Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

bu saatte mi yapıyorsun hep?
dikkatimi çekti :)
bir de bu smileleri bir yere mi depoladın sen Eki Görüntüle 828500

bu saatlerde genelde mutlaka iş yapıyo olurum, mesela akşam yemeğimi taze taze yapmayı seviyorum,
iş-güç dediysem ev süpürüp silme işi değil ille canım....
ev süpürüp silme işini genelde daha erken vakitlerde bitiririm.... yemek ve genel işler genelde bu iş-güç dediklerim.....
ama diğer vakitlerde de yaparım yani hep iş-güç:)
sabah erken kalktıysam sabahta yaparım, akşam zaten yaparım ille, yaparımda yaparım işte:KK70:DDEki Görüntüle 828500
kadının işimi biter, heleki evdeysen.....

depolama değilde beğendiklerimi bi dosyaya kopyalarım bazen, ara ara kullanırım, sonrada silerim eskiyenleri:KK70:DD

bugün araştırmacı kimliğin ön planda:KK70:DDD:KK9::KK9:
Eki Görüntüle 828528 Eki Görüntüle 828528 Eki Görüntüle 828528 Eki Görüntüle 828528 Eki Görüntüle 828528

bu saatlerde genelde mutlaka iş yapıyo olurum, mesela akşam yemeğimi taze taze yapmayı seviyorum,
iş-güç dediysem ev süpürüp silme işi değil ille canım....
ev süpürüp silme işini genelde daha erken vakitlerde bitiririm.... yemek ve genel işler genelde bu iş-güç dediklerim.....
ama diğer vakitlerde de yaparım yani hep iş-güç:)
sabah erken kalktıysam sabahta yaparım, akşam zaten yaparım ille, yaparımda yaparım işte:KK70:DDEki Görüntüle 828500
kadının işimi biter, heleki evdeysen.....

depolama değilde beğendiklerimi bi dosyaya kopyalarım bazen, ara ara kullanırım, sonrada silerim eskiyenleri:KK70:DD

bugün araştırmacı kimliğin ön planda:KK70:DDD:KK9::KK9:
Eki Görüntüle 828528 Eki Görüntüle 828528 Eki Görüntüle 828528 Eki Görüntüle 828528 Eki Görüntüle 828528

evdeyken ben de öyleydim,akşama yakın pişirirdim yemeklerimi :)
şimdi gece yapıyorum,sabahın körü yapıyorum her vakit yapıyorum :KK1:
temizliği desen ah ah bir gün yapıyorum işte sadece :KK31:

evdeyken ben de öyleydim,akşama yakın pişirirdim yemeklerimi :)
şimdi gece yapıyorum,sabahın körü yapıyorum her vakit yapıyorum :KK1:
temizliği desen ah ah bir gün yapıyorum işte sadece :KK31:

çalışan bi bayansın tatlım, boşver 1gün yap sende takma kafana.....
naaapalım olduğu kadar, bence çalışan bayan olmak daha iyi.....

köklü süpürüp silmeyi bende haftada 1yapıyorum, sonra işte gerektiğinde süpürüp silerim, bazen bu günlük olduğuda olabiliyo:KK70:D
gelen giden olduğu zaman mesela....
her pazartesi mutlak o oturma odasını süpürür silerim, çünkü eşimle pazar günü napıyosak sanki 2kişi olarak ille pazar günü o oda batar:KK53::KK53:

böyle işte:):KK31:

oyun bölümünde sorun çıkmış, şuan yokmuş haberin varmı?

Son düzenleme:
çalışan bi bayansın tatlım, boşver 1gün yap sende takma kafana.....
naaapalım olduğu kadar, bence çalışan bayan olmak daha iyi.....

köklü süpürüp silmeyi bende haftada 1yapıyorum, sonra işte gerektiğinde süpürüp silerim, bazen bu günlük olduğuda olabiliyo:KK70:D
gelen giden olduğu zaman mesela....
her pazartesi mutlak o oturma odasını süpürür silerim, çünkü eşimle pazar günü napıyosak sanki 2kişi olarak ille pazar günü o oda batar:KK53::KK53:

böyle işte:):KK31:

oyun bölümünde sorun çıkmış, şuan yokmuş haberin varmı?
2 kişi ev batmıyor diyorlar da o iş faso fiso :)
bizim batıyor vallahi,süpürdüğümün ertesi günü hemen yerler saç,kıl oluyor
her yer hemen toz oluyor
banyoyu ayrı tutuyorum zaten,elimden geldiğince orayı daha temiz tutmaya çalışıyorum :KK52:

oyun bölümüne ne zamandır girmiyorum kuzum
şu vardiye değişince vakit kalmadı ordaki oyunlara :)

napıyon? iyimisin görüşmeyeli?:)

2 kişi ev batmıyor diyorlar da o iş faso fiso :)
bizim batıyor vallahi,süpürdüğümün ertesi günü hemen yerler saç,kıl oluyor
her yer hemen toz oluyor
banyoyu ayrı tutuyorum zaten,elimden geldiğince orayı daha temiz tutmaya çalışıyorum :KK52:

oyun bölümüne ne zamandır girmiyorum kuzum
şu vardiye değişince vakit kalmadı ordaki oyunlara :)

aynen canım.....

napıyon? iyimisin görüşmeyeli?:)

aynen canım.....

iyiyim canım teşekkür ederim sen naıslsın? napim be ya yoğun bi gün geçiriyorum ara ara girip bikaç topiğe yazıp çıkıyorum sonra alıntılardan buluyorum. akışta görünce sizi farkettimde bugün hiç yazmadım size. gerçi mesiamin bitmesine az kaldı ama yinede eksik olmayayım dedim:KK9: konu ne hemen dalayım bende :KK9:

iyiyim canım teşekkür ederim sen naıslsın? napim be ya yoğun bi gün geçiriyorum ara ara girip bikaç topiğe yazıp çıkıyorum sonra alıntılardan buluyorum. akışta görünce sizi farkettimde bugün hiç yazmadım size. gerçi mesiamin bitmesine az kaldı ama yinede eksik olmayayım dedim:KK9: konu ne hemen dalayım bende :KK9:

:KK19:evet yaz hep böyle.....
bende iyiyim şükür, sağoalsın, idare edip gidiyoruz bakalım hayatı....
bende çıkcam birazdan, işler güçler beni bekler evde:KK70::KK9::KK9:

her gün mutlaka uğra :)
merak ediyor insan sonra

aynen......

birde robinsondu galiba, o vardı, o da hiç uğramaz oldu artık.......:KK23:

X