Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Saolun canlarım
ister istemez üzülüyor işte insan hemen geliverse bebek istiyor

aldım sonucu,doktor çok tatlı biriydi açıkladı güzelce bana
prolaktinim 34.85 çıkmış. en uç 30 olması gerekiyor sanırım.bunun için dahiliyeye görünebilirsin dedi muhtemelen emar isterler ordan
bunu düşünücem

bir de FSH hormonum 9.37 bu da 6larda 7lerde olsa daha iyi dedi
bu hormonda yüksek olduğu için yumurtalar büyümeden kalıp atılmıyormuş,o yüzden de öyle diziliyorlarmış

bebek istediğin için hormon hapı vermiyim dedim,1 kaç ay deneyin dedi
olmazsa fakülteye gidersin dedi bir doktor ismi falan verdi işte :KK31::KK31: böyle

Rukisim pco cikmamis sukur prolaktininde oyle tavanlarda degil ilacla duzene girer bence,
INSALLAH degerlerin normalde doner en kisa zamanda aliriz mujdeli haberini..
hemen doktora gitmen iyi oldu ertelemedin afferim :KK16::KK16::KK53:
Su 2 ay cabucak gecsede bende gitsem artik :KK25::KK25:

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. ama bebek istediğinide herkese söylemesen daha iyi olur benim fikrim bu ama yani sana akıl vermek gibi olamsın. çünkü sürekli soracaklar ve sende stres olacaksın. bu nedenle yani.
hayıt otuna bakarım canım araştırırm yarın. teşekkür ederim. açıkçası ben pek sevmiyorum böyle eşyler denemeyi akışına bırakmaktan yanayım çünkü kime ne iyi gelir ne ters eki yapar bilemeyiz o bakımdan ama araştıracağım yarın.

bizede yurtdışından bankanın ortakları geliyor yoğunum bugünlerde bu nedenle, raporlar, hazırlıklar, organizasyonlar falan düzenliyorum. ama yinede buraya kaçıyorum tabi orası ayrı :)

aileden ablam biliyor,eşimin tarafından kimseye söylemedim,bir iki arkadaşa söyledim.bazı çok bilmişler yap artık diyorlar onlara da düşünmüyorum dicem geçicem :) dediğin gibi sormaya başladılar
sana da kolay gelsin ama yoğun olmak bişilerle meşgul olmak iyi bir şey :)

Rukisim pco cikmamis sukur prolaktininde oyle tavanlarda degil ilacla duzene girer bence,

amin canım :)
senin 2 ay da geçse de dediğin gibi gitsen başlasan maratona beraber bebişlensek :KK16:

hayırlı olsun yeni topiğin civcüküm ...ben hesabını unuttum en son kaçıncı topiği açmıştın:KK1: hayran kitlen aldı başını yürüdü maaşallah...kendine iyi bak......

ben burdayım beya:)))))

aman niyeyse ruh gibiyim şuan ben.........
kolay kolay ruh gibi olmam ben:KK53::KK53::KK53:

sen napıyon? yatmıyonmu daha? hani yarına uykusuz kalmayasın diye canımcım....

uykusuz kalıyom da napim işte :)
azcık canım sıkıldı şu tahlile bir de özel hastaneye çıkıcam

sohbetinize bayıldım :KK9:

teşekkür ederiz :KK34:

ana kuzusu olur o :KK1: ilerde gelinine yazık değil mi :) bide yengeçler çok duygusaldır ama iyi insanlarız yani :)

biliyom:)))))
niye yazık olsunki, ben eziyet etmem kimseye.....
allah iyi insanlarla karşılaştırsın, dicem amaaaa daha ortada fol yok yumurta yok:KK70:DDD:KK52:
ama gerçekten dediğimi istiyorum canı gönülden, hayırlısı ile tabiki inşaallah.......:emir_bebek:

biliyom:)))))
niye yazık olsunki, ben eziyet etmem kimseye.....
allah iyi insanlarla karşılaştırsın, dicem amaaaa daha ortada fol yok yumurta yok:KK70:DDD:KK52:
ama gerçekten dediğimi istiyorum canı gönülden, hayırlısı ile tabiki inşaallah.......:emir_bebek:

öyle tabi hayırlısı allah gönlünüze göre versin :) ama nedir bu burca olan sevgi anlamadım :44:

:KK9::KK9::KK9:

nişanlımısın?
o vatandaşın burcu nekine?:86::86::86:[/QUOTE]

daha nişanlıda değilim mart-nisan gibi olucak :) vatandaş kova burcu :KK9: hiç anlaşamıyoruz ama :KK70: :KK16: katlanıyo sevdiceğim bana

X