK9:

ekle diyen oldu mu kız ne gelin güvey oluyon hemen :KK37::KK37::KK37::KK37:

Bunlar yeter bize.. Bazen tek yemek bile yetiyo yani:KK23:
Ben su hergun salatasi tatlisi 3 cesit yemegi olan insanlar nasil geciniyor anlamiyorum..
hergun o kadar yemek yapsam bizim maas sade bogaza gider:KK53:

ben de anlamıyorum anacım,evde de olsam her gün tatlı neyim koyamam sofraya
zaten sonra nasıl tostoparlak olurum düşünemiyorum :KK52::KK52:

Son sayfayı okuyorum sonra cvp yazana kadar 3 sayfa ilerlemiş oluyor ya 3 sayfa geriye gidiyorum canımm :KK52::KK52:

Sana hengisi kolaysa onu söyle canım :) Hımm ıspanağı çok severim denemek lazım bi ara :KK56:

Kız biliyorum iğneyi hissetmiyorum bile ama yok tansiyon yerinde durmuyo bende :)

Buarada ilk kanal tedavimde değil 3 kere daha yaptırdım. Ben acıya da dayanlıklıyımdır hatta dişçim hep derdi sen çok rahat doğum yaparsın diye çünkü iğnesiz çürük dişime dolgu yaptırdığımı bilirim. Ama son zamanlarda huyum suyum değişti resmen ya :KK43:

Dişçiye noluyo yahu senin doğumundan ona ne ilahi :KK60:

Benim de değişti merak etme :KK53: :KK16:

Son sayfayı okuyorum sonra cvp yazana kadar 3 sayfa ilerlemiş oluyor ya 3 sayfa geriye gidiyorum canımm :KK52::KK52:

Sana hengisi kolaysa onu söyle canım :) Hımm ıspanağı çok severim denemek lazım bi ara :KK56:

Kız biliyorum iğneyi hissetmiyorum bile ama yok tansiyon yerinde durmuyo bende :)

Buarada ilk kanal tedavimde değil 3 kere daha yaptırdım. Ben acıya da dayanlıklıyımdır hatta dişçim hep derdi sen çok rahat doğum yaparsın diye çünkü iğnesiz çürük dişime dolgu yaptırdığımı bilirim. Ama son zamanlarda huyum suyum değişti resmen ya :KK43:
kız allah seni ne yapmasın emi:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::90::90::90::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
ray rayimmm nerelerdesin annem sen bak yine geriden geliyorsun heralde
gördüğüne yorumu bas annem takip etme zor oluyor:KK9:

:KK16::KK16:
ribbons destek verdi banane bananeeeee :KK1:

Dün serisini paylaştık burda dvıtinin kuzucukun topicini kirlettik :KK23:
Katiee'ye avatar araken just'ın sunduklarına hiç bakmayın o zaman :KK52::KK52:
selam millet.....

Hoşgeldinn :KK16:

kuzum kuzummmmm valla görmedim ya hatta az önce sana yazdım sen de görmedin sanırım :KK19::KK19::KK19::KK16::KK16::KK16::KK16::KK48::KK48::KK48:

Şimdi geriye dönüp geldiğimde gördüm tatlımm :KK16::KK16:

Dediğin gibi gibi canım gördüğüm yoruma basıyım bide öyle deniyim bakalım :KK1::KK1:

kızçelerrr ben şimdilik kaçıorumm
biraz evi toparlıyım yemek hazırlıyım
kısmet olursa gelirim yine inşallahhhh
:)
öpüorum hepiniziiii kokuluuu kokuluuuuu
beni özleyin olurmu :)

merhaba yeni konu açmak istiyorum ama bulamadım az çnce üye oldum yardım eder misiniz

edeyim cimen
hangi bölüme konu açacaksan o bölümün üst köşesinde KONU AC butonu var oraya tıklayıp açabilirsin
konu ne ona göre bölüm söyleyim yanlş yere açmaman için

X