Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

seviyorum hisli olmalarını ve bi kaç özelliklerini daha, benim rahmetli babacığımda bi yengeçti........:KK5::KK5:

allah rahmet eylesin hangi burçtan olursa olsun o insanın içinde merhamet olması lazım aileden gördüğü gibi davranır çocuklar ne olursa olsun bence sizin çocuğunuz hisli olur zaten :KK34:

hayırlı olsun yeni topiğin civcüküm ...ben hesabını unuttum en son kaçıncı topiği açmıştın:KK1: hayran kitlen aldı başını yürüdü maaşallah...kendine iyi bak......

Saymadim sayamadim bu kacinci topigim.. kimseyi koyamadim senin yerineee :KK24::KK24::KK33:
Aman kafa estikce topik aciyoz iste :KK9: ama bu benim degil arkadasimin bak :KK35::KK35:
Yakinda fan club acarlar bana dimi beni sevmeyen bitlensin arkadas :KK16:
Sagol canim es gecmeyip yazmissin.. sende kendine iyi bak ugra burayada bebelerden vakit bulunca :KK19:

Meyra daha uğramamış bugün :)

sen nasılsın piyonist :KK16:

ben de sabah doktora gittim ama ameliyattaymış
geldi sonra ama sıra yavaş gidiyordu
öğlenden sonraya kaldı,bakalım burdan izin alıp gidicem:KK31:

selam topikcik:):KK3:

Günaydın :)

zorla güldürdü forum yahu halbuki hiç gülesim yok

gıdıklarım bak gelirimde......:KK19:

bak yeni güzel bi smiley daha buldum:))))
çok hoş:)
Eki Görüntüle 826878 Eki Görüntüle 826878 Eki Görüntüle 826878 Eki Görüntüle 826878 Eki Görüntüle 826878

:KK1::KK1:

Allah rahmet eylesin meyra. Allah kalanlara sabır versin. umarım istediğin gibi bir oğluşun olur.

amin, çok sağol bitanem.....

:KK16::KK16:

Meyra daha uğramamış bugün :)

sen nasılsın piyonist :KK16:

ben de sabah doktora gittim ama ameliyattaymış
geldi sonra ama sıra yavaş gidiyordu
öğlenden sonraya kaldı,bakalım burdan izin alıp gidicem:KK31:

kolay gelsin canım benim........

bende yola gidicem, eşimde aynen, oyüzden bi ton iş var evde, çamaşır, ütü, valiz hazırlama, ek olarakta evdeki işler tabiki:KK37::KK37:
eşim yine uyduruktan çözdü elektrik-çamaşır makinesi sorununu:KK22:
ama çok şükür makinede sorun yok, çalışıyo.....
işte yine sorun dediğim gibi sigortada ve topraklık hattının olmaması....
çağırmadı elekrikçiyi daha....:KK4:
ben bakcam önce dedi pazarda hasta oldu bakamadı, gündüz gözü lazımmış onun için:KK70:DDD
e bi pazar evde.....
makine bozulmasın diye kendinden topraklık hatlı 3lü kablo kullanıyoduk prize kadar, e elektrik fazla gelince atıyodu sigortası, e benim beyefendi normal kablo takarak şuan işi halletti:KK37::KK37::KK53::KK53::KK53::KK53:
becerikli himen kocam benim:KK70:DD:KK53::KK53::KK53:
bayramdan sonraya kaldı artık, bayram sonrası elektrikçi getircez bakalım:KK37:
sen sonunda bu makineyi bozmada dedim, bozulursa bozulsun yenisini alırım dedi o da, pöfff sadece diline kolayyyy:KK37::KK37::KK37:
durum bu:KK70:DDD

eşim geldi gitti yine, bişeyler aldı gitti......
iyi adam lafın üstüne gelirmiş dermişim:KK53::KK53::KK53:

üfff benim hiç tadım yok yaaa, dün geceden beri böyleyim nedense.....:KK25::KK25::KK25::KK25:
anlamadım kendimi:KK25::KK25::KK25:

bu arada; havalar birden nasıl ısınmış öyle, az önce biraz bahçeye çıktımda feci yanıyo dışarısı......
ben birde kışlık pardesümü çıkaracaktım güya artık.......
birden çok soğudu, birdende çok ısındı havalar:KK37::KK37::KK37:

Bilgisayarima virusmu bulasmis nedir ya reklam cikip duruo nasil kurtulacam :KK25::KK25:

nerede çıkıyo reklam???

[video=youtube;2_XfG6F-vSg]http://www.youtube.com/watch?v=2_XfG6F-vSg&feature=endscreen[/video]

epeydir aşkta şansım pek tutmuyor........
hasretin yatırdı ama uyutmuyor.......
kadere kim nasıl dirensin, nereye kimlere bilensin....
seni bu ömrüme gönlüme yazmış unutmuyor.......

Selam kızlar nasılsınız:KK3:

Sütlü tatlılar yemek yarışması için oy kullanmak ister misiniz:KK17:(Topic sahipleri yabancı değil eklememde bir sakın olmaz diye düşünüyorum:KK54:)
SÜTLÜ TATLILAR

Bilgisayarima virusmu bulasmis nedir ya reklam cikip duruo nasil kurtulacam :KK25::KK25:
bende de çıkıyor alıştım artık :)

ne yaptın merak ettim bitterciğim???:44:
alttan baktı canım yine.hormon ilacı kullanıcam değerlerin düşmesi için,bir dahaki reglyde yine gidicem.ona göre bebek çalışmasına devam edicez :KK31: pco yok dedi bu doktor deli olacam biri olabilir diyor biri yok diyor :KK52:

Selam kızlar nasılsınız:KK3:

Sütlü tatlılar yemek yarışması için oy kullanmak ister misiniz:KK17:(Topic sahipleri yabancı değil eklememde bir sakın olmaz diye düşünüyorum:KK54:)
SÜTLÜ TATLILAR

selam abla :)
tabi ki de kullanırız :KK34::KK34:

bende de çıkıyor alıştım artık :)

alttan baktı canım yine.hormon ilacı kullanıcam değerlerin düşmesi için,bir dahaki reglyde yine gidicem.ona göre bebek çalışmasına devam edicez :KK31: pco yok dedi bu doktor deli olacam biri olabilir diyor biri yok diyor :KK52:

selam abla :)
tabi ki de kullanırız :KK34::KK34:

bu zamanda mühim konularda en az 3 iyi tecrübeli doktor şart oldu bence canım......
hadi geçmiş olsun tekrar canımcım.....:KK19:

nerede çıkıyorki o reklam merak ettim kızlar???:44:
ben meraklı melahat olaraktan:KK70:D:KK1:

X