Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

beraber düşünelim kızz:KK53::KK53::KK53:
bencem fırında patatesli tavuk olsa şöyle yanına plav oh:KK56::KK56::KK56::KK56: tatlı olarak da revani:KK56::KK56::KK53::KK53:

ay arkadaşlar ben çok güzel tavuk dürüm yapıorum valla
inanmazsınız eşim 2 haftadır sadece dürüm lipton ıce yiyip içio :)
bayıldıııııı

Kızlar biliyonuz mu bugun benim bir tane sağlam dişm çekilecek tel takılacak. tel 15 gün sonra takılacak dişlerim sağ tarafa kaymış durumda ön dişim güldüğümde gözükmüyor o derece kaydı ama ben diş çekiminden cok korkuyorum napacam ben:18::18::18::18: napacam ya:KK53::KK53::KK53: kaçsam mı:KK53::KK53: valla o an doktoru bile döverim ben:KK53::KK53:

Yaşasın benden çüçüğü gelmiş topice :KK52:

Kızlar mavi-siyah deneyeniniz var mı aranızda? Çok mu zahmetli oluyor tekrar geri dönmesi

Yaşasın benden çüçüğü gelmiş topice :KK52:

Kızlar mavi-siyah deneyeniniz var mı aranızda? Çok mu zahmetli oluyor tekrar geri dönmesi

o kim oluyo:KK53::KK53::KK53::KK53:
canım ben denedim aman deyim uzak dur aman:KK20::KK20: ben döneseye kadar ne çektim saçlarım tüm yandı tüm aman:KK20::KK20: geri dönme sansının olmadığını düşün:KK20::KK20:

Kızlar biliyonuz mu bugun benim bir tane sağlam dişm çekilecek tel takılacak. tel 15 gün sonra takılacak dişlerim sağ tarafa kaymış durumda ön dişim güldüğümde gözükmüyor o derece kaydı ama ben diş çekiminden cok korkuyorum napacam ben:18::18::18::18: napacam ya:KK53::KK53::KK53: kaçsam mı:KK53::KK53: valla o an doktoru bile döverim ben:KK53::KK53:

Acimaz ya bi dis agrisindan bu kadar korkuyorsan sen zamani gelince nasil dogum yapacan :KK9:

X