Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

az önce öylesine ayakkabılara baktım netten....
ay şu ayakkabı çok komiğime gitti:KK70:DD
kutu gibi aynı....:KK37:
$stoney.jpg

bende birazdan çıkıcam, işler güçler beni bekler:KK70:DD:KK1::KK1::KK37::KK37::KK37:
:KK3:

eşim geldi gitti yine, bişeyler aldı gitti......
iyi adam lafın üstüne gelirmiş dermişim:KK53::KK53::KK53:

üfff benim hiç tadım yok yaaa, dün geceden beri böyleyim nedense.....:KK25::KK25::KK25::KK25:
anlamadım kendimi:KK25::KK25::KK25:

bu arada; havalar birden nasıl ısınmış öyle, az önce biraz bahçeye çıktımda feci yanıyo dışarısı......
ben birde kışlık pardesümü çıkaracaktım güya artık.......
birden çok soğudu, birdende çok ısındı havalar:KK37::KK37::KK37:

nerede çıkıyo reklam???
Alttan firlio kenardan cikio illa kapatma dugmesine basican .. eskiden cikmiodu 2 gundur cikio :KK37:
Selam kızlar nasılsınız:KK3:

Sütlü tatlılar yemek yarışması için oy kullanmak ister misiniz:KK17:(Topic sahipleri yabancı değil eklememde bir sakın olmaz diye düşünüyorum:KK54:)
SÜTLÜ TATLILAR

Kullaniriz tabide kararsizim.. sevdiklerim katilmis hep yarismaya :KK1:

bu zamanda mühim konularda en az 3 iyi tecrübeli doktor şart oldu bence canım......
hadi geçmiş olsun tekrar canımcım.....:KK19:

nerede çıkıyorki o reklam merak ettim kızlar???:44:
ben meraklı melahat olaraktan:KK70:D:KK1:

başka doktor yok anam burada :) fakülte var oraya da şimdilik çıkmak istemiyorum

Alttan firlio kenardan cikio illa kapatma dugmesine basican .. eskiden cikmiodu 2 gundur cikio :KK37:

hımmm, tamam:KK53:

pc ni bi virüs taramasından geçir ozaman, büyük ihtimal o zaman düzelir bence....

başka doktor yok anam burada :) fakülte var oraya da şimdilik çıkmak istemiyorum

tamam tatlım, bende işe koyuldumda pc öyle açık kaldı......
haydi ben kaçıyım artık balım, öptüm görüşürüz:):KK16::KK16:

bende de çıkıyor alıştım artık :)

alttan baktı canım yine.hormon ilacı kullanıcam değerlerin düşmesi için,bir dahaki reglyde yine gidicem.ona göre bebek çalışmasına devam edicez :KK31: pco yok dedi bu doktor deli olacam biri olabilir diyor biri yok diyor :KK52:

selam abla :)
tabi ki de kullanırız :KK34::KK34:
Sağol canım:KK19:

Kullaniriz tabide kararsizim.. sevdiklerim katilmis hep yarismaya :KK1:

Aramızda kalsın ben de aynı durumdayım:KK9:

tiviticim bu senin için.....
müslüm gürsesi seviyorsun galiba:):KK34:

[video=youtube;6pCHAgYaPkQ]http://www.youtube.com/watch?v=6pCHAgYaPkQ[/video]

X